Horoscop 20-26 septembrie: Mare atenție la bani!

* Berbec

Dacă doresc ca, în weekend-ul din 22-23 septembrie, să plece din localitate, Berbecii trebuie să fie conștienți că, pe 24 septembrie, trebuie să fie la birou. Luna Plină din 24 cade în Berbec și prezintă curenți, energii încrucișate.

Unii dintre nativi au porniri spre o nouă relație. Chiar dacă sunt logodiți sau căsătoriți, nu există acum nimic predestinat. Berbecii sunt liberi să decidă. Cu toate acestea, trebuie să fie atenți la ce vorbesc.

Luna Plină se află în cuadratură cu Saturn, ceea ce reprezintă un aspect dificil. Nativii sunt supuși unei presiuni neobișnuit de puternice la locul de muncă, deoarece Saturn tranzitează Casa reputației lor. Se pare că vor avea de rezolvat o problemă și încă repede. Este bine să asculte de un prieten.

* Taur

Pe 23 septembrie, Mercur tranzitează Casa proiectelor de lucru. Marte tranzitează Casa faimei și a onorurilor. Taurii care lucrează acum la un proiect vor vedea curând finalitatea acestuia, în aplauzele și laudele unor persoane importante.

Luna Plină, în Berbec din 24 septembrie, aduce odihnă pentru Tauri. Influența lui Saturn asupra Lunii Pline scoate la suprafață o problemă legată de casa nativilor. Se recomandă ca Taurii să păstreze un program flexibil în această perioadă, deoarece un părinte de-al lor sau o rudă apropiată le va solicita ajutorul.

Luna Plină marchează un moment serios al perioadei. Saturn recomandă Taurilor să accepte ce nu se poate schimba și să se concentreze pe domeniile pe care le pot îmbunătăți.

* Gemeni

Luna Plină cade în Berbec pe 24 septembrie și va amplifica viața socială a Gemenilor, iar Marte, care tranzitează zodia Vărsătorului, îi va ajuta să se înscrie pe lista unui partid.

Saturn va fi în unghi dur cu această Lună Plină, oferind alternative nativilor care doresc să participe la o anumită petrecere, la o serată de caritate sau la o nuntă cu dedicație.

Marte va fi un susținător puternic al Gemenilor care doresc să se deplaseze în această perioadă la un eveniment distractiv. Acest fapt vine ca o contragreutate la unghiul dur pe care îl formează Saturn cu Luna Plină și Soarele. Atenție cui împrumutați bani!

* Rac

Cariera lor este accentuată de Luna Plină, în Berbec din 24 septembrie. Nativii care au trecut peste multe obstacole în job-ul pe care îl au pot vedea acum roadele muncii lor. Marte le va spori toate eforturile, iar acestea ar trebui să aibă ca rezultat un titlu mai bun, vânzări sporite și bani în plus.

Luna Plină din 24 septembrie, în Berbec, va crește activitatea carierei Racilor. Marte, care guvernează atât Berbecul, cât și Casa faimei și a onorurilor, susține frumos această Luna Plină.

Saturn formează un unghi foarte greu, atât la Soarele care tranzitează Balanța, cât și la Luna Plină în Berbec. Racii se simt întinși între obligațiile de la muncă și cele de acasă. În plus, s-ar putea să simtă că salariul și alte compensații sunt prea mici pentru cantitatea de muncă depusă.

* Leu

Saturn tranzitează Casa proiectelor de muncă a Leilor, sub lumina Lunii Pline din 24 septembrie. Va exista o culminare a evenimentelor în perioada Lunii Pline, iar Leii vor simți din plin responsabilitatea a ceea ce fac sau a planurilor profesionale pe care doresc să le urmeze.

De exemplu, dacă doresc să călătorească pentru a încheia o afacere, Leii trebuie să fie foarte pregătiți, deoarece clientul va dori să fie favorizat peste medie.

Un aspect pozitiv pentru nativi este că își pot încheia problemele legate de obținerea vizei în SUA sau a cetățeniei într-o țară străină, primirea acreditărilor care au susținut teza de finalizare a studiilor, finalizarea unui proiect de publicare sau de radiodifuziune.

* Fecioară

Luna Plină din 24 septembrie pune accentul pe chestiuni financiare, dar, de această dată, Fecioarele se vor confrunta cu tensiuni. Această Lună Plină tranzitează Casa banilor altor persoane, care guvernează împrumuturile, ipotecile, impozitele, ajutorul pentru copii, instanțele judecătorești, inclusiv divorțul, împrumuturile pentru studenți și așa mai departe.

Saturn se află în centrul acestei faze lunare, trimițând raze furioase către Lună și Soare, aflat în Casa veniturilor obținute.

Problemele financiare par să-i urmărească pe nativi. Ei trebuie să fie atenți la declarațiile fiscale depuse anul trecut, la cum comunică cu contabilul care îi consiliază. De asemenea, ar fi bine să-și investigheze contabilul, fără știrea acestuia.

