Horoscop 11-17 octombrie: Săptămâna prieteniilor

pietricica turism

Realitatea pe care am învățat-o și am creat-o datorită simțurilor noastre ne arată ca există o mulțime de limite pe care ni le impune logica noastră, cea pe care am învățat-o pe parcursul timpului. Prin schimbarea felului în care ne percepem pe noi înșine, ne putem schimba viețile. Modificarea percepțiilor noastre ne ajută să ne schimbăm viața și, în ultimă instanță, prin exemplul personal, pe cei din jur. Totul pornește de la o altă atitudine. În acest fel, ne formăm și capacitatea de a discerne între diferitele niveluri ale realității.

* Berbec

Venus, planeta iubirii și căsătoriei, nu se află în cel mai bun moment al său. Nu se recomandă nativilor să se angajeze până prin 16 noiembrie sau să căsătorească. Un angajament ideal ar putea să-și ia după 6 decembrie 2018.

Între 10-14 octombrie, Mercur, în colaborare cu Saturn, oferă Berbecilor o minte concentrată, abilitatea de a vedea planuri pe scară largă și moduri de a concretiza aceste planuri. Este un moment bun pentru orice lucru care necesită o gândire clară, o bună judecată și abilități de organizare.

Berbecii care studiază sau care dau examene beneficiază de o concentrare crescută și de o memorie bună. Afacerile ar trebui să meargă bine, în special investițiile pe termen lung și imobiliarele.

* Taur

Venus formează un unghi dur cu Marte, dar o vibrație sexy scapă de forțele dure ale lui Venus retrograd. Venus primește energie de la Neptun, planeta inspirației. Taurii pot atinge noi paliere profesionale datorită ideilor și abordărilor creative în diferitele proiecte în care lucrează sau sunt consultați.

Între 11-17 octombrie, Mercur manifestă o opoziție față de modul Taurilor de argumentare. Din acest motiv, pot apărea neînțelegeri, confuzii, gândirea rapidă se duce…

O temă de meditație pentru Tauri ar fi compromisurile pe care le-au făcut alții. Și ei să nu le repete.

Se recomandă o atenție sporită asupra deciziilor importante și negocierilor.

* Gemeni

Venus tranzitează zona locului de muncă din horoscopul lor. Neptun, planeta creativității, aduce noi detalii cu care geniul Gemenilor poate lucra spectaculos. Anumite persoane importante devin impresionate de rezultatele obținute de nativi în domeniul unde ei activează. Un proiect la care lucrează acum nativii iese în evidență și poate ajunge în mass-media.

Pe 12 octombrie, Marte sporește încrederea în sine și entuziasmul Gemenilor. Creșterea libidoului și carismei îi va face să arate și să se simtă sexy.

* Rac

Venus guvernează zona ”de acasă” din horoscopul Racilor, precum și zona prietenilor. Câteodată, este bine ca lucrurile să fie lăsate să se desfășoare de la sine, fără intervenții, chiar dacă nu corespund unor așteptări personale. În final, evenimentele se vor armoniza, lucrurile se vor rezolva și toată lumea va fi într-un grad de armonie.

Octombrie este o lună în care Racii pot deveni frustrați la fiecare pas, însă cunoașterea acestor lucruri în avans le va face mai ușoară navigarea în momentele spinoase.

Saturn este prietenul lor în această perioadă. Nativii vor primi ajutorul stabilizator de la această planetă importantă. Saturn îi va ajuta să se gândească la răspunsuri.

* Leu

Pe 12 octombrie, cuadratura Venus-Marte poate provoca Leilor dificultăți de relaționare. Ei pot deveni furioși, fără autocontrol, impulsivi.

Dacă vor participa la întâlniri, Leii trebuie să aibă grijă să nu le scadă standardele personale și cele pe care ceilalți le așteaptă de la ei.

Tensiunea sexuală poate fi canalizată constructiv, prin exerciții și creativitate fizică. De exemplu, dansul sau sculptura. Într-o relație sănătoasă, acest moment poate fi unul de activitate sexuală care aduce fericire.

Neptun, prezent în horoscopul Leilor, sugerează participarea într-o comisie importantă sau primirea unui bonus. Nativii visători au numai de pierdut în aceste zile.

* Fecioară

Între 9-17 octombrie, Mercur ajută la dezvoltarea și susținerea gândurilor creative ale nativilor. Activitatea mentală, comunicările și interacțiunile Fecioarelor sunt energizate de Mercur. Este un moment bun pentru scris, vorbire, rezolvarea problemelor de afaceri, examene și candidaturi pentru muncă.

Între 14-16 octombrie, Mercur, în conjuncție cu Venus, recomandă nativilor să-și facă declarația de dragoste către persoana de care sunt îndrăgostiți.

