Acasă Actual Horoscop 4-10 octombrie: Venus pune frână

Horoscop 4-10 octombrie: Venus pune frână

”Iisus a venit pentru a înlocui teama prin iubire. În loc să se teamă de un Dumnezeu îngrozitor, omul îl poate iubi, se poate cuibări lângă El, ca pe lângă un tată. Această iubire, această tandreţe faţă de Dumnezeu, ca faţă de un Tată pentru care toate fiinţele umane sunt fii şi fiice, este ceea ce Iisus a adus nou” – Aivanhov.

* Berbec

Luna Nouă din 9 octombrie aduce în prim-plan meditația asupra realizării unui angajament serios față de un partener. Aceasta este Luna Nouă a anului care îi face pe Berbeci să se gândească la ”noi” în loc de ”mine”.

Nativii căsătoriți pot cădea de acord cu partenerul să lucreze împreună la realizarea unui obiectiv important pentru ei.

Cei care își caută un job trebuie să amâne acest lucru până prin decembrie, deoarece Venus este în mișcare retroactivă.

Berbecii au nevoie de o colaborare cu un expert în afaceri, cum ar fi un manager, un agent, un publicist, un director de social media, un director de publicitate, un partener de scriere, un contabil sau altă persoană care poate aduce plus valoare afacerii lor. Colaborarea ar putea dura două luni până să fie semnat ceva, mai ales că Venus este retrograd.

* Taur

9 octombrie este o zi importantă pentru că Luna Nouă cade în Balanță, tranzitând Casa muncii nativilor. Proiectele noi vor apărea în decursul celor zece zile după sosirea lunii noi din 9 octombrie, iar munca pe care o fac Taurii pare specială și diferită de proiectele în care au fost implicați până acum. Noile misiuni le pot aduce acum laude sau publicitate. Taurii care lucrează pentru alții, respectiv sunt angajați, vor primi propuneri pentru a lucra în job-uri mai complexe, care implică mai multă responsabilitate.

Luna Nouă și cele zece zile care îi urmează îl arată pe Pluton în unghi ascuțit față de ea. Un client exigent, o rudă atentă la ”detalii” va fi la telefon non-stop cu Taurii, pentru ”discuții”, lămuriri, enervări.

* Gemeni

Venus se află în prezent în Casa proiectelor de lucru a Gemenilor. Unii dintre ei ar putea face o pasiune pentru cineva cu care lucrează. Se recomandă păstrarea tăcerii asupra sentimentelor proprii. Nu este momentul cel mai potrivit ca Gemenii să-și dezvălui emoțiile, deoarece Venus este în Scorpion, un semn posesiv. Gemenii pot deveni foarte geloși și pot avea reacții nepotrivite.

Luna Nouă din octombrie cade în Balanță, astfel încât e posibil ca nativii să colaboreze cu un partener scriitor sau din domeniul artelor. Balanța este un semn de parteneriat, astfel încât Gemenii vor fi susținuți de acest partener.

Marte este optim orientat către această Lună Nouă, astfel că Gemenii vor fi energizați, iar munca dinamică din această lună va aduce rezultate extraordinare.

* Rac

Venus este retrograd din 5 octombrie și continuă până pe 16 noiembrie. Asta nu va afecta cariera Racilor, ci, mai degrabă, poate aduce valuri în viața de familie. Venus conduce Casa de acasă, așa că Racii care și-au planificat în această perioadă să cumpere imobiliare, să renoveze sau să decoreze ar putea să mai aștepte.

Casa de acasă are în grijă și părinții Racilor, deci nativii care caută o soluție pentru părintele lor îmbătrânit trebuie să aleagă ceva temporar. O soluție pe termen lung poate apărea după 6 decembrie.

Luna Nouă din 9 octombrie aduce idei și oportunități pentru nativii care caută spații de locuit, dar Venus retrograd frânează lucrurile în acest domeniu, deci ar fi mai bine de așteptat până prin decembrie.

* Leu

Venus este conducătorul natural al Casei de călătorii, comunicare și contracte a Leilor. Mișcarea retrogradă a lui Venus, care începe cu 5 octombrie și durează până prin 17 noiembrie, încetinește domeniile de activitate din Casa unde Venus este coordonator.

Luna Nouă din 9 octombrie ar putea aduce sarcini legate de comunicarea scrisă sau vorbită. Leii trebuie să fie foarte organizați și atenți la detalii în această perioadă. În caz că trebuie să plece într-o călătorie, trebuie să aibă aproape GPS-ul, harta și alte metode de orientare. Este posibil ca GPS-ul să ducă în altă parte, harta să nu arate drumurile auxiliare în caz de blocaj rutier etc.

* Fecioară

Venus își începe mișcarea retrogradă din 5 octombrie până pe 16 noiembrie. Pe urmele sale calcă Mercur, planeta dominantă a Fecioarelor, care își începe mișcarea retrogradă din 16 noiembrie. O concluzie este că nativii ar trebui să aștepte cu cumpărăturile de sărbători până după 10 decembrie. Chiar dacă până atunci vor găsi oferte care le fac cu ochiul.

