Replicile armelor de airsoft – joacă-te întotdeauna legal și în siguranță!

Airsoftul este jocul care reprezintă combinația ideală dintre responsabilitate și respectarea cu strictețe a unui Regulament, acesta cuprinzând atât reguli care privesc modul de tragere, depozitare și transport a armelor și a echipamentului de joc, cât și o serie de principii care guvernează acest tip de divertisment (fair-play, onoare, etc.). În momentul în care selectezi categoria de replici arme airsoft (pe http://www.airsoft.ro/Arme-pentru-airsoft-19 vei descoperi o gamă diversificată de imitații 100% a armelor și echipamentelor de luptă ale unităților militare și de poliție din întreaga lume), deja îți asumi responsabilitatea în ceea ce privește deținerea unei arme de airsoft.

Trebuie să înțelegi de la început că acesta nu este doar un simplu joc, ci este o modalitate de transpunere în realitatea imediată a diverselor scene de război și de aplicare a unor strategii care au fost folosite în realitate în timpul unor conflicte. În plus, airsoftul este un stil de viață pentru cei care au ales această formă de relaxare și care au înțeles că, atunci când îți însușești principiile și regulile sale, jocul se transformă într-un sport. Un sport care implică spiritul, trupul și voința fiecăruia dintre participanți și le oferă posibilitatea de a se redescoperi în fiecare sesiune de joc!

Joacă-te întotdeauna în siguranță și numai în mediile de joc agreate!

Airsoftul implică multă responsabilitate atât în timpul jocului, cât și în etape premergătoare și post finalizare a rundei de joc. De aceea, fiecare categorie de arme este strict reglementată, în ceea ce privește tipurile de arme acceptate, viteza și distanța de tragere. Astfel, viteza de tragere este cuprinsă între 0 și 170 m/s, în timp ce distanța de tragere este cuprinsă între 1 metru și 25 de metri.

Fiecare armă care poate fi achiziționată dintr-un magazin airsoft, este marcată cu o culoare specifică categoriei din care face parte (aceasta indică atât viteza de tragere, cât și distanța maximă acceptată pentru a fi efectuată operațiunea de tragere). Verdele este pentru o viteză de tragere de maxim 110 m/s (de la 1 metru), albastru (până la 125 m/s, de la 7 metri), galben (până la 140 m/s, de la maxim 15 metri) și roșu (până la 170 m/s, de la 25 de metri).

De aceea, ori de câte ori vei participa la o sesiune de joc de airsoft, te vei afla în siguranță pentru că atât tu, cât și ceilalți jucători știu ce au de făcut pentru a vă asigura maximul de protecție pe terenul de joc. Numai în acest fel o să vă bucurați cu adevărat de tot ceea ce înseamnă și oferă jocul fenomen al momentului – airsoft!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *