Târgu Neamţ: Căruţele şi gunoaiele dau de furcă Poliţiei Locale

pietricica turism

În lupta Poliţiei Locale cu căruţaşii şi gunoaiele aruncate în locuri nepermise există o bună colaborare cu Poliţia Rutieră Târgu Neamţ, mai ales în problema căruţelor de pe străzile centrale ale oraşului: „Avem multe sesizări în ce priveşte căruţele care circulă pe unele artere din oraş, în special în zona LIDL, şi cu ajutorul Poliţiei Rutiere am identificat acei căruţaşi şi au primit amendă”, ne declară Florin Tofan.

O altă luptă pe care o ducem este cea cu gunoaiele. Descoperim mult gunoi pe lângă şi în jurul platformelor, ca să nu mai spunem că se aruncă  coceni şi boască. Nu ştiu dacă e normal, mai ales că se aruncă pe malul Ozanei. Vom aplica amenzi drastice pentru cei care le aruncă gunoaiele pe unde apucă”, continuă şeful Poliţiei Locale.

Florin Tofan face apel şi la simţul civic al cetăţenilor: Orice cetăţean poate suna la orice oră din zi şi din noapte, pentru a ne sesiza orice problemă mai ales în această perioadă, ca să intervenim cu cei de la Eurosal sau de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul primăriei.  Încurajez cetăţenii să aibă simţ civic, să ne sune când constată probleme prin oraş. Încercăm să fim la dispoziţia cetăţeanului ori de câte ori este nevoie. Şi să nu mai încurajeze cerşetoria pe stradă”, încheie Florin Tofan.

Numere de telefoane utile pentru cetăţeni: Poliţia Locală-0740 569 414; Telefonul Verde-0233 661 115; Primărie: 0233 790 245.

C.T. STURZU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.