Acasă Actual Asistentă de la “Contagioase”, trimisă în judecată pentru trafic de influenţă de...

Asistentă de la “Contagioase”, trimisă în judecată pentru trafic de influenţă de mii de euro

O asistentă medicală de la Secţia contagioase, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, a fost trimisă în judecată vezi aici) pentru că le-a promis unor oameni că le poate “aranja” angajarea contra unor sume de bani. După cum precizează procurorii în rechizitoriu, ea a pretins că are influenţă atât la nivelul conducerii spitalului, cât şi la cel al conducerii Consiliului Judeţean Neamţ.

Faptele datează din luna septembrie a anului 2017, când asistenta Nedelcu Carmen Mariana i-a pretins lui U.V. 400 de euro, spunându-i că va interveni la cine trebuie, pentru ca un post de asistent temporar să fie transformat în asistent debutant, şi el să se poată angaja la secţia de psihiatrie. Ulterior, i-a spus aceluiaşi U.V. că suma trebuie suplimentată cu încă 1.500 de euro, din care a şi primit “avansul” de 100 de euro.

În perioada mai-iulie 2017, aceeaşi asistentă a pretins 1.000 de euro de la o altă persoană M.A.M, în schimbul promisiunii că o va ajuta să se angajeze într-o altă secţie a spitalului. A primit 3.500 de lei, din banii pretinţi – susţin procurorii. Femeia, acuzată de trafic de influenţă, va fi judecată la Tribunalul Neamţ.

C.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here