Marte își recâștigă puterea începând cu 9 octombrie, simultan cu apariția Lunii Noi, care cade în Balanță. Această Lună Nouă luminează Casa veniturilor obținute a Fecioarelor. Marte, cu o forță mai mare, va aduce mai multe afaceri, dar, ciudat, banii obținuți din munca suplimentară a nativilor vor înceta să vină.

* Balanță

Energia acestei Luni Noi din 9 octombrie, care cade în Balanță, va fi simțită de nativi. Pluton formează un unghi dur cu Luna Nouă și, pentru că se află în Casa de acasă a Balanțelor, e posibil ca nativii să lucreze la subsol sau să verifice fundația casei, pentru a vedea dacă există fisuri, pentru a le repara. Reparațiile și o revizie mai ambițioasă sau remodelarea locuinței vor fi favorizate și în luna ianuarie.

Romantic, Balanțele sunt într-o poziție superbă. Pot întâlni o persoană cu care să înfiripe ceva… Marte îi ajută pe nativi să fie mai observați și mai încrezători în sine, le va crește și carisma.

* Scorpion

Jupiter va părăsi zodia Scorpionului pentru Săgetător. Nativii ar trebui să se folosească de ultimele raze ale lui Jupiter în Scorpion, pentru a se bucura de un avantaj maxim. Jupiter în Scorpion va reveni prin 2029.

Desigur, Scorpionii pot face întotdeauna progrese în multe domenii. Acum sunt foarte susținuți în demersurile lor.

Venus retrogradează în Scorpion din 5 octombrie și va continua până pe 16 noiembrie. Cei mai mulți dintre nativi vor analiza deciziile trecute în următoarele două luni.

Luna Nouă din 9 octombrie va schimba optica nativilor. Ei vor lăsa pe plan secund probleme de serviciu, insistând asupra vieții personale, asupra vieții private.

* Săgetător

Venus se mișcă retrograd din 5 octombrie până pe 16 noiembrie. Parcă se deschide un portal al timpului, pentru ca nativii să-și înțeleagă cele mai adânci dorințe.

Jupiter în Scorpion face ca această perioadă să le fie Săgetătorilor de două ori mai specială. Ei trebuie să fie îndrăzneți, pentru a nu pierde din vedere oportunitățile care le apar.

Luna Nouă din 9 octombrie primește fascicule energetice de la Marte. Săgetătorii pot călători și își vor face prieteni noi. Neptun se află într-o poziție favorabilă față de Venus, motiv pentru care o cină la Săgetători acasă, împreună cu prietenii lor apropiați, devine o sărbătoare.

* Capricorn

Venus, retrograd din 5 octombrie până pe 16 noiembrie, acoperă un domeniu vast, de la dragoste, distracție, frumusețe și aspectul bun, artă și până la bani. În cazul Capricornilor, Venus conduce Casa faimei, onorurilor și realizărilor. Pot apărea unele asperități legate de cariera nativilor.

Luna Nouă din 9 octombrie, în Balanță, cade în Casa carierei Capricornilor și are mesaje mixte.

Marte în Vărsător tranzitează Casa veniturilor Capricornilor, iar Soarele și Luna Nouă sunt în Casa faimei și a carierei acestora. Trăiri extreme în domeniul profesional, fără posibilitatea unei stabilizări momentan.

* Vărsător

Venus tranzitează Casa editurilor, a radiodifuziunii, a mediului universitar și a sistemului judiciar. Acestea sunt domenii unde mișcarea retrogradă a lui Venus din 5 octombrie ar putea aduce întârzieri.

Universul trimite planete retrograde, pentru a oferi timp prețios nativilor pentru a-și regândi abordarea și strategia. De asemenea, pentru a revizui atitudinea oamenilor care au crezut întotdeauna în Vărsători, pentru a găsi modalități de a lucra împreună din nou.

Luna Nouă din 9 octombrie, în Balanță, luminează Casă intelectuală pe care o conduce Venus. E posibil ca Vărsătorii să călătorească pe distanțe mari în octombrie. Marte în Vărsător va fi în poziția ideală pentru a susține activitățile legate de această Lună Nouă.

* Pești

Pluton se află în unghi dur cu Soarele și Luna Nouă din 9 octombrie. Cineva puternic ar putea să-i preseze pe nativi pentru bani. Este o cerere ciudată, deoarece Pluton se găsește în Casa prieteniei Peștilor. Poate că un prieten va cere să vină la o nuntă sau la o petrecere cu dar.

În octombrie, Marte îi va ajuta pe Pești destul de puțin.

Luna Nouă din 9 octombrie tranzitează Casa sănătății lor. Unii dintre ei ar putea suferi o intervenție medicală. Marte se află orientat frumos către Luna Nouă, deci nu sunt motive de îngrijorare. Doctorul ales de nativi le va oferi soluții uimitoare. Discuțiile despre bani ar putea fi discuții cu compania de asigurări de sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here