CUPA SATELOR: Copiii din Făurei sunt campionii judeţului

Turneul final al Cupei Satelor la nivel judeţean s-a încheiat duminică, 11 noiembrie, la Tămăşeni, cu victoria copiilor din comuna Făurei. În semifinale, s-au înregistrat rezultatele: Tămăşeni-Pângăraţi 1-0 şi Făurei-Borca 4-2, după lovituri de departajare. În finala mică, Borca a depăşit Pângăraţi cu 2-1, iar în finala mare, Făurei a învins Tămăşeni cu 2-1. Campionii din Făurei sunt: Mario Cherecheș, Rareș Dăscăliței, Denis Lăpușneanu, Iulian Gugoașă, Andreea Iftimia, Denisa Mitcă, Alexandru Bujor, Ionuț Bostan, Ionuț Cantea, Matei Lăpușneanu, Iulian Asftei, Mihaela Cobzaru, Alexandru Muraru. Antrenorul echipei este profesorul Ionuț Grumăzescu.

“Atmosfera a fost incendiară! A fost lume multă, chiar şi de la oraş. Meciurile au fost transmise online, dar, cu toate acestea, tribunele au fost pline. Toate echipele au venit cu proprii susţinători. Meciurile au fost intense, cu scoruri strânse. Nu a fost vreo favorită certă dintre cele 4 participante. Echipa cea mai bună a câştigat”, a declarat Cătălin Dumitriu, antrenorul echipei gazdă.

La Tămăşeni a fost prezent şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, însoţit de Ciprian Paraschiv, directorul de dezvoltare al federaţiei. Şeful FRF a făcut premierea copiilor. Fiecare echipă a primit cupă, iar fiecare copil diplomă. În plus, s-au oferit câte o cupă, o diplomă şi o minge pentru cel mai bun tehnic jucător (Mattia Bogleș-Tămăşeni), cel mai bun portar (Mihai Ungureanu-Pângărați) şi pentru golgeteri: Laurențiu Sebastian Amăriuței (Borca), David Dombici (Tămășeni) şi Alexandru Păduraru (Pângărați), toţi cu câte 5 goluri. AJF Neamţ a fost reprezentată de o tripletă de forţă: preşedintele Ioan Costin Toma, Toader Şteţ, membru în Comitetul Executiv pe probleme de copii și juniori şi responsabilul cu arbitrii, Vlad Urzică. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: M. MIHALCEA-DJST Neamţ)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *