A╚Öa ceva!?! ­čś▓ Ce au ├«n comun Simona Halep, Viorica D─âncil─â ╚Öi Oana Bulai

pietricica turism

Elementul de leg─âtur─â ├«ntre cele trei personaje pare a fi junele prim al PSD-ului, omul pe care Iohannis l-a refuzat ca ministru, chipurile din motive de antisemitism, p─âstr─âtorul cheilor programelor Smart Start USA, adic─â de cur├ónd adoptatul membru PSD Neam╚Ť, domnul Ilan Laufer.

Este al doilea ÔÇŁnem╚ŤeanÔÇŁ care al─âtur─â fotografia Simonei Halep de personaje politice. Asta dup─â ce un alt nem╚Ťean, acum slujba╚Ö la Prefectur─â, ╚Öi-a b─âtut joc de prestigiul Simonei Halep, ├«ntr-o ├«ncercare jalnic─â de a folosi ├«n b─ât─âlia politic─â triumful num─ârului 1 mondial.

Pe l├óng─â elementul de leg─âtur─â Ilan Laufer – aceast─â eminen╚Ť─â gri petrol a economiei de tip social-democrat cu extensii ├«n hipercapitalista Americ─â a lui Trump -, se sugereaz─â c─â cele trei doamne au fost ├«n acela╚Öi timp ├«n America ╚Öi fiecare a l─âsat urme ad├ónci ├«n con╚Ötiin╚Ťa celor de acolo.

├Än cazul Simonei, este vorba despre trud─â pe teren, cu bucurii, cu necazuri, este munca unui om ├«n evolu╚Ťia c─âruia statul rom├ón nu a avut nicio contribu╚Ťie, ├«n afar─â de aceea de a-i lua banii de impozite ╚Öi, eventual, ├«n a-i h─âr╚Ťui principalii sponsori.

Probabil c─â ╚Öi la Oana Bulai s-a referit Laufer ├«n postarea video de pe aceea╚Öi pagin─â, c├ónd a spus c─â delega╚Ťia rom├óneasc─â de 40 de persoane a avut un succes deosebit ├«n Miami, ÔÇŁc├ónd treceau fetele noastre toat─â lumea ├«ntorcea capulÔÇŁ. ( min. 1,40). E de presupus c─â dup─â ele, nu de la ele, dar astea-s detalii, ├«n definitiv.

Felicitari tuturor celor care au facut parte din cea mai mare misiune economica dedicata IMM-urilor cu capital romanesc. Este un moment important pentru parteneriatul strategic dintre Romania si SUA. Sunt mandru ca sunt roman ­čçĚ­čç┤#smartstartusa #parteneriatstrategic

Publicat─â de Ilan Laufer pe Joi, 21 martie 2019

├Än privin╚Ťa Vioric─âi D─âncil─â, ea, ╚Ötim cu to╚Ťii, a impresionat prin d├órzenia cu care se bate cu limba rom├ón─â, ca ╚Öi cu celelalte limbi str─âine pe care le st─âp├óne╚Öte. Evident, Viorica D─âncil─â, la fel ca Oana Bulai, a reprezentat statul rom├ón. Simona Halep i-a reprezentat pe rom├óni. (V.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

V─â rug─âm s─â introduce╚Ťi comentariul dvs.!
Introduce╚Ťi aici numele dvs.