Horoscop de Ziua Îndrăgostiților

pietricica turism

Astăzi nu avem copii sănătoşi. Texte genetice dezordonate (impresii din acte sexuale haotice, gânduri murdare) introduse în viitoarea mamă odată cu sperma străină, mai devreme sau mai târziu, sunt citite la nivel cuantic şi determină zestrea genetică a fătului care se naşte cu o mulţime de vicii (…) Câţiva savanţi geneticieni şi fizicieni dintr-un institut al Academiei de Ştiinţe din Rusia au descoperit efectul telegoniei. Iată ce au spus ei: «Avorturile sunt, în sine, păcate foarte grave. Avem dovezi ştiinţifice experimentale clare care arată că, după ce este eliminat purtătorul de ADN (fătul), pe locul respectiv emisia de fotoni continuă, chiar dacă ADN-ul material nu mai există” – filmul ”Cine leagănă copilul?”, de Valentina Matveeva, 2001.

* Berbec

Ziua Îndrăgostiților, joi, 14 februarie, are Luna în semnul de aer al Gemenilor. Pare că Luna tranzitează cel mai bun loc pentru Berbeci. Marte părăsește Berbecul și va intra în Taur de Ziua Îndrăgostiților, dar fără a crea probleme nativilor.

Venus formează un unghi ideal cu Neptun în weekendul din 16-17 februarie. Este un aspect plin de strălucire, care se construiește începând din 14 februarie.

Berbecii care nu au pe cineva cu care să se vadă de Ziua Îndrăgostiților pot avea o întâlnire pe nevăzute vineri seara, pe 15 februarie, sau în după-amiaza de 16 ori 17 februarie.

Dintre toate acele zile, duminică, 17 februarie, este cea mai bună pentru o întâlnire întâmplătoare cu cineva.

* Taur

Marte, planeta energiei, intră în Taur pe 14 februarie și va rămâne aici până pe 30 martie, crescând magnetismul nativilor și afișându-le farmecul.

Venus, Saturn și Pluton tranzitează Capricornul, un loc foarte compatibil cu zodia Taurului. Faptul că Venus este în conjuncție cu Saturn sugerează nativilor să ia o decizie sau să accepte un angajament important. Posibil o propunere/ cerere în căsătorie. Poate cel mai important moment al anului pentru dragoste și fericire este  sub lumina Lunii Pline din Fecioară, pe 19 februarie. Aceasta tranzitează Casa iubirii adevărate.

* Gemeni

Ziua Îndrăgostiților în acest an are Luna de tranzit în Gemeni. Jupiter colaborează cu Luna, iar Neptun ridică realitatea în nori. Norii amorului, doar este vorba despre o nouă iubire.

Venus și Saturn îl susțin pe Neptun, iar Gemenii au toate condițiile să-și păstreze capul pe umeri. Nu se recomandă luarea unor angajamente, mai ales dacă acestea au venit sub forma unor surprize. Dacă este o relație care are ceva timp în spate, iar nativii s-au gândit la posibilele implicații, este ok. Dacă totul a venit pe neașteptate, Gemenii să stea liniștiți.

Luna Plină din 19 februarie cade în Fecioară și va lumina Casa de acasă și a familiei. Ceva pare să bâjbâie acolo și e posibil ca Gemenii să fie încântați de evoluțiile acelui ”ceva”.

* Rac

Ziua Îndrăgostiților este amestecată pentru nativi, dar astrele par să depună eforturi să funcționeze pentru ei.

Venus în Capricorn este, de obicei, drăguț pentru relațiile Racilor. Ce poate aduce perturbări este orbita apropiată a lui Saturn de cea a lui Venus.

Partenerul Racilor poate avea unele probleme la serviciu sau cu starea de sănătate.

Marte, în Taur din 14 februarie, aduce și dispoziție, și lumânări romantice, și flori, și cină într-un restaurant confortabil, totul pentru doi.

Soarele tranzitează zodia Peștilor odată cu Luna Plină din 19 februarie. Racii au șansa să iasă din oraș pentru o călătorie. Și merită ieșirea, deoarece nativii se vor relaxa și vor întâlni lucruri interesante.

* Leu

Din 14 februarie și până pe 30 martie, Marte va tranzita Taurul, anunțând o perioadă deosebită pentru carieră. Cu Marte în Taur, Leii sunt încrezători, concentrați și determinați să meargă înainte. Se spune că energia benefică atrage întotdeauna mai multă energie benefică, iar în planul fizic oamenii influenți vor sta și vor asculta Leii care sunt dispuși să facă ceva important. Este vital ca nativii să fie pregătiți să urce pe o poziție mai înaltă.

Luna Plină din 19 februarie va lumina Casa venitului nativilor. Uranus, planeta evoluțiilor neașteptate, formează un unghi ideal pentru Luna Plină și probabil va produce o sumă de bani pentru Lei.

În ceea ce privește Ziua Îndrăgostiților, se vor simți bine, dar posibil să fie cu gândul la cele de mai sus.

* Fecioară

Marte se mută în Taur joi, 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, ceea ce îi inspiră pe nativi să plece într-o călătorie împreună cu persoana iubită. Fecioarele se pot trezi într-un loc însorit alături de iubirea lor și să petreacă timp de calitate împreună, de Ziua Îndrăgostiților.

Fecioarele care pot să-și ia două zile de concediu să o facă pentru weekendul din 16-17 februarie. Acesta se pare că va fi chiar mai romantic decât Ziua Îndrăgostiților. Venus în Capricorn și Neptun în cadrul parteneriatului nativilor și al căsătoriei vor face din acest weekend o oază a iubirii pentru Fecioare.

