Horoscop 6-12 septembrie: Scorpionii au parte de o diagramă senzațională în septembrie!

pietricica turism

În prefaţa cărţii ”Epoca dezinformării”, a lui Henri-Pierre Cathala, în paralela făcută între societatea occidentală şi cea sovietică, amiralul Pierre Lacoste consemna profunda asimetrie dintre democraţii și regimurile totalitare:   

– ”jocul nu este egal, partida este trucată”;   

– ”pe de o parte, spirite deschise oricăror influenţe, societăţi deschise tuturor curentelor, tuturor teoriilor, tuturor ideologiilor, posedând cele mai numeroase şi variate mijloace de informare în masă, pe de altă parte, conştiinţe profund impregnate de o doctrină unică, gândiri marcate încă de la naştere de o implacabilă logică dirijată, care le fac complet impermeabile la ansamblul informaţiilor şi logicii (mijloace de informare în masă în întregime subordonate statului, la fel ca educaţia, literatura şi chiar ştiinţa)”.

* Berbec

Marte tranzitează Casa premiilor și a realizărilor. Toate proiectele la care au lucrat Berbecii în ultimele luni sau chiar cele mai vechi de un an aduc, în această perioadă, răsplăți, recompense, poate o promovare sau o recunoaștere pe plan social și profesional. Tranzitul lui Marte în Capricorn, între 1-10 septembrie, crește șansele ca Berbecii să primească o veste bună.

Prin periplul său prin zodia Capricornului, Marte este însoțit de Pluton și Saturn. Acest trio planetar se află în Casa reputației nativilor. Există acum o șansă excelentă pentru a ridica statutul companiei unde activează Berbecii, dar și ramura economică unde își desfășoară activitatea.

Retrogradările planetelor Pluton, Saturn, Venus, Mercur, Marte ne determină să ne reconsiderăm deciziile și acțiunile anterioare, pentru a vedea dacă putem face corecții.

* Taur

Marte părăsește Capricornul din 10 septembrie și tranzitează zodia Vărsătorului până pe 15 noiembrie. Această planetă va mai dormita până la sfârșitul lui septembrie. Activitatea sa de maximum va cândva între 8 octombrie și 15 noiembrie.

Astrologic vorbind, zilele de aur ale Taurilor sunt 10 și 11 septembrie. Ei să se asigure că în aceste zile fac ceva deosebit, special. Sunt zile în care Taurii pot evolua în domeniul iubirii, datorită lui Jupiter, și vor avansa pe plan financiar, datorită lui Pluton.

Dacă sunt îngrijorați din cauza acțiunilor lor privind imigrarea, Saturn îi va ajuta să miște lucrurile spre înainte. Alte domenii în care Taurii pot avansa sunt chestiuni juridice, orice implică mediul academic, publicarea, difuzarea și lumea digitală.

* Gemeni

Luna Nouă din 9 septembrie cade în Fecioară și este plină de oportunități, în special în chestiunile legate de familie. Dacă Gemenii au sperat să cumpere, să vândă sau să închirieze o nouă reședință ori o altă proprietate, cum ar fi o cabană de vacanță, această Lună Nouă este prietenoasă cu ei și va concretiza acest plan.

Soarele și Luna Nouă din 9 septembrie vor trimite semnale lui Jupiter. Gemenii pot avea șansă la un interviu pentru un job.

Abilitățile lor de comunicare vor fi foarte solicitate pe 10-12 septembrie, dar și foarte susținute de Soare și Jupiter. Este o perioadă foarte bună pentru a semna un contract.

* Rac

Luna Nouă din 9 septembrie cade în Fecioară și susține deplasările Racilor în afara orașului, pentru distanțe scurte. Este posibil să călătorească pentru a vedea clienții față în față, pentru a-și dezvolta afacerea sau într-un weekend de relaxare. De asemenea, este o perioadă foarte bună ca Racii să-și viziteze frații sau surorile pe care le au. Cei singuri la părinți se pot îndrepta către ruda preferată.

Nativii care au în plan să lanseze ceva legat de comunicații o pot face optim pe 9-10 septembrie. În octombrie, există mai puțină susținere.

O perioadă foarte bună pentru Racii care lucrează în publicitate, în campanii social media.

* Leu

Misiunea lor actuală se pare că este găsirea unei noi surse de venit. Luna Nouă din 9 septembrie este susținătoarea directă a Leilor în acest plan.

Neptun se află în opoziție cu Luna Nouă, deci se recomandă ca nativii să nu lucreze acum în domeniile artistice. Dacă, totuși, sunt angajați la o galerie de artă, la un magazin de muzică, Leii să fie atenți la bani. Neptun ar putea ascunde fapte și cifre importante, de care ei au nevoie, pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză.

Neptun are o parte flancată de realitatea tulbure, motiv pentru care Leii trebuie să citească amprentele fine și să consulte un avocat.

