Alo, aterizează Viorica! Cu nițică întârziere!

Zece oficialități cu șoferii corespunzători, plus un număr incert de gazetari, stau în bătaia vântului, în câmp deschis, la Roznov, pe stadion, în așteptarea primului ministru Viorica Dăncilă, care ar fi trebuit să aterizeze înainte de ora 11.

Alt comitet de întâmpinare se află, tot de câteva ceasuri bune și tot în așteptare, la Borca, la capătul județului.

Conform programului oficial anunțat de Guvern, premierul ar fi trebuit să ajungă la Roznov, să inspecteze regularizarea unei albii, la ora 11. La ora 12, ar fi trebuit să facă același lucru și la Borca.

La această oră, 12.25, lumea e încă într-o încordată așteptare. Așteptarea este mai grea pe marginea canalului, unde, din cauza vântului, drumul agricol generează un praf dens, iar soluția găsită a fost un tractor care să stropească permanent zona.

Dacă mai întârzie mult elicopterul guvernamental, s-ar putea să fie nevoie de o lucrare suplimentară, de asanare a mlaștinii.

Later edit: La ora 12.32, a aterizat doamna prim-ministru, însoțită de trei miniștri – Ioan Deneș de la Ape și Păduri, Carmen Dan de la Afaceri Interne și Lucian Șova de la Transporturi.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *