Doctorița Lucia Chetreanu și-a dat demisia

Lucia Chetreanu

Medicul cardiolog Lucia Chetreanu și-a dat demisia de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț. Actul a fost depus astăzi, 8 octombrie 2018 și tot de astăzi demisia a fost aprobată de dr. Codruț Munteanu, managerul spitalului: „Este o decizie unilaterală și o respectăm. Am primit hârtia la prânz, la mapă și am acceptat-o. Pentru mine, e o părere de rău, fiindcă până ce instanța se pronunță definitiv (n.n. – în cazul Sechel), există prezumția de nevinovăție. Poate că e un pas înapoi pe care l-a făcut, dar demisia e dreptul fiecăruia. Pentru mine, demisia doctoriței Chetreanu este surprinzătoare, fiindcă vine într-un moment în care nu mizam pe o astfel de reacție”, a declarat managerul Munteanu.

Doctorița Chetreanu este nu doar unul din medicii acuzați de malpraxis de soțul Geaninei Sechel, ci și cea care a contestat decizia de sancționare administrativă a spitalului luată după moartea tinerei mame, în 30 noiembrie 2017. Cazul Sechel este anchetat de poliție, pentru ucidere din culpă, în continuare, după ce raportul medico-legal a ajuns, în sfârșit, la anchetatori.

La Tribunalul Neamț, doctorița Chetreanu a pierdut în primă instanță și, cel puțin până astăzi, pe portalul instanței nu apare depus vreun recurs (foto), în acțiunea de contestare a deciziei prin care a fost penalizată cu 10% din salariu pe trei luni și interdicție la gărzi, după moartea Geaninei Sechel.

 

Cardiologul Lucia Chetreanu, detașată pe termen nedefinit la policlinica din Piatra Neamț din luna ianuarie, după moartea Geaninei Sechel, nu va mai avea program în ambulatoriu, odată cu demisia. Dar, din luna august ea are contract și face gărzi la Spitalul Orășenesc din Târgu Neamț. Și-a depus demisia în această dimineață, după o gardă de 24 de ore la spitalul târg-nemțean.

(C.I.)

pietricica turism

3 COMENTARII

 1. Doamna aceast era sa “omoare” mai multe persoane pana s-a intamplat asta cu aceasta tanara mamica! Foarte bine ca nu o mai gasim in spitalul nostru, nu mi-as fi dorit sa ajung intr-o urgenta in mainile ei la cardiologie! Sunt de parere ca avem nevoie de medici buni, umani care sa ne simta senzatiile si problemele adevarate, nu sa ajungem acolo si in cateva ore la obitoriu🤬🤬!
  Este o persoana care nu are capacitate si nu stie ce inseamna cu adevarat medicina!

 2. E bine ca si-a dat demisia..dar e si rau.Rau e ca se va duce in alta unitate sanitara unde nu o cunoaste mai nimeni si acolo o s a faca exact ce face acum la Piatra Neamt!

 3. Doamna Chetreanu… i a dat sotului meu un tratament pentru cardiologie , a fost tratamentul mortii, numai Dumnezeu ne- a indrumat pasii la Spitalul din Targul Mures. A
  dat un Diagnostic total gresit, .
  Aceasta doamna datorita frustarii conjugale omoara barbatii prin tratamente inadecvate , este o neprofesionista.
  Aviz celor care au urmat tratamentul dansei sa si refaca examenele cardiologice la alte spitale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.