Acasă Actual Horoscop 22-28 noiembrie: Soarele și Jupiter fac echipă benefică

Horoscop 22-28 noiembrie: Soarele și Jupiter fac echipă benefică

* Berbec

Călătoriile scurte și rapide sunt susținute de Luna Plină din 22 noiembrie, plus sau minus trei zile. Berbecii au acum o ”fereastră”, să se vadă cu familia lor. În timpul vizitei, se recomandă liniște în conversații, evitând controversele. Marte, guvernatorul zodiei Berbec, se află în conflict cu patru corpuri cerești – Soarele, Luna, Mercur și Jupiter – și predispune la sensibilitate. Berbecii pot reacționa și la cel mai mic comentariu. Se recomandă amânarea oricărui tip de proces în instanță.

Duminică, 25 noiembrie, când Jupiter se aliniază cu Soarele, va influența întreaga săptămână cu bunătate. Domeniile de interes ale nativilor sunt acoperite de Casa relațiilor internaționale, a călătoriilor îndepărtate, a mass-mediei, a mediului academic.

Se recomandă alegerea unei zile dintre 25-26-27-28 noiembrie pentru a face o inițiere și pentru a observa ce ”semințe” se transformă într-o plantă atât de mare, că ar putea atinge cerul.

* Taur

Între 25 și 26 noiembrie, Soarele va primi influența benefică a lui Jupiter și o va multiplica de mai multe ori. Deoarece Soarele guvernează Casa de acasă a Taurului, aceștia pot primi o veste bună despre o vânzare de proprietate. Probabil că va fi cea mai mare sumă pe care o pot obține Taurii. Dacă se află în poziția de cumpărător, nativii ar putea afla că suma licitată a fost acceptată.

Ei pot obține, de asemenea, un sprijin remarcabil pentru familii. Este vorba de un obiectiv legat de domiciliu în apropiere de 25 sau 26 noiembrie.

Pe 27 noiembrie, nativii trăiesc o altă zi minunată. Mercur se va uni cu Jupiter și momentul este optim pentru a vizita un fost client.

* Gemeni

Jupiter și Soarele fac echipă pentru a aduce Gemenilor cea mai fastă zi a anului. Duminică, 25 noiembrie, și luni, 26, se remarcă prin faptul că nativii vor reuși să colaboreze în planul dragostei sau al afacerilor într-un mod cu totul deosebit. Mercur și Venus sunt astrele care oferă susținere relației în care sunt angajați acum Gemenii.

Jupiter și Soarele se întâlnesc în zodia Săgetătorului. Acest lucru se va mai petrece peste 12 ani, motiv pentru care acest aspect este atât de special. Se recomandă 25 și 26 noiembrie pentru a discuta despre un posibil partener în afacerea Gemenilor.

Dacă sunt căsătoriți, nativii pot discuta despre viitor și despre un scop la care să lucreze împreună cu consortul/ consoarta. În aceste două zile, este recomandat să se gândească în termeni de ”noi” și nu de ”eu”.

27 noiembrie, când Mercur retrograd se află în conjuncție cu Jupiter, cineva din trecutul Gemenilor, de care ei au fost îndrăgostiți sau cu care au colaborat, îi va căuta.

* Rac

Luna Plină din 22 noiembrie tranzitează zodia Gemenilor și subliniază nevoia Racilor de odihnă și de îngrijire a propriei sănătăți. Marte și Neptun se află în unghi dur cu această Lună Plină. Nativii care suferă de o dependență pot alege această perioadă pentru a vizita un profesionist care să-i ajute să scape de viciu. Această Lună Plină este foarte bine poziționată pentru a aduce o schimbare pozitivă în viața Racilor.

Zilele cele mai deosebite din 2018 sunt 25 și 26 noiembrie. Soarele puternic, care dă viață și putere, va lua masa cu Jupiter. În fiecare an se întâlnesc într-o singură zi și mereu într-un semn diferit. Anul acesta se întâlnesc înSăgetător, în Casa muncii și a sănătății Racilor. Nativii pot deschide o afacere nouă, pot merge la un interviu, pot căuta un nou angajat pentru casa lor, precum o bonă, un grădinar, o menajeră.

* Leu

Luna Plină din 22 noiembrie, în Gemeni, umple Casa prieteniei Leilor. Este posibil ca nativii să sărbătorească într-o vacanță cu un grup de prieteni. Această Lună Plină este în conflict cu Marte și Neptun, ambele planete tranzitând Casele financiare. Este posibil ca Leii să aibă un dezacord cu un prieten despre bani. Se recomandă o comunicare clară, pentru a evita neînțelegerile.

Pe 25 și 26 noiembrie, Soare se află în conjuncție cu Jupiter. Acești doi titani ai zodiacului se vor întâlni în Casa dragostei adevărate, care guvernează și copiii. Nativii singuri pot plănui să iasă sâmbătă, pe 24 noiembrie, și duminică, 25 noiembrie, împreună cu un prieten.

* Fecioară

Cariera poate fi motivul de bucurie sub Luna Plină din 22 noiembrie. Nativii pot primi vești profesionale palpitante. Este posibil să li se acorde o promovare, să primească o ofertă de la o altă companie sau să fie obiectul unei campanii publicitare.

Duminică, 25 noiembrie, și luni, 26 noiembrie, Fecioarele trebuie să găsească spațiul perfect pentru sine. Sunt zile bune pentru a revizui portofoliul de designeri de case sau contractori, pentru cei care lucrează în construcții, dar și pentru cei care doresc să-și renoveze locuința.

