Ai un business? Afla care sunt cele mai eficiente modalitati moderne de securitate

pietricica turism

Esti antreprenor? Iti doresti ca business-ul tau sa se bucure de succes, fara a intampina de-a lungul timpului, situatii neplacute? O afacere  presupune foarte multe responsabilitati, printre acestea numarandu-se inclusiv protectia datelor cu caracter personal, a informatiilor confidentiale, dar si a angajatilor si bunurilor.

Mediul offline

Ca antreprenor este foarte important sa pui accentul nu doar pe volumul de munca, ci si pe calitatea acesteia. Insa, exista un aspect foarte important care trebuie respectat nu doar datorita faptului ca este mentionat in regulamentele oficiale, ci si pentru ca asa este natural, moral si corect – protejarea fizica, psihica si emotionala a angajatilor. Indiferent de domeniul de activitate in care se incadreaza business-ul tau, oamenii care lucreaza pentru tine trebuie sa aiba un mediu sigur de lucru, avand conditii optime in care sa isi indeplineasca sarcinile, dar si o camera de relaxare, o bucatarie si cel putin o baie. Desi pentru unele persoane aceste aspecte sunt de la sine intelese, tinand de un bun-simt reciproc, ca de la persoana la persoana, fara a se incadra doar in cea dintre angajator si angajat, exista si exceptii negative.

Daca vrei sa fi un angajator model, atunci investeste in conditiile de lucru, punand foarte mult accent pe sanatatea si siguranta angajatilor tai. Fie ca ai sau nu o bucatarie, instaleaza detectoare de gaz, asigurandu-te ca sistemul lor este mereu functional, amplasand totusi in birouri si stingatoare, preventiv. Totodata, este foarte important ca periodic, in cadrul fimei tale, sa se rezerve timp pentru exercitii ale unor situatii in caz de urgenta, astfel incat chiar si cei mai noi angajati, sa invete unde si care sunt cele mai sigure locuri in cazul unor dezastre naturale.

Este recomandat ca pentru siguranta persoanelor si a bunurilor aflate in incinta perimetrului birourlor, sa se monteje camere de supraveghere wireless de pe A2T, pentru a exista o evidenta a tot ceea ce se intampla in firma. Acestea sunt atat o masura de siguranta impotriva unor persoane exterioare business-ului, care doresc sa intre prin efractie, cat si un ajutor de nadejde in situatiile neplacute dintre angajati sau intre angajat – angajator, cand este nevoie de o dovada fizica (de preferata, video).

Mediul online

Evolutia tehnologiei si transferul treptat al activitatilor din offline in online, prezinta foarte multe avantaje, insa necesita masuri de protectie suplimentare. Pentru a te asigura ca datele cu caracter personal ale angajatilor, colaboratorilor si clientilor tai sunt mereu in siguranta, anagajaza specialisti care sa se ocupe de indexarea si actualizarea acestor informatii. Totodata, daca business-ul tau se afla pe mediul online, avand un site de promovare sau este un magazin online, este foarte important sa nu te bazezi pe ajutorul unor amatori. Daca doresti sa obtii succesul, ai nevoie de profesionisti care sa iti ofere servicii de calitate.

Apeleaza la o firma specializata in protectia datelor si securitatea cibernetica, asigurandu-te ca serviciile pe care le ofera includ si verificarea constanta a platformelor online pe care le ai, dar si ca tranzactiile realizate pe site-ul tau sunt sigure, evitand situatiile neplacute generate de acestea

Investeste in calitate si nu face compromisuri care iti pot afecta dezvoltarea firmei, impiedicand-o sa obtina un succes real. Cere ajutorul atunci cand ai nevoie, evitand sa iti asumi sarcini care depasesc cunostintele tale. Daca vrei sa fi un antreprenor model, atunci organizeaza-te astfel incat task-urile sa fie distribuite corect, angajatii si colaboratorii tai putandu-si realiza munca intr-un mediu placut, care sa le sporeasca nu doar volumul de munca, ci si calitatea pe care o ofera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.