Horoscop 7-13 februarie: 7 – cea mai fastă zi pentru zodii

pietricica turism

Culorile Aurei pot dezvălui o mulţime de informatii. Talente creatoare, intelect, pasiuni, iubiri prezente, creaţii viitoare şi chiar vieţile anterioare pot fi văzute prin culorile Aurei.

* Berbec

Una dintre zilele cele mai strălucitoare ale lunii va fi 7 februarie. Jupiter semnează cu Soarele un acord astral benefic pentru nativi. Poate fi o zi ideală pentru o întâlnire cu prietenii, o petrecere cu cocktailuri. Soarele și Jupiter vor dansa în armonie cerească și vineri noaptea, 8 februarie, și sâmbătă seara, 9 februarie, astfel încât Berbecii pot duce evenimentul într-una din aceste zile sau pot petrece trei zile, ca-n povești, până la sfârșitul săptămânii și să poată beneficia de vibrațiile de aur ale lui Jupiter.

Marte va face o aliniere exactă cu Uranus pe 12 februarie. Berbecii născuți după 18 aprilie vor fi deosebit de energici în februarie și sunt pregătiți să facă schimbări mari în viața personală.

* Taur

Interacțiunea lui Jupiter cu Soarele, din 7 februarie, sugerează Taurilor că ar putea să-și dorească mutarea într-un alt oraș. Soarele guvernează Casa de acasă. Când vine vorba de chestiuni de familie, cum ar fi ajutarea mamei sau tatălui Taurilor în orice situație, vor apărea opțiuni.

Implicarea Lunii Noi, din 4 februarie, își face simțită puternic prezența, aduce pe masa nativilor un contract sau un acord pentru semnat. Jupiter este o planetă care extinde tot ce atinge, iar beneficiile financiare sunt cele care rezultă de obicei. Astfel, 7 februarie este potrivită pentru programarea unui interviu, pentru discutarea unei afacerii sau a beneficiilor companiei ori pentru un nou loc de muncă.

Știrile și acțiunile privind proprietățile imobiliare vor deveni profitabile pentru Tauri.

* Gemeni

7 februarie e o zi deosebită pentru cariera lor. Jupiter își unește forțele cu Soarele în Casa călătoriei Gemenilor. Aceștia ar trebui să primească veste bună de departe sau acea veste are legătură cu o călătorie care va veni. Toate activitățile care implică comunicarea vor fi excelente și îi vor face fericiți pe nativi. Gemenii care realizează pe 7-8 februarie o tranzacție în publicistică, pentru televiziune, internet sau un program radio vor avea profituri, cu siguranță. De asemenea, pot primi un impuls surprinzător, de la un prieten, pe 7 februarie, deoarece Marte se află aproape de Uranus, în Casa prieteniei Gemenilor.

Sâmbătă, 9 februarie, Mercur primește particule electrizante de la Uranus, în Casa speranțelor și dorințelor.

* Rac

Marte și Uranus se aliniază perfect pe 12 februarie, oferind o surpriză uriașă Racilor în carieră. Nu trebuie să fie îngrijorați, ambele planete sunt susținute de Soare, care tranzitează Casa banilor altor persoane. Nativii primesc vești, bârfe care se vor adeveri, comunicate care întăresc faptul că ceva bani se adună în contul lor. Presiunile din carieră pe care le-au simțit Racii se vor calma, odată ce Marte își începe călătoria prin Taur și Casa prieteniei și a contactelor sociale. Acest tranzit începe din 11 februarie. Faptul că Marte se ocupă de Casa reputației în carieră obligă nativii să lucreze diferit în următoarele șase săptămâni.

Marte în Taur solicită Racilor să socializeze mai mult cu clienții într-un mod foarte relaxat.

* Leu

Una dintre zilele cele mai bune ale lunii, când totul merge ok, este 7 februarie. Jupiter, planeta care extinde tot ceea ce atinge, va fi aliniată cu Soarele puternic. Iar Soarele este guvernatorul zodiei Leu. În aceeași zi, Mercur și Marte oferă șanse nativilor să găsească un acord cu o persoană sau cu o entitate. Un parteneriat, cum ar fi cu o altă companie, ar veni cu ușurință, iar punctele de tranzacționare ar fi în favoarea Leilor. Pot programa o prezentare, discuții exploratorii sau un interviu de angajare pentru această zi. Este, de asemenea, un moment bun pentru a călători sau pentru a încheia acorduri cu oameni care trăiesc la distanță.

12 februarie aduce știri surprinzătoare. S-ar putea ca Leii să aibă de călătorit peste hotare, voiaj neașteptat, cu partenerul de afaceri sau cu partenerul romantic.

* Fecioară

O procedură medicală poate fi programată pe 7 februarie, deoarece Jupiter și Soarele indică oportunități remarcabile. În aceeași zi, Mercur și Marte vor fi sincrone astrologic. Marte tranzitează Casa banilor altor persoane, sugerând că societatea de asigurări poate plăti pentru procedura medicală.

Aceeași zi este excelentă pentru o prezentare, un interviu pentru angajare sau pentru deschiderea discuțiilor. În weekend-ul cu 9 februarie, Mercur este sincron cu Uranus. Fecioarele să își asigure lucrul la un proiect, chiar dacă este sâmbătă, deoarece vor avea idei strălucitoare.

