Piatra Neamț, aproape 24 de ore fără apă

pietricica turism

Începând de marți, 18 septembrie, ora 9:00 și până miercuri, 19 septembrie, trei sferturi din muncipiul Piatra Neamț va primi apă cu presiune redusă, putându-se ajunge până la sistarea definitivă a acesteia. Măsura s-a impus ca urmare a unei intervenții la o conductă magistrală, care alimentează aproape tot orașul Piatra Neamț. Va fi afectată şi comuna Alexandru cel Bun. Conducerea Companiei Județene Apa Serv explică cum se va interveni.

“Pregătim o intervenție pe conducta magistrală, care vine din captarea subterană de la Vaduri care alimentează orașul, una dintre ele. Avem o infiltrație pe care trebuie să o rezolvăm, o să vedem, în funcție de cum descoperim zona acolo, când începem săpătura, dacă lucrurile sunt într-o prognoză optimistă, atunci revenim asupra anunțului pentru a ține populația la curent. Este în funcție de cum găsim conducta acolo. Este conductă din premo, exact conducta la care s-a mai intervenit acum doi ani și au fost probleme. Dar se va interveni cu precauție, intervenția este una destul de complicată dar ne vom organiza în așa fel încât să nu fie probleme”, a precizat Vlad Angheluță, managerul Companiei Județene Apa Serv Neamț.

Compania Județeană Apa Serv Neamț precizează, pe portalul propriu, că “NU VOR FI AFECTATESpitalul Județean, Spitalul Bisericani şi cartierul Mărăţei”. (E.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.