GALERIE FOTO Ozana Târgu Neamţ-Bradu Borca, eveniment sportiv şi nu numai

pietricica turism

Ozana Târgu Neamţ şi Bradu Borca au încheiat la egalitate meciul disputat astăzi, 17 martie, în etapa a XI-a a Ligii a IV-a. Scorul consemnat la finalul celor 90 de minute a fost 1-1 (1-0), prin golurile marcate de Patrichi (43)/Talpan (90). Fotografii strict sportive:

Dincolo de aspectul strict sportiv, s-a remarcat prezenţa la stadionul “Cetatea” a mai multor personalităţi din domeniul politic şi nu numai. În primul rând, din păcate în tribune diferite, şi-au susţinut favoriţii primarul de Târgu Neamţ, Daniel Harpa şi cel de Borca, Ovidiu Geo-Niţă. O parte din meci a asistat şi viceprimarul de Poiana Teiului, Paul Enache, poate mai cunoscut ca fost deţinător al echipei Teiul (Enadani) din aceeaşi localitate. Nu pot fi omişi nici preşedintele AJF Neamţ, Ioan Costin Toma sau fostul vicepreşedinte al CJ Neamţ, Mircea Pintilie:

Şi duelul galeriilor a fost unul interesant, comportamentul fiind, în general, unul decent. La un moment dat, fanii din Târgu Neamţ – cunoscuţi şi pentru faptul că au scris numele formaţiei Speranţa Răuceşti cu litere mici – au afişat un banner cu un mesaj cel puţin discutabil, dar la care au renunţat în scurt timp, probabil în urma vreunei intervenţii telefonice. Trebuie remarcat că nici galeria din Borca nu a avut scandări tocmai politicoase:

Detalii despre runda de astăzi a Ligii a IV-a şi clasamentul la zi – AICI. (M. CONSTANTINESCU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.