Fecioarele și-ar putea face noi prieteni. Această parte din octombrie este dedicată acțiunilor personale, de iubire, prietenie, relaționare.

* Balanță

Pluton determină o creștere a nevoii de control pe care o exercită Balanțele. Acest fapt nu le este firesc nativilor, dar Pluton este într-un unghi dificil față de zodia Balanței. Nativii pot trăi o criză sau o experiență intensă, ce poate duce la un comportament extrem sau distructiv.

Conștientizarea motivelor pentru care Balanțele au nevoie să-și suplimenteze controlul duce la o transformare pozitivă. Apoi, nativii își pot canaliza intensitatea trăirilor spre obținerea succesului, prin ambiție și muncă grea.

Obiceiurile rele și comportamentele distructive pot fi lăsate în urmă acum. Nativii sunt încurajați de astre să fie prezenți în familie și, mai ales, alături de copiii.

* Scorpion

Până prin 2 noiembrie, Venus îi ajută pe Scorpioni să fie mai iubitori și mai afectuoși decât de obicei. Este un moment de pace, armonie, dragoste și distracție. Are loc o creștere a farmecului și a frumuseții lor personale. Scorpionii au toate ingredientele pentru a deveni populari și atractivi.

Vor fi plăcut surprinși de atenția și sensibilitatea partenerului lor. Scorpionii singuri nu trebuie să rateze această mare șansă de a-și afla iubirea adevărată.

Uranus aduce provocări pe măsură ce nativii trăiesc consecințele unor schimbări rapide sau neașteptate din viața lor. Natura imprevizibilă a acestor schimbări înseamnă că este posibil ca nativii să reacționeze rapid la circumstanțele în schimbare.

* Săgetător

Pe 12 octombrie, Marte ajută la consolidarea încrederii în sine a Săgetătorilor. Nivelul lor de energie și carisma sporesc sub razele lui Marte, ceea ce le va permite să meargă după dorința lor, să obțină ce își doresc, fără a se confrunta cu opoziție din partea altor persoane.

Între 10-13 octombrie, Mercur și Saturn ajută Săgetătorii să se concentreze, le sporesc abilitățile de a avea o privire de ansamblu. E un moment bun pentru orice lucru care necesită o gândire clară, o bună judecată și abilități de management. Cei mai mulți dintre nativi vor fi atrași de zona plăcerilor intime.

* Capricorn

Pluton anunță experiențe majore de schimbare a vieții Capricornilor. Evenimentele care au ca rezultat pierderea sau separarea sunt posibile, dar numai dacă aceste lucruri stau în calea nativilor de a deveni ei înșiși. Deși este o perioadă intensă și plină de schimbări, aceste zile aduc progres pe plan profesional. Capricornii trăiesc ultima fază a unui tranzit astral, de lungă durată, care a început în anul 2013.

Pe 14-15 octombrie, cuadratura Soare-Pluton crește necesitatea nativilor de a-și manifesta controlul. Unii dintre ei vor avea explozii de orgoliu.

Capricornii care nu sunt seduși sau nu se lasă seduși în aceste zile vor avea de câștigat în viitor.

* Vărsător

Pe 14 octombrie, Soarele aduce Vărsătorilor momente minunate, speciale, pentru ca aceștia să se bucure de viață, să se relaxeze. Calmul și echilibrul lor interior le aduc armonie în relația personală.

Aceste condiții deosebite îi ajută pe nativi să devină mai eficienți și mai productivi.

Planurile Vărsătorilor ar trebui să funcționeze bine, astfel că este un moment bun pentru ei să-și mențină obiectivele și pentru să se facă observați. Atitudinea lor pozitivă le aduce respect și favoruri din partea superiorilor.

Între 9-17 octombrie, Mercur îi ajută în activitățile lor cerebrale. Totuși, Mercur poate adăuga și tensiune în relația nativilor, dat fiind modul lor rațional de a vedea sentimentele.

* Pești

Până pe 15 octombrie, Venus creează pentru Pești un sentiment de lejeritate a vieții, de trăire a vieții în mod conștient. E un moment excelent pentru intimitate cu partenerul sau pentru începerea unei noi relații de dragoste. Peștii vor fi ajutați să fie mai frumoși și să trăiască acest fapt, ceea ce îi face să fie mai atractivi.

Între 14-16 octombrie, Mercur, în conjuncție cu Venus, creează atmosfera necesară pentru ca Peștii să-și mărturisească dragostea. Unii dintre nativi pot primi acum un compliment, o scrisoare, o invitație, un cadou sau chiar niște bani. Ar putea să-și facă prieteni noi sau să se vadă cu un vechi prieten sau iubit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.