ANI a decis: Aurelia Simionică, fost viceprimar la Piatra Neamț, declarată incompatibilă

Aurelia Simionică, fost viceprimar al municipiului Piatra Neamț, în perioada 2012 – 2016,  a fost declarată incompatibilă de către agenția națională de Integritate. Potrivit unui comunicat de presă apărut pe site-ul oficial al instituției (ANI), ”În perioada exercitării mandatului de consilier local (2012 – 2016), societatea Lissacom SRL, în cadrul căreia soțul persoanei evaluate deține calitatea de asociat și administrator, a încheiat un Contract de servicii în valoare totală de 25.636,75 lei cu Compania Municipală de Investiții Urban S.A. Conform situației plăților efectuate pe parcursul derulării contractului, valoarea totală a produselor furnizate a fost de 24.850,60 lei. Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 90, alin. (1) și (2) din Legea nr. 161/2003.”

În acest moment Aurelia Simionică pare să aleagă un drum politic numit Pro România vezi foto), Victor Ponta fiind în căutarea unor oameni politici care să nu poată fi comparați cu cei din PSD, considerați etalon al corupției. Despre firmele doamnei Aurelia Simionică și ale altor consilieri locali din acea vreme, mai multe amănunte aici.

În aceeași situație se află și ENACHE VIRGIL, viceprimar al comunei Doljești, Județul Neamț care ” În mandatul 2012 – 2016 a deținut simultan funcția de viceprimar al comunei Doljești, Județul Neamț și calitatea de administrator al S.C. Puy Invest S.R.L., încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003”.  (I.Ș.)

adolescenteen news

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.