SPORT PE SCURT

  • Echipa feminină de primă ligă, CSM Roman, a înregistrat a cincea înfrângere consecutivă în actuala ediţie a Ligii Florilor. Joi, 4 octombrie, romaşcancele au pierdut meciul cu HC Zalău, cu scorul de 21-31 (15-17). Pentru CSM Roman au marcat: Khavronina (6), Ana Maria Simion (5), Agrigoroaie (3), Cîrjan (2), Ivan (2), Todor (2) şi Manea (1).

În etapa a şasea, CSM Roman va juca miercuri, 24 octombrie, de la ora 17:30, în sala proprie, împotriva formaţiei CSM Bucureşti. Partida va fi transmisă în direct pe TVR HD.

  • Echipa U17 a CSM Ceahlăul Piatra Neamţ a reuşit prima victorie din actualul sezon, depăşind duminică, 7 octombrie, pe FC Voluntari, cu scorul de 4-2 (1-2). Au marcat pentru pietreni: Vâlea (2) şi Moroşanu (2). Din păcate, echipa U19 a pierdut şi pe teren propriu, scor 0-1 (0-1), cu Sport Team Bucureşti.

Victoria împotriva Voluntariului a venit în urma unui joc foarte bun al nostru, în special în repriza secundă. Cât priveşte meciul echipelor de juniori A, am pierdut la limită, dar cred că rezultatul corect ar fi fost o remiză”, a declarat antrenorul Valentin Avădanei.

În etapa a treia, ambele echipe pietrene vor juca la Bucureşti, sâmbătă, 13 octombrie, cu Rapid (U17, ora 10) şi cu Steaua (U19, ora 12).

* Sportivul romaşcan Dan Stănescu a obţinut rezultate excelente, în week-end-ul 6-7 octombrie, la o competiţie organizată în cadrul World Gym Academy Bucureşti, aparţinând lui Mircea Pîrjol. El a obţinut locul I la proba ”repetări cu greutate proprie” şi locul al III-lea la proba ”împins din poziţia culcat”.

  • Semimaraton Curtea Domnească, ediţia a III-a, va avea loc duminică, 14 octombrie, în organizarea Asociaţiei ”Sport.Natura”, cu sprijinul Primăriei Piatra Neamț. Startul va avea loc la ora 10, la Turnul lui Ştefan cel Mare. Traseul de cros (11 km./460 m. diferență de nivel pozitivă) este varianta mai scurtă a evenimentului Semimaraton Curtea Domnească. Timpul limită de parcurgere a traseului este de două ore şi 30 de minute. Traseul de semimaraton (21 km./740 m. diferență de nivel pozitivă) se desfășoară în zone urbane și extraurbane, limitrofe orașului Piatra Neamţ.

  • Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Neamţ organizează duminică, 21 octombrie, Crosul ”Centenarul Unirii”. Ineditul evenimentului este că vor fi două starturi, unul din judeţul Neamţ şi unul din judeţul Harghita, urmând ca sosirea să fie comună, în localitatea Lacu Roşu.

(M. CONSTANTINESCU)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *