LIGA A IV-A: Bradu Borca şi Speranţa Răuceşti s-au detaşat de urmăritoare

Liga a IV-a s-a polarizat după numai două runde. Bradu Borca şi Speranţa Răuceşti, formaţii întărite serios în vară, s-au distanţat deja de urmăritoare şi par preocupate, mai curând, de confruntarea de pe 30 septembrie. Alte două formaţii, Victoria Horia şi Ozana Târgu Neamţ, stau în umbra marilor favorite. Dacă vor şi pune probleme celor doi ”granzi” depinde, din câte se pare, de… prezenţă (Horia) sau de omogenizare (Ozana). În fine, Moldova Cordun şi Energia Pângăraţi sunt outsider-ii, care, deocamdată, nu au făcut niciun punct. Nu este exclus să furnizeze surprize, Cordun dovedindu-se deja o formaţie incomodă pe terenul din Răuceşti.

BRADU BORCA

Vicecampioana Bradu Borca a învins Victoria Horia, venită numai cu 11 jucători la Mădei, cu scorul de 5-0 (3-0), prin golurile marcate de Bîdan (2), Crengăniş, Enache și Gorea.

Un meci mult mai uşor decât mă aşteptam. Nu a fost loc de emoții, adversarii fiind poate într-o zi mai puţin bună, dar a rezultat un meci plăcut, cu foarte multe faze de poartă”, a declarat Florin Pintilii (Bradu Borca).

Am fost numai 11 oameni de toţi. În minutul 10, unul dintre noi s-a mai şi accidentat. În minutul 20, era deja 3-0! Ne-au lipsit Stângaciu, Gruia, Braiş, Tulpan şi Chiriţă, toţi titulari în prima etapă”, a precizat Bogdan Găucan (Victoria Horia).

SPERANŢA RĂUCEŞTI

Speranţa Răuceşti a trecut, ceva mai greu, de Moldova Cordun, cu scorul de 3-1 (1-0), deşi au fost multe, multe ocazii, iar Apostol, Ramon şi Ciocoiu au şutat în bară. Au marcat: Botezatu (2) şi Apostol/ Atodiresei.

Meci frumos, dar în care jucătorii noştri au dovedit o uşoară lejeritate. Probabil s-au crezut câştigători înainte de joc. Am avut multe ocazii, au fost şi 2-3 bare”, a declarat Daniel Zavate (Speranţa Răuceşti).

A fost un meci de luptă, dar în care noi am luat golurile foarte repede. Din păcate, am fost nevoiţi să folosim portarul de rezervă şi am luat foarte uşor două dintre goluri”, a precizat Iulian Popescu (Moldova Cordun).

Şi Ozana Târgu Neamţ a câştigat detaşat, cu Energia Pângăraţi, scor 5-0 (1-0). Un meci în care, după 60 de minute, era 2-0 sau, dacă doriţi, în care diferenţa a fost făcută de hat-trick-ul ex-cimentistului Patrichi. Au marcat: Apreutesei, Patrichi (3) şi Curcă.

Am început foarte bine meciul, chiar dacă am marcat destul de târziu, dar, până la pauză, am avut o scădere semnificativă a ritmului. De aceea, am avut discuţii la vestiar, şi în partea a doua am fost mai motivaţi. Consider că a fost un meci bun al nostru, cu un joc bun de pase şi în care am legat nişte trasee”, a declarat Victor-Andrei Isache (Ozana Târgu Neamţ).

Am jucat bine primele 60 de minute, după care am căzut fizic, iar greşelile individuale ne-au îngropat. Dacă vom greşi aşa meci de meci, atunci nu vom face niciun punct. Eu zic că îmi ştiu bine băieţii şi ce poate fiecare şi, până la etapa a VI-a, când am decis să tragem o linie să vedem cum stăm, vom avea şi nişte meciuri mai bune decât aceste prime două înfrângeri la scor”, a precizat Bogdan Radu (Energia Pângăraţi).

În clasament, Bradu Borca şi Speranţa Răuceşti au câte 6 puncte, urmate de Ozana Târgu Neamţ şi Victoria Horia, câte 3 puncte. Ultimele locuri sunt ocupate de Moldova Cordun şi Energia Pângăraţi, care nu au obţinut niciun punct. Etapa a treia programează duminică, 23 septembrie, de la ora 11, meciurile: Energia Pângăraţi – Bradu Borca, Victoria Horia – Speranţa Răuceşti şi Moldova Cordun – Ozana Târgu Neamţ.

M. CONSTANTINESCU

FOTO: Bradu Borca Facebook şi Speranţa Răuceşti Facebook

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *