ACTUALIZARE FOTO: Bărbatul a fost trimis la spital cu salvarea

pietricica turism

ACTUALIZARE: Bărbatul a fost trimis cu ambulanţa la spital. Fotografii:

*********

ACTUALIZARE: Bărbatul a decis să coboare de pe stâlp. În aceste momente, protestatarul are dialog cu şeful ISU Neamţ, col. Ioan Niţică, în civil la faţa locului. Fotografii:

*********

ACTUALIZARE FOTOGRAFII:

******

ACTUALIZARE: A avut loc o discuţie între negociatorul poliţiei şi protestatar. Singurul efect a fost că nu mai ţipă, ci face semne amicale cu mâna celor care-l privesc de jos. Telegondolele au început, din nou, să circule. Se pare că protestatarul ar fi comunicat că va coborî, dacă se retrage poliţia de la faţa locului. (Mesagerul de Neamţ)

******

ACTUALIZARE FOTOGRAFII:

*******

ACTUALIZARE: Pompierii au adus şi maşina cu scară. Aceasta are doar 45 de metri, în condiţiile în care bărbatul se află la aproximativ 60 de metri. Din câte îşi pot da seama cei de jos, acesta vociferează, dar nu poate fi auzit. Soluţia găsită este ca negociatorul poliţiei să ajungă în dreptul acestuia cu o cabină a telegondolei. (Mesagerul de Neamţ)

********

ŞTIRE INIŢIALĂ: Pompierii şi jandarmii intervin la această oră (duminică, 4 noiembrie) la stâlpul telegondolei de pe bd. Decebal din Piatra Neamţ, pe care s-a urcat un bărbat, care ameninţă că se aruncă. Este vorba de un tânăr, care nu a formulat nici o revendicare. Întrucât pompierii nu pot ajunge până la respectiva înălţime, este aşteptată intervenţia poliţiei, care va aduce şi un negociator. Vom reveni cu amănunte. (Mesagerul de Neamţ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.