Pe 12 februarie, Marte, în conjuncție cu Uranus în Casa financiară a Fecioarelor, poate crea o undă dificilă privind veștile despre bani.

* Balanță

Pe 7 februarie, când Mercur și Marte vor fi sincrone, Balanțele se pot folosi de această zi pentru aproape orice. O primă întâlnire, o întâlnire față-în-față cu un client, debutul blog-ului, al site-ului, al vlog-ului, lansarea unui nou produs sau lansarea unei campanii de publicitate.

Weekend-ul 9-10 februarie are numele Balanței pe el. Mercur va trimite atunci semnale lui Uranus, ambele stimulând mintea nativilor. Mercur tranzitează Casa iubirii adevărate, astfel că weekend-ul poate aduce surprize și aventuri fericite. Nativii devin jucăuși, veseli, iar starea de spirit este optimă pentru iubire.

Marte continuă să circule în Casa parteneriatelor. Partenerul Balanțelor le oferă toată atenția. Pe 12 februarie, Marte, în conjuncție cu Uranus, aduce rezultate neașteptate. Aceste două planete se află în unghi dur cu Pluton, deci apar probleme în familie, dar ar putea fi atrăgătoare.

* Scorpion

Pe 7 februarie, Soarele și Jupiter interacționează în modul cel mai interesant, oferindu-le Scorpionilor oportunități de a face bani buni. Pot cumpăra sau vinde proprietăți, pot închiria sau primi un cadou cash ori un împrumut de la familie.

Tot pe 7, dar și în prima parte a zile de 8 februarie, nativii au mari șanse să trăiască ”aspecte spumante” datorită întâlnirii cu un VIP. Cariera lor primește toate veștile bune. De fapt, Scorpionii pot primi un aflux de bani. Pe 9 februarie este un moment prielnic pentru a face cumpărături, deoarece Mercur, care, în astrologie, se traduce și prin ”shopping”, primește raze electrice de la Uranus, planeta surpriză. Nativii pot găsi lucrurile de care au nevoie la un preț pe care îl pot accepta.

* Săgetător

O afacere pare să-i atragă și să-i pasioneze pe nativi pe 7 februarie. Soarele tranzitează Vărsătorul și Jupiter tranzitează zodia Săgetătorului. Această zi poate fi utilizată de Săgetători pentru întâlnirea cu un VIP. Cei care parcurg o cale spirituală pot utiliza ziua pentru a primi o ”comunicare” deosebită. Publicarea, difuzarea și oportunitățile în mediul academic sunt optime pe 7 februarie pentru Săgetători.

Marte tranzitează zodia Berbecului, amplificându-le forțele creative.

Pe 12 februarie, Marte se aliniază cu Uranus, iar Săgetătorii pot avea parte de o călătorie surpriză. Privind aspectele creative sau cele legate de cercetarea științelor, nativii pot progresa destul de mult.

* Capricorn

Saturn ne arată unde ”am scăpat boii din frâu” sau am făcut o greșeală importantă, să spunem, în carieră. Ei bine noi, ca oameni, facem toate greșelile. În această perioadă se acordă o șansă de a reconstrui orice parte a vieții pe care Capricornii doresc să o repare sau să o consolideze.

În 12 februarie, ei trebuie să se asigure că toate prizele electrice de la domiciliu nu sunt supraîncărcate. Marte le oferă ocazia să lucreze în continuare asupra casei, locuinței.

7 februarie pare să fie cea mai bună zi pentru semnarea unor documente importante. Dacă nu reușesc acum, spre sfârșitul lunii, pe 27, este o zi în care documentele pot fi sortate, semnate, trimise către cealaltă parte.

* Vărsător

Jupiter benefic își combină forțele cu Soarele puternic pe 7 februarie. Soarele va multiplica bunătatea lui Jupiter de mai multe ori. Este probabil ziua preferată a Vărsătorilor din februarie. Șansa se concretizează printr-un iubit sau iubită, dar se poate manifesta și printr-un partener de afaceri. Vărsătorii să își fixeze pentru 7 întâlniri, un interviu, dacă este cazul, orice este important pentru ei.

Weekend-ul din 9-10 februarie îi are protagoniști pe Uranus și Mercur. Mercur este planeta gândirii raționale și obiective. Uranus este considerat octava superioară a lui Mercur, urcând strălucirea acestuia la un nivel complet nou și mai înalt de experimentare și inovare. Prin re-sintetizarea informațiilor pe care le colectează Mercur, Uranus creează ceva nou și inovator, de domeniul geniului.

* Pești

Soarele și Jupiter în Casa faimei și a onorurilor se aliniază pe 7 februarie. Este o zi foarte puternică, deoarece Soarele va multiplica bunătatea lui Jupiter de multe ori. Este o zi importantă și benefică pentru un interviu sau pentru ca un împuternicit al Peștilor să discute o afacere în numele lor. Ori de câte ori Jupiter se implică, de obicei urmează bani și dezvoltare.

Pe 12 februarie, Uranus ar putea acționa și oferă suplimentar o zi tensionată în legătură cu banii. Uranus se aliniază cu Marte pe 12 februarie, iar acest lucru ar putea aduce dificultăți cu banii, dar fi ultima poziție pe care o va lua Uranus. Cu toate acestea, Soarele în Vărsător va fi în locul potrivit pentru a-i ajuta pe Pești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.