Acasă Actual Horoscop 6-15 decembrie: Reușite profesionale și invitații de la prieteni

Horoscop 6-15 decembrie: Reușite profesionale și invitații de la prieteni

* Berbec

Luna Nouă din 6 decembrie aduce pentru nativi alte oportunități de a se bucura decât călătoriile internaționale. Se deschid noi porți pentru ca unii din Berbeci să-și finalizeze licența sau pentru a absolvi ori pentru a participa la o serie de cursuri sau seminarii care să le schimbe specialitatea.

Unii dintre ei au acum acces la informațiile necesare pentru a scrie o carte sau pentru finalizarea ei, dacă au început-o deja, ori pentru a publica sau deschide un blog propriu.

Berbecii care lucrează în televiziune pot produce/dezvolta un segment de televiziune care să informeze publicul despre știrile pe care le-au descoperit ei. S-ar putea folosi o anumită profunzime în explicații.

Marte, interfața fină cu Neptun în decembrie, va aduce o undă spirituală divină. Berbecii se pot alătura unei acțiuni caritabile pentru a-i ajuta pe cei care suferă și au nevoie disperată de ajutorul lor.

* Taur

Un Taur autentic nu se poate relaxa pe deplin până nu știe că are ceva mic, dar consistent pus deoparte. Adică bani. Face parte din ADN-ul lor, deoarece Taurul este un semn financiar asociat bogăției. Asta și datorită fuziunii extraordinare a energiilor care implică Jupiter și Luna Nouă din 6 decembrie.

Această Lună Nouă pune totul în mișcare. În mod remarcabil, Jupiter va orbita în conjuncție cu Luna Nouă și cu Soarele, tranzitând Casa banilor altor oameni. Taurii pot primi un cec mare, un cadou valoros sau o plată generoasă dintr-o creanță pe care au făcut-o către o companie de asigurări.

Șeful le poate oferi un bonus sau comision mare. Dacă încheie un divorț, nativii vor primi mai mult decât se așteptau.

Soarele din Săgetător aduce vești bune legate de locuința lor.

* Gemeni

Soarele și Luna Nouă în Săgetător, din 6 decembrie, sunt întâmpinați ceremonios de un Jupiter benefic, care va răspândi șansă și fericire pe toată harta astrologică a Gemenilor. Averea lor va veni de la asociațiile solide pe care ei le stabilesc acum cu o altă persoană. Parteneriatele sunt strălucitoare, așa că există mai multe moduri în care acest lucru ar putea funcționa pentru Gemeni.

Jupiter tranzitează Casa căsniciei lor. Este probabil ca nativii single să se căsătorească în curând.

Luna Nouă ajută Gemenii să-și angajeze un nou contabil sau un avocat, manager de afaceri, publicist, manager de media sociale, agenți de publicitate, partener de scriere etc. Ideea este că nativii își găsesc expertul care să-i ajute.

* Rac

Jupiter este în Săgetător, Casa muncii Racilor. Au trecut 12 ani de când Jupiter a intrat în această parte a graficului nativilor și va rămâne aici pentru un an, până la 2 decembrie 2019. Racii nu vor duce lipsă de proiecte noi.

Pe 6 decembrie, Luna Nouă în Săgetător se va apropia de Jupiter, indicând că toată munca grea pe care Racii au făcut-o la serviciu este pe punctul de a da roade.

Sănătatea lor ar trebui să se îmbunătățească, așa că, dacă Racii au fost îngrijorați, ar trebui să caute o a doua opinie. Au aspecte astrale minunate pentru a obține sfaturi bune.

Este important ca relația în care se află să nu le distragă atenția în aceste zile.

* Leu

Luna Nouă din 6 decembrie deschide sacul lui Jupiter cu bunătăți. Tranzitând zodia Săgetătorului, Jupiter își răspândește lumina strălucitoare, aurie, în întreaga Casa a iubirii adevărate a Leilor, începând de acum, dar și în următoarele 12 luni. Creativitatea nativilor beneficiază de ajutorul oferit de Jupiter în Săgetător, dar și de Luna Nouă, care deschide un nou portal de energie. Dacă a existat vreodată un timp pentru a accepta invitații, decembrie 2018 pare să fie cel mai potrivit.

Singurul ”nor” mic din prognoza Leilor este asocierea dintre Marte și Neptun, în unghi dur cu Soarele, Luna Nouă și cu Jupiter în Săgetător. Adică atenție la detalii!

* Fecioară

Luna Nouă din 6 decembrie aduce în calea nativilor o intersecție interesantă. Ea răsare în Săgetător și deblochează toată bunătatea lui Jupiter, intrat recent în zodia Săgetătorului, pe 8 noiembrie. Viața de acasă a Fecioarelor este pe punctul de a primi un impuls major de la Jupiter, de acum înainte.

Perioada 2014-2017, când Saturn a tranzitat Casa lor de acasă, nu a fost foarte relaxată pentru nativi. De acum, Jupiter aduce opusul acelei perioade, oferind mereu recompense și stare de bine.

Nativii care doresc să-și vândă proprietățile vor obține un preț foarte bun pentru nevoile lor. Dacă doresc să cumpere, Fecioarele pot plăti un pic mai mult decât au sperat. În schimb, valoarea pe care o primesc va compensa cheltuielile suplimentare.

