Recunoștință după 10 ani: Șerban Strătilă – cetățean de onoare la Grumăzești

A fost nevoie să treacă 10 ani (14, dacă se socotesc de la obținerea mandatului), pentru ca localnicii din Grumăzești să realizeze cât de mult bine le-a făcut Șerban Strătilă, în perioada 2004-2008, când a fost senator PNL de Neamț (detalii aici).

Acum, în anul Centenarului, autoritățile locale din Grumăzești îi vor recunoaște meritele lui Șerban Strătilă și-i vor acorda titlul de cetățean de onoare al comunei lor.

Motivația e simplă și a fost explicată de primarul Constantin Matasă: ”Jumătate din investițiile făcute la Grumăzești au în spate și eforturile dlui Șerban Strătilă, fost senator de Neamț și lider PNL cu ani în urmă. Prin urmare, Consiliul local îi va acorda titlul de cetățean de onoare, iar decernarea va avea loc duminică, 19 august, în cadrul manifestărilor prilejuite de ziua comunei”.

Meritul pentru tot ce s-a făcut în comuna Grumăzești este, în primul rând, al primarului Constantin Matasă, fiindcă, oricât de mult de mult dorești să sprijini o comunitate, nu o poți face dacă nu există inițiativă din partea locului, iar domnul primar – după părerea mea, unul dintre cei mai buni primari din Regiunea Nord-Est – a avut multe inițiative. Este foarte respectat de concetățeni. Îi mulțumesc pentru onoarea pe care mi-a făcut-o și sper că o să mai am posibilitatea în viitor să mai sprijin comunitatea din Grumăzești”, a declarat Șerban Strătilă, fost senator liberal de Neamț. (V.B.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *