Acasă Actual Horoscop 1-7 noiembrie: Începe o lună bună!

Horoscop 1-7 noiembrie: Începe o lună bună!

Luna Nouă din 7 noiembrie, în Scorpion, realizează aspecte utile cu Neptun și Pluton, indicând o transformare spirituală, prin empatie și iertare. Ea poate activa posibilitatea pierderilor masive, dar și facilitează recuperarea din orice întârziere. Luna Nouă din 7 noiembrie este excelentă pentru stabilirea problemelor legate de relații, pentru găsirea partenerului ideal sau pentru vizionari.

* Berbec

Până pe 10 noiembrie, Mercur tranzitează zodia Berbecului, ceea ce oferă nativilor o gândire echilibrată, comunicațiile lor fiind ușor de curățat de tot felul de bruiaje. Este un moment bun pentru a încheia afaceri, pentru a semna contracte și pentru a lua decizii importante.

Berbecii au astrele de partea lor pentru a discuta pentru un job, pentru a cere favoruri, pentru a face planuri, pentru a studia și a susține examene.

Între 3 noiembrie și 18 decembrie, Jupiter oferă nativilor o perioadă optimă sentimentelor bune și bunăstării emoționale. Unii dintre ei se pot bucura atunci când nu fac nimic, lucru rar întâlnit pentru Berbeci.

* Taur

Până prin 3 noiembrie, Soarele aduce presiuni din partea șefilor Taurilor. Poate părea că aceștia le fac viața dificilă, că le pun bețe în roate, dar ar fi bine ca Taurii să nu reacționeze la aceste provocări ale ego-ului. Este bine să analizeze cauza care provoacă aceste neplăceri. De cele mai multe ori, vinovatul este cel care suferă.

Tranzitul Lunii aduce un aer neliniștit de schimbare, emoție și incertitudine față de relațiile nativilor, în special în viața lor amoroasă, dar există semne care indică și finanțele lor. Răbdarea, dragostea și iertarea vor transforma eventualele evenimente neașteptate în oportunități.

* Gemeni

Până pe 10 noiembrie, Mercur crește probabilitatea de neînțelegere cu ceilalți, din cauza confuziei și a gândirii rapide pe care o susține. Gemenii trebuie să acorde o atenție sporită deciziilor importante și negocierilor. Li se recomandă să solicite sfaturi profesionale dacă trebuie să semneze contracte.

Din noiembrie și până pe 18 decembrie, Jupiter încurajează Gemenii să obțină mai mult de la viață, să petreacă mai mult, să experimenteze mai mult și să se distreze mai mult.

Cu toate acestea, prea multă concentrare pe acumularea de lucruri materiale ar putea duce la faliment moral. Dacă nativii au nevoie de mai mult decât le trebuie, vor afecta alte persoane și vor avea dificultăți de relaționare.

* Rac

Începutul lui noiembrie este luminat de Soarele, care oferă Racilor ocazii să se bucure de viață și să se relaxeze. Calmul și echilibrul interior le vor aduce nativilor posibilitatea de a lega relații armonioase. Aceste condiții utile îi fac pe Raci să devină mai eficienți și mai productivi.

Planurile lor ar trebui să funcționeze bine; este un moment optim ca Racii să-și mențină obiectivele și să se facă observați. Atitudinea pozitivă le aduce respect și favoruri din partea superiorilor.

În prima decadă din noiembrie, tranzitul Lunii consolidează natura pozitivă a tranzitului Soarelui. Poate aduce dragoste neașteptată, dar va arăta, de asemenea, vulnerabilitățile din viața amoroasă a Racilor și din finanțele lor.

* Leu

După 3, Jupiter, în conjuncție cu Uranus, poate aduce schimbări în sistemul Leilor care ține de credință, bogăție, educație, călătorii, fericire generală și mulțumire. În această stare constantă de flux, Leii pendulează între optimism și incertitudine, încredere și anxietate. Efectuarea schimbărilor necesare pentru valorile și moralul nativilor le va îmbunătăți încrederea în sine și speranța pentru viitor.

Tranzitul Lunii din prima decadă a lui noiembrie încurajează o atitudine mai simpatică și mai reconfortantă față de familia lor și mai ales față de copii. Leii să se îngrijească pe ei.

Oamenii cu o anumită putere sau autoritate asupra nativilor îi vor încerca. Nu se recomandă reacții față de acest comportament sâcâitor.

* Fecioară

Începutul lui noiembrie vine cu razele vesele ale Soarelui deasupra Fecioarelor, care vor simți energie și creativitate, devenind mai jucăușe și mai entuziaste. Creșterea vitalității îi va ajuta pe nativi să-și atingă obiectivele și să se bucure de momente bune cu prietenii și familia. Încrederea în sine și atitudinea pozitivă îi vor ajuta să facă o impresie bună asupra persoanelor care îi pot ajuta. Este un moment bun pentru ca Fecioarele să-și folosească inițiativa și pentru a face progrese reale.