Pe 27 noiembrie, Mercur și Jupiter oferă nativilor o zi fabuloasă pentru cercetările legate de casă, deoarece Mercur tranzitează Casa de acasă.

* Balanță

Luna Plină din 22 noiembrie, în Gemeni, este prietenă cu Balanțele, care pot călători spre casa părintească, pentru a lua cina. Sau, în cazul nativilor care și-au vizitat deja familia, pot călători într-un loc exotic.

Cei care lucrează în publicistică ori difuzare sau au un blog pot finaliza un proiect. Duminică, 25 noiembrie, și luni, 26 noiembrie, Soarele și Jupiter vor avea întâlnirea lor anuală. Este o perioadă în care Balanțele nu sunt condiționate de poziția astrelor. Din contră, li se oferă posibilitatea să-și aleagă drumul, să facă orice doresc, în limitele morale și legislative. Ideea este că viața are nevoie să se reinventeze, iar Balanțele pot deveni un exemplu viu pentru cei din jurul lor.

* Scorpion

Luna Plină din 22 noiembrie scoate în evidență banii și nu veniturile câștigate din salariu. Banii vin și pot merge, de asemenea, pentru a acoperi obligațiile pe care le au acum Scorpionii. Casa banilor altor persoane este energizată și va reglementa comisioanele, bonusurile, taxele de licențiere, moștenirile, ipotecile, despăgubirile, ajutoarele universitare, bursele, împrumuturile studenților, așezările în instanță și divorț, cărțile de credit și taxele.

Luna Plină din 22 noiembrie este frumos aspectată pentru bani, iar Jupiter se află foarte aproape de Soare, indicând nativilor că vor fi foarte apreciați la locul de muncă.

Cariera Scorpionilor face un mare pas înainte. Este posibil încheierea unei mari afaceri. Casa iubirii și a creativității nativilor este un pic ”obosită”, dar, cu Neptun în unghi perfect cu Pluton, zona este protejată.

* Săgetător

Luna Plină din 22 noiembrie cade în semnul opus Săgetătorului, în zodia Gemenilor. Există acum condiții deosebite pentru ca nativii să se logodească sau să se căsătorească în curând. Multe cupluri își anunță angajamentul la sărbătorile de la sfârșitul anului, iar acum este momentul ideal pentru Săgetători. Există, totuși, prea multe planete retrograde în luna noiembrie pentru a lua un angajament, dar finalul de an este ideal.

Marți, 27 noiembrie, Mercur și Jupiter își combină forțele. Mercur guvernează Casa onorurilor și a premiilor Săgetătorilor, astfel că aceștia vor primi o dovadă remarcabilă privind cariera proprie. Este momentul pentru a acționa în domeniul carierei, deoarece Mercur va mai avea o contribuție majoră abia prin 2020.

* Capricorn

Luna Plină din 22 noiembrie tranzitează zodia Gemenilor și luminează Casa de lucru a Capricornilor. Cei care lucrează în restaurante sau ca reporteri în mass-media, ca medici, asistenți medicali sau tehnicieni într-un spital sau în orice alte servicii vitale, care presupun un program flexibil, pot sta la serviciu mai mult decât de obicei.

Luna Plină luminează Casa muncii și a sănătății nativilor. Se recomandă măsuri de prevenție, mai ales privind răcelile și gripa. Cei ”prinși” de gripă își pot lua concediu medical, pentru a nu li agrava afecțiunile.

Soarele și Jupiter sunt în conjuncție pe 25-26 noiembrie. Soarele guvernează Casa banilor altor persoane a Capricornilor. Aceștia pot primi un cec, care ar putea reprezenta un bonus, comision, rambursare de impozite, câștig de premii, decontare legală, moștenire, cadou etc.

* Vărsător

Luna Plină  din 22 noiembrie luminează Casa iubirii adevărate a Vărsătorilor. Este o Lună Plină romantică în măsura în care nativii pot primi o propunere de căsătorie. Jupiter este aproape în conjuncție cu Mercur, planeta care guvernează zodia Gemenilor și zodia tranzitată de Luna Plină. De asemenea, Jupiter călătorește aproape de Soare, iar Soarele guvernează Casa căsătoriei Vărsătorilor. Cu toate acestea, anunțul privind oficializarea relației sau a colaborării cu un nou partener se recomandă după 6 decembrie.

Pe 27 noiembrie, Mercur în conjuncție cu Jupiter oferă o zi minunată pentru călătorii, pentru scris, pentru a vorbi în public, pentru a edita, pentru a lucra în comunicații sau telecomunicații.

* Pești

Luna Plină din 22 noiembrie tranzitează zodia Gemenilor și luminează Casa de acasă și de familie. Peștii pot invita familia acasă la ei sau la un restaurant care oferă multe feluri de mâncare. Nativii care s-au gândit la schimbările pe care doresc să le aducă în spațiul lor pot chema meșterii să înceapă lucrarea.

Soarele și Jupiter se întâlnesc pe 25 și 26 noiembrie. Peștii pot primi acum vești despre cariera lor și despre evoluția acesteia. Unii dintre ei pot pleca în străinătate. Aceste două zile sunt perfecte pentru a avea o întâlnire majoră, o prezentare, un interviu, un discurs, o audiție, o vânzare a muncii pe care o prestează Peștii.

Peștii care își lansează o carte să o facă în jurul datei de 26 noiembrie, deoarece Jupiter este asociat cu publicarea și difuzarea, precum și cu chestiunile legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here