Horoscop 21-27 februarie: Miercurea viitoare va fi o zi importantă pentru toate zodiile

pietricica turism

Ajna sau chakra frontală semnifică ”poruncă” în limba sanscrită. Este centrul energetic care primeşte comenzile de la Sinele Superior şi le corelează cu subconştientul individului.

Este reprezentată cu două petale proiectate în centrul frunţii deasupra sprâncenelor. Petalele simbolizează funcţionarea distinctă acelor două emisfere cerebrale: stânga logico-raţională şi dreapta imaginativ-figurativă. Glanda endocrină asociată chakrei Ajna este hipofiza.

* Berbec

Tranzitul lui Marte prin Taur a început din 14 februarie. Berbecii au în față noi provocări, cum ar fi schimbarea stilului de viață sau apariția unui copil în viața lor. Toate aceste provocări sunt însoțite de cheltuieli financiare.

Din fericire pentru ei, această perioadă de cheltuieli grele se va încheia odată cu trecere lui Marte în zodia Gemenilor, începând cu 30 martie.

Pe 27 februarie, când Soarele e în Pești, iar Marte trece prin Taur, se formează o zi perfectă pentru a acționa într-o chestiune financiară, mai ales dacă presupune confidențialitate. Este o zi foarte bună pentru negocierea salariilor. Luna se află în conjuncție cu Jupiter, aducând scântei câștigătoare pentru Berbeci.

* Taur

Sfârșitul lui februarie aduce un aspect mai dulce pentru Tauri, pe 27 februarie. Soarele în Pești semnalizează spre Marte aflat în Taur. Această zi poate fi folosită cu succes în mai multe scopuri.

Nativii se pot întâlni cu prietenii, pot merge la o petrecere sau la o primă întâlnire.

Între 14 februarie și 30 martie, Marte se va deplasa prin Taur și va pune dorințele nativilor în lumina reflectoarelor. Oamenii îi vor asculta, iar Taurii vor argumenta plini de pasiune.

Spre sfârșitul lunii, accentul pe carieră se va liniști. Taurii se pot dedica dragostei, mai ales că Marte le oferă o aură bizară și sexy.

* Gemeni

Marte s-a mutat în Taur pe 14 februarie, luminând Casa lucrului în penumbră, pentru șase săptămâni. Unii dintre Gemeni pot intra în ”hibernare”, timp în care vor lucra în cercetare, vor studia, vor scrie sau vor dezvolta un proiect care le va cere concentrare. Unii oameni folosesc această energie pentru a programa o procedură medicală. Și asta ar fi, de asemenea, acțiunea potrivită în această perioadă. Orice s-ar întâmpla, Gemenii vor deveni mai sociali.

Pe 27 februarie, când Soarele și Marte lucrează împreună într-un mod puternic pentru Gemeni, Gemenii vor primi un ajutor dintr-o sursă confidențială. Este o zi în care se pot afla un secret și modalitățile de păstrare a acestuia.

* Rac

Marte se mută în Taur între 14 februarie și 30 martie. Tonul adus de acest tranzit se referă la implicarea Racilor în activități sociale. Începând cu jumătatea lunii, au de socializat mai mult cu clienții, față în față. Nu se recomandă trimiterea ofertele pe e-mail sau trimiterea unor propuneri oficiale prin poștă. Racii să fie calzi, personali, ei înșiși, la întâlnirile de afaceri, dar și cu persoana iubită.

Marte în Taur le oferă mai mult timp pentru a-l petrece cu prietenii lor. O zi remarcabilă pentru a fi cu prietenii după muncă este 27 februarie, când Marte tranzitează Casa prieteniei Racilor.

* Leu

Între 14 februarie și 30 martie, Marte va trece prin zodia Taurului, oferind o perioadă minunată nativilor, pentru a lucra pentru cariera lor.

Marte va lumina Casa prestigiului, a onorurilor, a premiilor și a realizărilor pentru prima dată în doi ani. Leii pot pune piciorul în ușa unui VIP și să facă o impresie bună. Cu Marte în Taur, ei devin mai încrezători, concentrați și determinați să meargă înainte.

Leii care lucrează în publicitate sau fac campanii de social media pentru afacerea lor să aleagă ziua de 27 februarie. De asemenea, este o zi minunată pentru ca nativii să obțină bani.

* Fecioară

Marte va fi în Taur, un loc mai fericit pentru nativi, și le va lumina casa nouă de călătorie și studiu, astfel încât vor dori să își extindă mintea și noi surse de stimulare. S-ar putea să dorească să studieze vreun curs sau să facă niște cercetări pentru o nouă carte. Alternativ, pot călători într-o țară străină, pentru a se bucura de o cultură nouă. Oricare dintre aceste opțiuni îi va reîmprospăta pe nativi și le va da aventura pe care o caută, deci să aleagă acele oportunități care le plac cel mai mult.

Luna se închide cu un aspect minunat pe 27 februarie, când Soarele și Marte vor fi sincronizate.

* Balanță

Marte tranzitează zodia Taurului până pe 30 martie. Este o perioadă în care cheltuielile Balanțelor sunt în creștere. Apar situații neașteptate care necesită cheltuieli, precum și anumite obligații consistente.

Acei nativi care n-au nicio idee despre ce se petrece ar trebui să devină mai conservatori cu banii.

Aspectele legate de relația în familia Balanțelor stau sub semnul Soarelui și al lui Marte pe 27 februarie. Soarele, aflat în tranzit prin zodia Peștilor, aduce șansă în discuțiile nativilor cu membrii familiei. Unele relații se pot reinventa acum, dacă partenerii și-o doresc. Unii dintre nativi pot evita un divorț sau o separare a acțiunilor în firmă.

* Scorpion

Pe 27 februarie, nativii pot vedea cum primesc feedback-uri pozitive la eforturile depuse în carieră. Marte și Uranus orbitează destul de aproape, împreună, în Casa proiectelor de lucru a Scorpionilor și vor provoca o mulțime de activități surprinzătoare.

Marte va fi aliniat frumos cu Venus, iar planeta surpriză Uranus își va direcționa razele spre Jupiter. Altfel spus, nu numai că e rost de profituri mari, dar evenimentele se vor ”juca” în mod surprinzător și vor fi palpabile pentru Scorpioni.

Marte va continua să-i forțeze pe nativi să stea în banca lor la locul de muncă. Atmosfera agitată va începe să se calmeze odată cu avansarea lui Marte prin Taur. S-ar putea ca aceia din concurență să devină mai agresivi. Inteligența Scorpionilor îi va ajuta să obțină susținerea celor care îi pot ajuta.

* Săgetător

Marte se află în zodia Taurului în Casa lucrului nativilor, ceea ce intensifică ritmul la locul de muncă al Săgetătorilor. Cam tot ce lucrează ei devine repede o cerere. Clienții îi solicită, astfel că nativii nu mai au timp de viața personală.

Este perioadă în care trebuie să aibă grijă de sănătatea lor, mai ales că sfârșitul de februarie se anunță aglomerat la serviciu.

27 februarie este importantă pentru Săgetătorii care doresc să încheie o alianță sau să semneze o fuziune. Dacă o fac atunci când Soarele se află în Pești, pe 27-28 februarie, ei pot primi o mulțime de atenții din partea mass-mediei pentru afacerea lor.

* Capricorn

Miercuri, pe 27 februarie, Soarele se aliniază cu Marte, ceea ce face să fie o zi foarte romantică. Dacă nativii nu au avut concediu până acum, pot să-și ia câteva zile. De asemenea, în această zi, Luna se unește cu Jupiter, aducând Capricornilor optimism și intimitate, două aspecte care îi ajută să se deschidă pentru experiențe noi.

Marte în Taur, în Casa iubirii adevărate, face ca viața socială a Capricornilor să aibă o nouă lumină, iar aceștia se vor simți mai ușori, mai ajutați de Îngeri.

* Vărsător

Marte în Taur va pune accent pe casa nativilor. Ar putea fi casa principală sau o casă de vacanță ori vreun apartament pe care Vărsătorii îl închiriază. Dacă este necesară vreo reparație la casă, perioada optimă ar fi ultima decadă din februarie și începutul lui martie. Prezența lui Marte în Casa de acasă a Vărsătorilor aduce întotdeauna zgomot. Poate fi vorba de muncitori, antreprenori sau mutarea sediului social al firmei în locuință.

Pe 27 februarie este o zi minunată pentru a contacta oamenii cu care Vărsătorii doresc să lucreze. Soarele și Marte lucrează împreună, pentru a da unei idei de-a Vărsătorilor un impuls puternic pentru a se materializa.

* Pești

Pe 27 februarie, Marte în Taur este frumos orientat spre Soare în Pești. Marte tranzitează Casa contractuală a Peștilor, iar Soarele îi va apăra cu putere pe nativi. Acest aspect astrologic poate fi utilizat de Pești pentru orice tip de inițiere, inclusiv o primă întâlnire, solicitând o majorare de salariu, de premii etc. Peștii pot preda astăzi un manuscris, pot încerca realizarea unei campanii sociale.

Marte în Taur poate fi anost pentru nativi sau se poate lăsa cu năbădăi în dragoste, cu tentative de divorț sau cu căsătorii la vârste fragede.

Unii dintre ei nu se pot bucura de tranzitul lui Marte în Taur, deoarece nu au fost învățați cu daruri scumpe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.