* Fecioară

Luna Nouă din pe 9 septembrie tranzitează zodia Fecioarei și primește raze strălucitoare de la Jupiter, care tranzitează Casa comunicării Fecioarelor. Dacă nativii visează să scrie pentru o revistă, să facă cercetări în profunzime pentru ziar sau să scrie un roman, pot face acum demersuri de a-și prezenta munca oamenilor influenți. Jupiter va fi 100% în spatele Fecioarelor și va oferi avantajul asupra competiției.

Luna Nouă dă semnalul pentru a lansa noi planuri. Fecioarele se pot gândi la un proiect orientat spre comunicare.

Se poate începe campania de publicitate sau de social media ori nativii pot  angaja un designer pentru a reprograma site-ul. Fecioarele pot lansa un blog sau se pot apuca de un scenariu.

* Balanță

Soarele, Mercur și Luna Nouă din 9 septembrie sunt înghesuite în Casa subconștientului, a sănătății. Este un moment foarte bun pentru ca Balanțele să-și facă examenele medicale anuale, să-și verifice ochii, pentru a vedea dacă le trebuie dioptrii mai mari.

De asemenea, trebuie luat în calcul și medicul dentist și, dacă se poate, toate programările trebuie făcute imediat după 9 septembrie.

Marte tranzitează zodia Vărsătorului până pe 15 noiembrie și va lumina Casa iubirii adevărate a Balanțelor. Nativii singuri își pot face planuri cum să-și aducă în prezent relația din viitor.

* Scorpion

Jupiter tranzitează zodia Scorpionului în perioada Lunii Noi, care răsare în 9 septembrie, și va lucra din greu pentru ca Scorpionii să-și vadă materializat visul la care lucrează de mult timp.

Pluton în Capricorn luminează Casa comunicării nativilor și îi poate îndemna să călătorească pe o distanță scurtă sau să încheie o afacere financiară importantă, care se va dovedi extrem de profitabilă. Scorpionii au parte de o diagramă senzațională în septembrie!

Luna Nouă, Soarele și Mercurul se află în Casa prieteniei, iar Uranus în Casa parteneriatelor Taurului. Evenimente festive, prieteni și un colaborator, care ar putea fi o persoană sau o întreagă companie cu care lucrează în strânsă colaborare, toate aduc bunăstare și fericire Scorpionilor.

* Săgetător

Aplauzele par să însoțească Săgetătorii sub această Lună Nouă, din 9 septembrie. Soarele și Mercur strălucesc, iar Mercur rulează prin zodia Fecioarei și este legat de reputația și onorurile profesionale ale Săgetătorilor. Este singura Lună Nouă din 2018 în Casa profesionistă, a onorurilor, a premiilor și realizărilor Săgetătorilor, deci, un moment important pentru aceștia.

Pe 11 septembrie, se prefigurează cea mai bună zi a lunii septembrie pentru Săgetători. Jupiter și Pluton se susțin reciproc. Acum sunt posibile mari câștiguri în carieră și în finanțe. Ambele planete sunt considerate planete de mare creștere financiară.

* Capricorn

Casa călătoriilor internaționale a Capricornilor este luminată de Luna Nouă din 9 septembrie. Nativii își pot planifica pentru această perioadă o deplasare mai îndepărtată. Ei se pot deplasa și într-o țară apropiată. Bucuria pe care o vor resimți datorită acestei ieșiri va topi toate formele de oboseală sau de frustrare.

Există și alte activități pe care această Lună Nouă va încuraja Capricornii să le ia în considerare. Este posibil ca nativii să intre în colaborare cu directori din străinătate, prin e-mail și telefon. Această Lună Nouă ar putea aduce și noi sarcini de difuzare sau publicare, care îi vor încânta pe nativii implicați în aceste domenii.

* Vărsător

Luna Nouă din 9 septembrie cade în Fecioară și subliniază banii celorlalți, care se găsesc în Casa banilor altor persoane. Datorită acestei Luni, Vărsătorii vor avea ușile deschise și un aflux de bani.

Este posibil să primească bani de la o companie de asigurări, ca plată pentru o creanță pe care au făcut-o sau ar putea primi un comision, o redevență ori o taxă de licențiere pe care au câștigat-o.

Vărsătorii pot obține aprobare pentru un împrumut bancar mare, credit ipotecar, bursă sau ajutor financiar universitar.

Nativii nou căsătoriți pot deschide un cont comun, astfel încât să poată contribui împreună la plata chiriei sau să economisească pentru a cumpăra o casă.

* Pești

Soarele luminează Casa parteneriatelor și a colaborărilor nativilor. Peștii pot lucra în strânsă colaborare cu un partener de afaceri, agent, manager, publicist sau manager de social media sau se pot implica într-o asociație cu o altă companie. Aceste eforturi produc o adevărată magie.

Nativii vor face mult mai bine colaborând cu un partener sau un expert decât dacă vor acționa singuri.

În viața personală, Peștii căsătoriți în această lună au șanse să urmeze o cale de dezvoltare foarte interesantă. Cei deja căsătoriți pot lucra la un vis împreună cu partenerul lor.

Luna Nouă din 9 septembrie este perfectă pentru o nuntă sau pentru orice fel de parteneriat serios ori colaborare de afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.