* Balanță

O nouă relație pare să-i preocupe pe nativi sub lumina acestei Luni Pline din 24 septembrie. Cuadratura Lunii Pline cu Saturn și Soarele, care tranzitează Balanța, produce anumite tensiuni. Soțul/ soția, iubita constantă, colegul de cameră, chiriașul sau altă persoană conectată la locuința Balanțelor pare că nu va fi de acord cu planurile sau punctul lor de vedere.

Nativii născuți în perioada 24 septembrie + 4 zile vor simți cel mai bine efectele acestei Luni Pline.

Marte ajută Balanțele să găsească o rezolvare la fiecare problemă sau întrebare care le apare. Se pare că talentul lor în rezolvarea amiabilă a conflictelor face ca lucrurile să se termine cu bine.

* Scorpion

Starea de spirit a lunii devine serioasă odată cu apariția Lunii Pline din 24 septembrie. Se pare că Scorpionii muncesc din greu pentru finalizarea unei misiuni la locul de muncă, dar acest lucru este dificil.

Saturn apăsă pe Luna Plină, iar nativii simt greutatea responsabilității pe umerii lor. Detaliile vor fi luate în considerare și, deoarece se pare că există multe părți în mișcare pentru acest proiect, Scorpionii vor trebui să se concentreze mult pentru a aduce acest proiect pe drumul cel bun.

Soarele este implicat în variabilitățile acestei Luni Pline. Soarele guvernează Casa faimei și a onorurilor, iar Scorpionii vor lucra din greu, pentru a-și susține reputația. Marte îi va ajuta să rezolve problema într-un mod uimitor pentru toată lumea.

* Săgetător

În weekend-ul din 22-23 septembrie, călătoria va fi o activitate pozitivă pentru Săgetători. Mercur și Marte oferă motivația de a împacheta și de a merge în excursie. Nativii vor fi energizați și dornici să revadă prieteni și să exploreze zona pe care o vizitează. Această călătorie reprezintă modul lor de odihnă.

Luna Plină din 24 septembrie îndeamnă Săgetătorii să fie în compania prietenilor și a celor pe care îi iubesc.

Dragostea, îngrijirea copiilor sunt aspecte care îi pot preocupa pe Săgetători sub această Lună Plină.

Saturn în Capricorn, formând unghiuri dure cu Soarele în Balanță și cu Luna Plină în Berbec, poate determina nativii să renunțe la angajamentele sociale din cauza costurilor ridicate. Înainte de a lua o decizie, trebuie menționat că Marte este deosebit de prietenos cu această Lună Plină. Există speranța că Săgetătorii pot găsi banii de care au nevoie.

* Capricorn

Luna Plină din 24 septembrie pune un accent puternic pe Casa de acasă și a familiei Capricornilor. În acest moment, nativii se ocupă de munci legate de domiciliu, de exemplu așteaptă livrarea de mobilier.

Luna plină nu este foarte ușoară, dată fiind poziția dură a lui Saturn. Soarele în Balanță, în Casa premiilor și a onorurilor, a avansării în carieră, va pune în dilemă Capricornii. Ei vor alege cu greu acțiunile la care să participe, deoarece toate par importante pentru cariera lor și toate sunt cu ”dedicație”.

Desigur, responsabilitățile carierei Capricornilor și cele de acasă se contrazic în acest moment. Cu toate acestea, Luna Plină se află în Casa familiei, deci decizia nu ar trebui să fie atât de grea.

* Vărsător

Zilele de 23 și 24 septembrie vor fi deosebite, deoarece Marte îl va semnala pe Mercur și va aduce o mare cantitate de energie în această zi.

Luna Plină, în Berbec din 24, aduce pe firmament o problemă foarte nouă și posibil un pionierat pentru Vărsători.

Totuși, aceasta este o perioadă când nativii trebuie să aibă un agent sau un avocat alături de ei. Se pare că tot ceea ce vor accepta acum, legat de cariera lor, va reprezenta o muncă foarte grea și poate favoriza cealaltă parte mai mult decât pe ei înșiși.

Fără consultarea unui avocat, nu se recomandă să se facă rabat de la cheltuieli, deoarece acest lucru îi va costa pe Vărsători mai mult în viitor.

Marte contribuie la obținerea unui rezultat strălucit.

* Pești

Luna Plină din 24 septembrie, în Berbec, scoate în evidență banii. Este posibil ca Peștii să scrie un cec mare pentru a plăti o factură sau să facă o cheltuială pe care nu au anticipat-o.

Saturn află în poziție foarte dificilă, atât pentru Soarele în Balanță, cât și pentru Luna Plină în Berbec. Acest aspect îngrădește numerarul Peștilor.

Saturn în Casa prieteniei/ a socialului va crește cheltuielile care însoțesc actele de caritate, seratele, întâlnirile cu prietenii.

Saturn, în unghi dur atât cu Soarele, cât și cu Luna, poate crea o problemă financiară într-o etapă finală a unui proiect. Peștii vor trebui să fie foarte realiști și reci în chestiunile financiare care va veni.

Problemele legate de bani se vor suprapune cu o relație de dragoste, cu vestea unei sarcini sau a unei nașteri. Peștii se pot simți sub presiune și copleșiți, dar pentru scurt timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.