Viitorul șef al Poliției Târgu Neamț face fasoane: nu vrea împuternicire, vrea concurs

pietricica turism

Într-un interviu realizat acum câteva zile, care va fi publicat în curând în Mesagerul de Neamț, actualul șef al formațiunii Rutiere Târgu Neamț, comisarul șef Marius Cârjă, nu exclude posibilitatea de a ocupa postul lăsat liber de Costinel Vlad, noul adjunct al Inspectoratului Județean de Poliție Neamț. Și nu așa, oricum, pe bază de împuternicire, ci prin concurs.

Dacă domnul comandant o să plece, nu este exclus să mă înscriu. Până la urma-urmei, toţi tindem să avansăm în carieră. Deci nu este exclus să mă înscriu la concurs, dacă funcţia de comandant al Poliţiei Târgu Neamţ va fi scoasă la concurs”.
Sigur, rămâne de văzut dacă funcția va fi scoasă la concurs. Pentru că modelul binecunoscut demonstrează mai degrabă apetența pentru împuterniciri, mult mai facilă, curată și uscată în zilele noastre.

Comisarul șef Cârjă vorbește și despre posibila sa intrare în politică, pe modelul patentat de Daniel Harpa: ”Au fost nişte discuţii, dar nu m-am gândit niciodată să plec din Poliţie, având în vedere că am muncit ca să ajung până aici. Am făcut şi liceul militar şi Academia de Poliţie. E greu să renunţi, pentru o carieră în politică. În ziua de azi, politica nu-ţi oferă o stabilitate. Pe viitor, orice e posibil, dar, deocamdată, în momentul de faţă, intenţionez să rămân în Poliţie”. (D.O.)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.