Unde sunt probleme pe drumurile din Neamț: știre actualizată în funcție de situația din teren

pietricica turism
FOTO: DRDP Iași

Actualizare: DRDP Iași anunță viscol la sol pe DN 15B, km 48-62, județul Neamț: ”Carosabilul este cu zăpadă viscolită de 1-2 cm. Se acționează cu două ATB-uri și un Unimog”.

La Târgu Neamț sunt necazuri pe străzile lăturalnice, dar se lucrează la asta.

La propunerea primarului comunei Trifești, drumul DJ 159 va fi închis până la se oprește viscolul. Se poate circula pe variantă alternativă.

Pe la ora 9, potrivit unor informații oficiale, la Oniceni nu se circulă în niciun fel. Acolo se intervine cu două utilaje, iar o freză este în așteptare.

Drumul DJ 207 Stejaru – Valea Ursului este înzăpezit.

La Borlești, se circulă în condiții de iarnă, nu sunt probleme deosebite, garantează primarul Vasile Puică.

La Piatra Șoimului, primarul Neculai Nicorescu dă asigurări că se lucrează de azi noapte și nu sunt probleme. Și la Roznov se circulă în condiții de iarnă, dar măcar se circulă. Pipirig, Vânători-Neamț și Agapia au fost dezăpezite de azi noapte și nu sunt probleme deosebite.

Între timp, pompierii anunță că, în această dimineață, tot pe la ora 9, au intervenit și au scos din șanț două mașini care s-au răsturnat. Una din ele a ajuns acolo după ce a derapat de două ori în zona Dealul Mărului (Poienari), pe DN 15D. Cealaltă a ieșit în decor la Secuieni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.