Asteptarea a luat sfarsit, maine, 12 ianuarie 2019, Partia Durau este oficial deschisa!!!

Datorita faptului ca iubitorii sporturilor de iarna au fost mereu alaturi de noi, anul acesta ii asteptam din nou cu distractie cat cuprinde si surprize nenumarate!!

Pârtia Durău este ideală pentru săniuș și schi, atât pentru începători cât și pentru avansați. Situată la poalele muntelui Ceahlău, la o altitudine de 800 m, unde stratul de zapada este asigurat din decembrie până in martie, pârtia are o lungime de 406 m, o lățime de minim 62 metri, o diferență de nivel de 35 metri și un grad mediu de dificultate.

Sistemul de teleski a fost modernizat in decembrie 2018, avand un teleski cu crose duble, cu o capacitate de transport de 1200 persoane/ ora si un teleski pentru incepatori. Deasemenea la partie este si un Centru de inchirieri echipamente de schi, sanii, etc., cat si cabanute in stil vienez unde se poate servi bauturi calde.

In perioada cand partia este deschisa au loc numeroase evenimente, concursuri de schi și săniuș, coborâri spectaculoase pe schiuri în slalom sau în viteză, jocuri de lumini laser, focuri de artificii, muzica.

Reper important în sezonul alb, pârtia de schi din Poiana Cailor este amenajată exact lânga Hotelul Bistriţa, de 4 stele, un loc superb de cazare, în mijlocul naturii, chiar la poalele muntelui Ceahlău, cu un serviciu.

Partia Durau, SKI, SANIUS, DISTRACTIE CAT CUPRINDE!!

pietricica turism

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.