Luna Plină din 19 februarie cade în Fecioară și va fi în unghi ideal pentru Uranus și Marte. Sub această Lună Plină, nativii vor trăi maximul unei relații și se pare că lucrurile se vor mișca rapid.

* Balanță

Marte tranzitează Casa parteneriatelor Balanțelor până pe 14 februarie. După jumătatea lunii, partenerul nativilor (dragoste sau afaceri) nu le va mai acorda atât atenție ca până acum. Marte intră în Taur pe 14 februarie și va rămâne până în 30 martie. O perioadă în care cheltuielile vor crește.

Ziua Îndrăgostiților poate plăcea Balanțelor mai mult sau mai puțin. Luna de tranzit va fi în Gemeni, un semn de Aer, ca al nativilor. Partenerul Balanțelor pare să dezvolte o grămadă de planuri cum să le surprindă în această zi.

Pe 16 și 17 februarie, Venus primește raze de lumină argintie de la Neptun, planeta iubirii necondiționate. Se recomandă ca toate planurile îndrăgostiților să fie făcute pentru acest weekend.

* Scorpion

Marte intră în Taur pe 14 februarie, aducând Scorpionilor șansa de a lucra în colaborare mai strânsă cu colegii. Nu este modalitatea de lucru preferată a Scorpionilor, dar, pentru un timp, între 14 februarie și 30 martie, vor reuși cel mai bine prin parteneriate unu-la-unu. Nu vor avea control complet, deoarece Marte e departe de Soare. Scorpionii trebuie să se apropie de unele persoane pentru a-și susține poziția.

Weekendul 16-17 februarie este optim pentru achiziții romantice. Ceva artă, perne moi, perdelele transparente, toate cu tentă erotică.

Sâmbătă, 16 februarie, Luna de tranzit va fi în Rac, iar a doua zi se va deplasa în Leu. Ziua Îndrăgostiților pare să fie de succes dacă nativii participă la shopping online sau în magazine.

* Săgetător

Ziua Îndrăgostiților stă sub semnul muncii pentru Săgetători. Casa muncii este luminată de Marte, în Taur pe 14 februarie, ceea ce va intensifica ritmul la locul de muncă.

Săgetătorii să se îngrijească de sănătatea lor, deoarece multe lucruri le vor fi cerute în a doua jumătate a lunii februarie și chiar în martie.

Luna Plină din 19 februarie, în Fecioară, marchează un moment de victorie profesională, iar știrile vor veni ca o surpriză completă. Uranus se află în unghi ideal pentru Luna Plină.

Marte în Taur este poziționat perfect pentru a trimite sprijin din Casa proiectelor de lucru, astfel încât ideile, stilul, gustul și înțelegerea afacerilor vor aduce succes nativilor.

* Capricorn

Ziua Îndrăgostiților cade pe 14 februarie, când Marte intră în Taur, energizând Casa iubirii adevărate a Capricornilor. Aceștia devin pasionali, calzi, iubibili și se pot bucura de dragoste.

Venus orbitează aproape de Saturn, așa că, atunci când vine vorba de dragoste, Capricornii sunt pe modul ”serios”. Nativii par hotărâți să se dedice unei singure persoane, hotărâți să construiască o relație reală, astfel încât să poată avea un viitor împreună. Ziua Îndrăgostiților poate aduce o propunere și, dacă este așa, ca un Capricorn tipic, înseamnă că lucrurile sunt gândite în detaliu. Nativii deja căsătoriți devin serioși, realiști și practici, stabilesc un obiectiv pe care să-l poată dezvolta împreună cu partenerul.

Venus și Neptun vor combina energiile pentru a produce una dintre cele mai strălucitoare aspecte posibile în weekendul din 16-17 februarie.

* Vărsător

Ziua Îndrăgostiților aduce Luna de tranzit în Gemeni, un loc foarte favorabil pentru Vărsători. Cei singuri se pot gândi la cele două iubite sau cei doi iubiți pe care îi au. Și pot petrece seara toți trei într-un mod romantic.

Când Marte se mută în Taur pe 14 februarie, accentul va cădea asupra locuinței Vărsătorilor. Aici este vorba despre renovări care au legătură cu reparațiile sau îmbunătățiri.

Luna Plină, în Fecioară, din 19 februarie, va lumina Casa banilor altor persoane. Este posibil să apară facturi de plătit sau Vărsătorii pot încheia o afacere financiară. De asemenea, pot primi un comision mare sau un bonus.

* Pești

Cel mai romantic moment al lunii va fi weekendul din 16-17 februarie, perfect pentru un weekend ”doar noi doi”. Vineri seara, 15 februarie, poate fi lăsată pentru o sărbătoare de Ziua Îndrăgostiților.

Venus în Capricorn va fi în unghi ideal față de guvernatorul Peștilor, Neptun. Sexualitatea Peștilor îi poate uimi chiar și pe ei.

Luna Plină, în Fecioară pe 19 februarie, va marca probabil un moment important pentru cea mai apropiată relație. Pentru majoritatea oamenilor, o Lună Plină în Casa relațiilor cu alții, a asocierii, a căsătoriei indică o evoluție majoră în viața fiecăruia.

Cei care sunt singuri își pot uni destinul cu persoana iubită, iar cei deja căsătoriți pot primi vești surprinzătoare de la consoartă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.