CJ Neamț: a treia tentativă de a finanța ”Moartea din Carpați”

Consilierii județeni sunt chemați din nou pe 16 octombrie, în ședință extraordinară, pentru a aloca 156.000 de lei Galei Dynamite Fighting Show, din 19 octombrie, la Piatra Neamț. Este a treia oară, în decurs de două săptămâni, când proiectul este repus pe ordinea de zi a ședințelor Consiliului Județean Neamț. Prima dată a fost cvorum, dar PNL și PMP s-au abținut de la vot, că nu cunoșteau în detaliu cheltuielile pentru evenimentul al cărui protagonist este luptătorul Cătălin Moroșanu (PNL-ist de frunte la nivel național), supranumit și ”Moartea din Carpați”. La a doua strigare, în sală au fost prezenți doar consilierii PSD și ALDE, minus Ionel Arsene (plecat în delegație la Bruxelles). Ședința nici măcar nu s-a ținut.
Gala Dynamite Fighting Show face obiectul unei asocieri între Direcția Județeană de Tineret și Sport Neamț și CJ, asociere care, dacă trece de vot, ar asigura finanțarea evenimentului. O primă tranșă ar trebui alocată până pe 18 octombrie (70% din cei 156.000 de lei), iar diferența până pe 26 noiembrie 2018. (I.Ș.)

One comment

  • Baba Novac

    octombrie 14, 2018 at 8:00 am

    Str Izvoare din Piatra Neamt este in administrarea CJ Neamt…cu banii astia o asfaltau cum trebuie…nu “tigania” de “peticeala” de acum…
    C. Morosanu imi era simpatic…dar de cand il vad in poza cu “starul porno”…asa mi s.a facut o greata…

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *