Consilierii județeni, da iluminatului public în Piatra Neamț, nu Târgului de Crăciun

La o zi distanță, consilierii județeni s-au întrunit într-o nouă ședință extraordinară., după ce ieri nu a existat cvorum (au lipsit liberalii și președintele Ionel Arsene). Astăzi, 21 noiembrie, în sală au fost prezenți 24 de consilieri județeni, o parte de la PNL, o parte de la PSD, cei de la PMP și  ALDE.  Cinstea de a conduce lucrările i-a revenit lui Ioan Asaftei, vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț. După îndelungi discuții și explicații, proiectul ce viza extinderea sistemului de iluminat public în municipiul Piatra Neamț, a fost votat în unanimitate.

Supriza, neplăcută pentru cei de la Carmen Saeculare, a fost consemnată în momentul votului la proiectul de hotărâre ce prevedea alocarea a 350.000 de lei pentru desfășurarea Târgului de Crăciun la Neamț. Doar 15 voturi ”pentru” a primit Târgul de Crăciun, și acestea doar de la consilierii PSD, ALDE și PMP, pentru că PNL-iștii prezenți la ședință s-au abținut de la vot. Rugămintea directoarei de la Carmen Saeculare nu a impresionat micul grup al liberalilor: ”Acest proiect vă rog să-l votați. Eu pe data de 7 decembrie trebuie să deschid acest târg. Cum pot să fac acest lucru dacă eu nu știu ce bani am și când?”.

În buna tradiție din Neamț, mai ales când este vorba despre proiecte dragi conducerii, ședința s-a încheiat cu promisiunea că proiectul va fi rediscutat altă dată.  (I.Ș.)

reclama psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.