* Balanță

Oricare ar fi visul nativilor, Luna Nouă din 6 decembrie, în Săgetător, obligă ca acesta să fie adus în realitate, în planul fizic. Toate Lunile Noi deschid un portal de energie care durează zece zile, dar, pentru a putea folosi această energie, este imperativ ca Balanțele să facă un pas spre visul lor, în primele zile de la răsăritul Lunii Noi. Este important să înceapă! Este un moment deosebit pentru a planta ”semințe”, vise, idei, deoarece, mai târziu, se va vedea cum cresc.

Casa contractuală a Balanțelor este vizitată de Luna Nouă și Jupiter. Acum sunt optime negocierile și renegocierile tranzacțiilor de la începutul anului 2018.

Luna Nouă din 6 decembrie va aduce nativilor și dorința de a-și stimula vitalitatea, chiar dacă într-o singură noapte. În viața ta personală, prietenii Balanțelor le trimit invitații și îi roagă să participe.

* Scorpion

Luna Nouă în Săgetător, din 6 decembrie, deschide portalul către Jupiter. Jupiter oferă Scorpionilor un dar la care a lucrat de mult timp. Sub razele Lunii Noi, Jupiter va fi aproape în conjuncție cu Soarele și Luna Nouă. Astfel, Scorpionii au șansa ca, în această lună, să negocieze un nou salariu, să primească un titlu de promovare sau ceva mai prestigios, care vine cu un salariu mai mare. Dacă participă la un interviu pentru un loc de muncă, nativii au o șansă excelentă de a-l obține. Patronii zodiei au ocazii excelente pentru a aduce în firmă un nou client de prestigiu, care va dori să rămână cu ei.

Având în vedere că nativii vor primi mai mulți bani, e posibil să aibă nevoie să înțeleagă cum să investească.

Cu Soarele aproape de Jupiter, Scorpionii se descurcă bine în job-ul lor.

Neptun și Marte sunt, amândouă, în Casa creației Scorpionilor. Pot apărea suprasolicitări.

* Săgetător

Luna Nouă din 6 decembrie va fi una din cele mai importante pentru Săgetători, pentru că astrul nopții le tranzitează zodia și nu e singură, ci beneficiază de aportul Soarelui și al lui Jupiter. Această Lună Nouă este garanția cosmică a faptului că nativii își pot direcționa energia în orice fel doresc.

Săgetătorii se pot gândi la o zonă a vieții pe care doresc să o schimbe și să observe un progres. După Luna Nouă din 6 decembrie, să se apuce de treabă pentru ca visul lor să devină realitate. Dacă doresc dragoste, Săgetătorii să plece în vacanță și să arate cât mai bine.

De remarcat că Venus se mișcă direct, aspect care mărește încrederea în sine a nativilor.

* Capricorn

Luna Nouă și Soarele din 6 decembrie se întâlnesc în zodia Săgetătorului și vor lumina Casa strategiei Capricornilor. Este momentul perfect pentru ca aceștia să-și traseze viitorul. Faptul că Jupiter va orbita în apropierea Soarelui și a Lunii Noi sugerează că nativii vor găsi cel mai bun curs al vieții pentru ei. Orice decizie, luată de Capricorni la scurt timp după ce Luna Nouă răsare pe 6 decembrie, este probabil să-i conducă acolo unde doresc.

Soarele în Casa strategiei îndeamnă nativii să se retragă pentru o scurtă perioadă, să mediteze în singurătate. Este Casa care dezvoltă intuiția și, de asemenea, Casa creativității orbitoare.

* Vărsător

Luna Nouă din 6 decembrie este tocmai ce au nevoie nativii în decembrie. Jupiter orbitează aproape de această Lună Nouă și de Soare. Noii lor prieteni le pot oferi Vărsătorilor sfaturi despre avansarea în carieră. Nimic nu se va întâmpla dacă nu pleacă de acasă. Odată ce ajung la diferite întâlniri, nativii se vor bucura de această nouă influență.

Există un alt mod în care această Lună Nouă îi poate afecta – mass-media socială. Dacă Vărsătorii se implică și împărtășesc informații despre specialitatea lor, le va crește influența, pentru că vor avea mai mulți fani.

Luna Nouă din 6 decembrie luminează și Casa speranțelor și a dorințelor nativilor. Poate fi orice dorință pe care o au în inima lor, spirituală sau materială, dar care este semnificativă pentru ei și pentru care sunt dispuși să lucreze.

* Pești

Amuzamentul are de a face cu sosirea planetei Jupiter în Casa onorurilor, a premiilor și a realizărilor, luna trecută, pe 8 noiembrie. Jupiter este așteptat să rămână un an complet, până în 2 decembrie 2019, oferindu-le nativilor o mulțime de timp pentru a le crea/ consolida cariera.

Poate cel mai important eveniment de care au Peștii nevoie pentru a debloca forța lui Jupiter este Lună Nouă în Casa carierei profesionale, din 6 decembrie.

După această dată, poate începe un nou capitol al carierei și Peștii vor observa oportunitățile pe care universul le-a pregătit pentru ei.

Toate Lunile Noi au stabilită o perioadă de zece zile de energie remarcabilă. Peștii trebuie să înceapă să-și planifice acțiunile pentru cariera lor. Acestea ar fi bine să coincidă cu cele zece zile puternice. Dacă acționează în acele moment, acțiunile lor vor avea puterea de a crea acel fel de avansare la care au visat nativii până acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here