Tranzitul Lunii din prima decadă a lui noiembrie susține răbdarea, dragostea și iertarea nativilor. După 10 noiembrie, Mercur crește activitatea mentală și comunicațiile, dar poate adăuga, de asemenea, tensiune relațiilor în care se află implicați.

* Balanță

Luna Nouă din 7 noiembrie indică o transformare spirituală care se deschide prin empatie și iertare. Noiembrie este o lună bună pentru Balanțe, pentru a-și exprima regretele pentru greșelile din trecut, pentru a-și urmări visele, fără vină sau rușine. Tot în această lună, nativii pot avea parte de pierderi potențiale, de dezamăgiri și acuzații greșite, dar vor fi stimulați cu credință și optimism pentru a recupera și a stabili noi obiective.

Până pe 24 noiembrie, Mercur aduce conversații plăcute și fructuoase, deci este un moment bun pentru socializare. Din 16 noiembrie, Mercur se mișcă retrograd, deci va fi nevoie de unele ajustări ale planurilor Balanțelor. Unii dintre nativi s-ar putea să nu fie atât de fiabili și să aibă grijă de tranzacții și de angajamentele majore.

* Scorpion

Între 13-17 noiembrie, Marte în sextil cu Uranus vor condimenta viața Scorpionilor cu distracție și entuziasm în tot ceea ce întreprind. Este momentul perfect pentru a face schimbări în viața lor.

Inițiativele și inspirația Scorpionilor sunt ideale pentru a începe sarcini dificile sau lucruri la care au renunțat din diferite motive, dar care le sunt de mare ajutor. Scorpionii au acum îndrăzneala și apetitul sexual pentru a face prima mișcare cu o persoană pe care ei o doresc. Experimentarea și zgomotul în dormitor pot revigora o relație romantică existentă.

Până pe 20 noiembrie, Venus îi face pe nativi mai iubitori și mai afectuoși decât de obicei. Acum sunt momente de pace, armonie, dragoste și distracție.

* Săgetător

Până pe 10 noiembrie, Mercurul amplifică Săgetătorilor atenția mentală, gândirea rapidă, mai multă interacțiune și comunicare cu oamenii. Deși sunt foarte ocupați, nativii gândesc și vorbesc în mod clar și pot explica ușor gândurile și ideile, într-un mod direct.

Săgetătorii pot acum aplica pentru un loc de muncă, pot face comerț, pot încheia contracte, au viziunea necesară pentru a face planuri, studii etc.

Între 4-8 noiembrie, Neptun ajută nativii să aibă o înțelegere mai profundă a locului lor în lume.

Este important ca ei să realizeze că atingerea scopurilor și a viselor este de o importanță deosebită pentru a-i putea ajuta pe ceilalți. Calea spre succes aleasă de Săgetători are acum suportul credinței și intuiției.

* Capricorn

Luna Nouă din 7 noiembrie încurajează o atitudine mai simpatică și mai reconfortantă a Capricornilor față de familia lor și mai ales față de copii. Nativii care doresc să se îngrijească de ceilalți nu trebuie să uite să se îngrijească mai întâi pe ei.

Până pe 13 noiembrie, Soarele îi umple pe Capricorni cu energie și creativitate.  Creșterea vitalității îi ajută să-și atingă obiectivele și să se bucure de momente bune cu prietenii și familia. De asemenea, nativii vor beneficia de o intuiție puternică, abilitățile psihice și vise vii. Toate acestea deschid perspective inspirate, conducând la o mai mare înțelegere a vieții trăite și de trăit.

Neptun mărește sensibilitatea Capricornilor și capacitatea lor de ”a citi” oameni și situațiile în care se află.

* Vărsător

Venus, alături de Uranus, aduce nevoia de emoție sau de schimbare în viața iubirii Vărsătorilor în prima decadă din noiembrie. Acest aspect se va dovedi un moment bun pentru experimentare în dormitor. Dar flirtul îl poate deranja pe partenerul Vărsătorilor și o ”implicare” în altceva ar duce probabil la o separare rapidă.

Dacă Vărsătorii întâlnesc o nouă poveste de dragoste acum, ar fi cu siguranță interesantă. Nativii pot folosi internetul pentru întâlniri dacă sunt singuri.

În noiembrie și până pe 18 decembrie, Jupiter asigură interesele și activitățile Vărsătorilor, dar aceștia nu trebuie să întindă sfoara la maximum.

* Pești

Mercur ajută la creșterea activității mentale a Peștilor în prima decadă din noiembrie. Având în vedere predispoziția lor spre exagerare, pentru că nu-și pot ține în frâu gândurile, acest aspect poate adăuga tensiune în relațiile lor.

Peștii ar fi bine să evite ca, în această perioadă, să glumească sau să ironizeze pe cineva, deoarece efectele vor fi mai dure decât acțiunea lor.

Venus creează un sentiment bun, în jurul căruia Peștii doresc să se bucure de viață și să fie în jurul prietenilor și al familiei. Este un moment excelent pentru intimitate cu partenerul lor sau pentru începerea unei noi relații de dragoste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here