LIGA A IV-A Speranţa Răuceşti, aproape fără adversar cu Bradu Borca

Duminică, 30 septembrie, s-a desfăşurat etapa a patra în cadrul Ligii a IV-a. Speranţa Răuceşti a obţinut pe terenul formaţiei Bradu Borca o victorie mult mai confortabilă decât sperau şi cei mai optimişti suporteri: 6-1 (4-0). Au marcat: Botezatu, Apostol (2), Brighiu, Cucoş şi Ciocoiu/Crengăniş.

Nu mai am cuvinte să comentez despre meci. Vreau doar să le mulţumesc băieţilor noştri pentru atitudine şi pentru tot ce am arătat astăzi la Borca”, a declarat Daniel Zavate (Speranţa Răuceşti).

bradu borca speranta raucesti 01
bradu borca speranta raucesti 02

Formaţia din Răuceşti s-a dovedit mult mai ambiţioasă, mai motivată, mai concentrată la joc. Băieţii mei au făcut ce au putut. Nu a fost ziua lor”, a precizat şi Florin Pintilii (Bradu Borca).

Ozana Târgu Neamţ nu a profitat de pasul greşit al formaţiei din Borca, reuşind doar un rezultat de egalitate, pe stadionul ”Cetatea”, împotriva Victoriei Horia: 1-1 (0-0). Au marcat: Patrichi/Stângaciu.

A fost cel mai slab joc al echipei noastre. Nu cred că putem juca mai slab de atât. Doar 3-4 jucători s-au ridicat la un nivel corespunzător”, a declarat Victor-Andrei Isache (Ozana Târgu Neamţ).

Eu zic că am scăpat printre degete victoria. Ne-au egalat în minutul 90. A fost şi un meci cam dur”, a precizat Bogdan Găucan (Victoria Horia).

Energia Pângăraţi a pierdut cu Moldova Cordun, pe teren propriu, cu scorul de 2-6 (1-4). Au marcat: Cojocaru (2 – ambele din 11 metri)/Paveliuc (3) şi Saftei (3).

Din nou nu a venit portarul şi am folosit un jucător de câmp. Băieţii s-au motivat însă, pentru că nu puteam să pierdem la infinit”, a declarat Iulian Popescu (Moldova Cordun).

CLASAMENT

1 SPERANŢA                4       4       0       0       17-4           12

2 Bradu Borca              4       3       0       1       14-7            9

3 Ozana Tg. Neamţ      4       2       1       1       12-8            7

4 Victoria Horia           4       1      1       2         5-11            4

5 Moldova Cordun       4       1       0       3       11-12           3

6 Energia Pângăraţi     4       0       0       4         2-19           0

Etapa următoare (07.10, 11:00): Moldova Cordun-Bradu Borca, Victoria Horia-Energia Pângăraţi şi Speranţa Răuceşti-Ozana Târgu Neamţ.

M. CONSTANTINESCU

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *