Horoscop 14-20 martie: Luna Plină aduce bucurii

pietricica turism

Luna Plină în Balanță susține firile ambițioase, dar care sunt și blânde, romantice, poetice, afectuoase, indulgente cu sine. Oamenii vor simți o atracție pentru societate, pentru politică, artă, pentru a susține justiția.

* Berbec

Luna Plină din 20 martie traversează zodia Balanței, aspect astrologic deosebit de energic pentru nativi. Acum se definește direcția de acțiune pentru Berbecii care încă nu și-au găsit drumul.

Nativii care se află într-o relație romantică, sunt căsătoriți sau logodiți au de partea lor astrele, pentru a ridica relația la un nou nivel de iubire.

Cei care se află prinși într-o relație de afaceri vor avea profitul de partea lor.

Între 11 și 17 martie, Marte și Saturn oferă Berbecilor puterea, ambiția și perseverența pentru a termina lucrările grele la timp, de a se înscrie în bugetul alocat și de a atinge perfecțiunea în ceea ce fac.

Creșterea libidoului reprezintă un semn bun pentru relațiile noi, dar și pentru cele existente în viața Berbecilor.

* Taur

Mercur tranzitează Casa prieteniei și a prietenilor nativilor. Trebuie menționat că Mercur este retrograd până pe 28 martie, ceea ce aduce în viața Taurilor un prieten sau iubit pe care nu l-au mai văzut de multă vreme. Reconectarea va fi interesantă, iar în materie de iubire Taurii pot decide dacă să încerce o ”reluare”.

Lună Plină din 20 martie cade în Balanță, ajutând nativii să găsească finalizarea unui proiect la birou. Taurii pot căuta în continuare pe cineva mai potrivit pentru nevoile lor. Pot face acest lucru în timp ce așteaptă ca Mercur să se regleze.

Nativii care lucrează în domeniul IT să aștepte până în aprilie pentru a implementa un nou software sau pentru a lansa o nouă variantă a programelor deja existente.

* Gemeni

Mercur și Pluton formează un unghi benefic pentru Gemeni pe 16 martie. Pluton, una dintre planetele financiare, îi îndeamnă să semneze un contract. Este o perioadă care aduce transformări impresionante și creștere financiară.

Luna Plină din 20 martie cade în Balanță și strălucește în Casa romantismului nativilor. Va fi o Lună Plină care aduce Gemenilor mult farmec și dragoste.

Cei care nu au reușit să-și declare iubirea sau să găsească pe cineva plăcut inimii lor de Ziua Îndrăgostiților vor avea ocazia acum.

Venus se află în conversație strânsă cu Jupiter. Se poate lăsa chiar și cu o propunere de căsătorie.

* Rac

Mercur, retrograd în zodia Peștilor până în 28 martie, necesită atenție deosebită din partea nativilor care au de călătorit. Aceștia trebuie să împacheteze, să eticheteze cu mare atenție bagaje, documente, produse IT etc., pentru a nu avea surprize neplăcute.

Luna Plină, în Balanță în 20 martie, mută atenția Racilor către propria locuință. Marte se află în armonie cu Luna Plină, ajutându-i să ia o decizie corectă privind vânzarea, renovarea sau schimbarea proprietarului locuinței.

Unii dintre ei ar putea să dea o petrecere pe 20 martie și se vor bucura de aprecierile invitaților.

Mama sau o femeie din viața Racilor îi poate ajuta mai mult acum, deoarece Luna Plină se află în armonie cu energiile feminine.

* Leu

Marte tranzitează Casa profesională, a prestigiului nativilor până pe 30 martie. Uranus îl însoțește pe Marte în această călătorie. Leii au numeroase ajutoare din punct de vedere astrologic pentru a lupta să obțină o promovare sau un nou loc de muncă, mai apropiat de dorințele nativilor.

Mercur retrograd până pe 28 martie aduce Leilor o persoană cu care pot colabora eficient la un proiect special.

Luna Plină în Balanță luminează Casa de acasă a Leilor și ar putea aduce un contract, însoțit de presiunea de a-l semna. Se recomandă amânarea semnării până în aprilie. Mai ales că, prin 7 aprilie, Mercur și Saturn vor lucra împreună pentru ”așezarea” unor lucruri pentru Lei.

* Fecioară

Pe 14-15 martie, Soarele, în conjuncție cu Mercur, aduce, poate cel mai agitat moment al horoscopului nativilor. Acum, ascultarea este mai bună decât luarea deciziilor și Fecioarele ar trebui să evite luarea deciziilor importante, mai ales dacă se simt presate să facă acest lucru.

Între 14 și 16 martie, Mercur și Jupiter aduc Fecioarelor speranțe legate de viitor.

Luna Plină din 20 martie în Balanță luminează Casa veniturilor câștigate, iar acei nativi care au solicitat o majorare salarială sau sunt proprii lor angajați și negociază acum o afacere au mai multe șanse de a obține ce își doresc.

* Balanță

Luna Plină tranzitează zodia Balanței pe 20 martie. O Lună plină de prieteni. Pluton este frumos înclinat către ea și se declanșează o stare de armonie între două corpuri cerești.

Marte tranzitează Casa banilor altor persoane și se află în armonie cu Pluton.

Nativii care au o Lună Plină în propria zodie se pot aștepta să trăiască ceva de o mare importanță pentru ei. Ori va fi un punct culminant sau o realizare de amploare.

Mai sunt vești bune: orice Lună Plină în Balanță va pune, în mod automat, Venus în centrul tuturor lucrurilor care se întâmplă.

Acesta este un moment excelent pentru întâlniri, pentru ca Balanțele să-și facă prieteni adevărați.

* Scorpion

Cu Uranus în Casa relațiilor cu alții în următorii ani, Scorpionii vor fi atrași de cineva care este mult înaintea societății. O persoană de o calitate deosebită, care atinge geniul și care nu se teme să fie ea însăși.

Luna Plină, în Balanță pe 20 martie, îi ajută pe Scorpioni să descopere că nu sunt atât de energici pe cât și-ar dori. Luna Plină luminează Casa secretelor nativilor, astfel că, dacă cineva a ținut un secret față de ei, Scorpionii îl vor afla, spre disperarea multora.

Lucrările creative la care au lucrat în sanctuarul lor, singuri și în singurătate, le vor aduce rezultate impresionante.

Între 19 și 23 martie, Luna Plină ajută nativii să se decidă în privința necesităților medicale sau psihologice pe care le au.

* Săgetător

Uranus tranzitează Casa lucrului timp de șapte ani. Săgetătorii se pot aștepta la mai multe sarcini de rezolvat, la întâlnirea unor persoane prin intermediul serviciului, persoane care le vor induce tot felul de experiențe. Nu prea au unde să se ascundă de Uranus. Poate ignorarea unor semnale de alarmă false îi va ajuta să facă față stresului.

Luna Plină, în Balanță pe 20 martie, poate aduce un eveniment minunat pentru Săgetători, cu plus/minus patru zile de momentul maxim al fazei.

Unii dintre nativi pot participa la o nuntă, se pot distra la o petrecere. Această Lună Plină va avea o influență blândă, care va aduce o stare de bucurie Săgetătorilor.

* Capricorn

Marte tranzitează Casa dragostei nativilor. Capricornii care sunt singuri să călătorească în această perioadă, deoarece astrele le oferă șansa de a întâlni pe cineva deosebit în peregrinările lor.

Luna Plină, în Balanță din 20 martie, atrage atenția celorlalți într-un mod deosebit pentru Capricorni și pentru munca lor și le luminează Casa prestigiului.

De asemenea, sunt scoase în evidență calitățile Capricornilor. Aceștia vor beneficia și de ajutorul mass-media, pentru a le fi recunoscute calitățile și meritele.

Între 19și  21 martie, Mercur și Saturn le oferă o gândire clară, o bună judecată și abilități de organizare. Capricornii care se implică în studiu și cercetare vor beneficia de o concentrare crescută și o memorie bună.

* Vărsător

Lună Plină din 20 martie cade în zodia Balanței și luminează Casa călătoriilor nativilor. Venus, guvernatorul Balanței, e în armonie cu Jupiter și se află în Vărsător până pe 26 martie. Iar Jupiter se află acum în semnul de Foc al Săgetătorului, în Casa prieteniei.

Această interacțiune dintre Venus și Jupiter este un semn sigur al unui rezultat minunat pentru orice excursie pe care o întreprind acum Vărsătorii.

Banii și sănătatea nativilor se află acum la un apogeu. Ei trebuie să profite de acest maxim pentru a-și face unele rezerve financiare, dar și pentru a-și folosi energiile vindecătoare pentru tratarea unor afecțiuni cronice.

* Pești

Vorbind despre bani, Luna Plină din 20 martie va tranzita zodia Balanței și luminează Casa banilor altor persoane. Peștii vor observa că pot face rost de finanțe și din alte surse decât propriul salariu.

O Lună Plină în Balanță aduce pe Venus în discuție. Iar Venus se află acum în unghi ideal cu Jupiter, ambele fiind asociate cu câștiguri financiare.

Cu Luna Plină în Balanță, Peștii au mari șanse să încheie o afacere financiară.

Aspectele psihice sunt acum acutizate datorită astrelor. Peștii pot avea intuiții, premoniții, se pot orienta ușor în hățișul intrigilor. Nu este necesar să pășească în această zonă, dar, dacă sunt atrași fără voia lor, Peștii se pot orienta rapid către o cale de scăpare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.