Horoscop 21-27 martie: Dacă ceva poate merge prost, va merge!

La ora actuală se ştie că aceia care ţin plante şi le iubesc foarte mult, vorbesc cu ele şi le mângâie, fac ca aceste plante să se dezvolte foarte frumos, parcă percepând atmosfera favorabilă de care au parte. Puţini ştiu, însă, că aceste diferenţe de dezvoltare pot fi obţinute şi de la distanţă, pur şi simplu gândindu-se cu iubire la planta sau la fiinţa respectivă. Astfel, gândirea noastră structurează un câmp energetic benefic, care constituie un tipar de dezvoltare armonioasă pentru acea fiinţă.

* Berbec

Zilele care urmează aduc nativii în postura de a accepta ceea ce le pregătește soțul/ soția lor. Dar și partenerul de afaceri. Prin aceste persoane, care fac parte din cercul intim al nativilor, va veni o înțelegere importantă.

Joi, 21 martie, Venus și Jupiter sunt sincronizate, creând un moment ideal pentru călătorii. Berbecii se pot deplasa pentru a-și vedea prietenii.

Venus tranzitează zodia Vărsătorului, o zonă favorabilă pentru Berbeci, deoarece este un semn de Aer și, acum, adaugă energie elementului nativilor, Focul.

Pentru Berbeci, 21-22 martie pot fi cele mai benefice zile din această lună, iar pentru cei care au o pasiune amoroasă sunt zilele în care pot uita de inhibiții.

* Taur

A doua zi după Luna Plină, pe 21 martie, Taurii devin hotărâți și stăpâni pe propria persoană. Venus primește energie suficientă de la Jupiter, iar în planul fizic aceste lucruri se pot concretiza prin vești legate de bani. Este momentul potrivit pentru Tauri pentru a primi aceste informații, mai ales că au deja planurile făcute.

Venus își începe tranzitul prin Pești în 26 martie și o va duce așa până în 20 aprilie. Este o perioadă deosebită pentru Tauri, deoarece ”planeta iubirii” tranzitează zodia Peștilor, aducând o perioadă abundentă în dragoste.

Pe 27 martie, cu Uranus în Taur și Venus în Pești, iubirea e peste tot în aer.

* Gemeni

O excursie împreună cu persoana iubită este ideea lunii martie în perioada 21-22. Venus și Jupiter sunt sincronizate acum, ”parfumând” cu romantism aproape toate momentele zilei. Unii dintre nativi ar putea călătoriă spre destinații romantice, locale sau internaționale. Parisul este recunoscut ca orașul iubirii, dar și un picnic atent planificat poate oferi plăceri deosebite.

Femeile din Gemeni care doresc să aibă copii au astrele de partea lor în această perioadă. Luna Plină luminează Casa concepției și a nașterilor.

Marte oferă forță Gemenilor, iar unghiul format de Marte cu Pluton creează nativilor posibilități de a primi bani. Apropierea dintre Venus și Jupiter va sublinia tema banilor datorați.

* Rac

Venus guvernează Casa de acasă, iar apropierea sa de Jupiter indică nativilor că au ocazia acum să scape de ceva mobilier pe care nu-l mai folosesc sau alte obiecte de care vor să scape.

Având în vedere că Mercur este retrograd, Racii să ia aminte la legea lui Murphy: ”dacă lucrurile pot merge prost, acestea vor merge prost”.

Chiar și așa, Luna Plină aduce nativilor numeroase ocazii pentru a avea o mulțime de realizări. Este o perioadă foarte bună ca ei să se gândească la viața lor privată.

Aprilie le va focusa atenția înapoi spre carieră, dar mediul va fi mai puțin stresant.

* Leu

Orice proiect care apare acum pe masa de lucru a nativilor ar trebui să fie extrem de creativ. Joi, 21 martie, după Luna Plină și una dintre cele mai minunate zile ale lunii din punct de vedere astrologic, Venus și Jupiter sunt sincronizate.

Venus guvernează reputația carierei Leilor, iar Jupiter guvernează, dar și tranzitează acum Casa creativității, adică depozitarul celor mai mari expresii artistice.

Pentru câteva ore, Leii pot deveni foarte inspirați și originali în exprimarea creativă.

Un alt semn bun este adus de Jupiter și Venus, care, ambele, se referă la profituri.

Tot Venus și Jupiter oferă Leilor și două zile romantice, pe 21-22 martie.

* Fecioară

Cea de-a doua Casă a veniturilor câștigate este condusă de Balanță, care are Venus drept guvernator tradițional. Și Venus este sincron cu Jupiter pe 21 martie, planeta financiară.

Aceste ”coincidențe” astrale aduc Fecioarele în postura de a găsi resursele financiare de care au nevoie, chiar mai mult decât și-au imaginat.

Mercur este în continuare retrograd, iar semnarea documentelor poate aștepta până pe 7 aprilie.

Venus, în Pești din 26 martie, aruncă o nadă nativilor care sunt singuri. Pot întâlni o persoană care nu are nimic de a face cu jobul lor, dar care îi poate ajuta să-și depășească ambițiile.

* Balanță

Venus este guvernatorul Balanței și planeta dominantă pentru nativi. Coroborat cu Luna Plină din 21 martie și cu faptul că Venus și Jupiter cooperează magic pe 21-22 martie, Balanțele au una dintre cele mai bune Luni Pline din 2019.

Pe 21 martie, se pot prezenta la un interviu sau își pot programa pentru aceste zile o prezentare care are nevoie de impact maxim.

Venus, în Pești din 26 martie, aruncă unele umbre asupra relației amoroase a nativilor, mai ales dacă aceasta e un adulter sau o relație cu o persoană mult mai tânără.

* Scorpion

Venus și Jupiter sunt sincrone pe 21 martie, iar Scorpionii au una dintre cele mai bune zile ale lunii. E o zi care aduce știri financiare foarte bune, eventual legate de ajutor din partea familiei sau a șansei, dacă nativii se ocupă de bunuri imobiliare.

Alternativ, energiile astrelor pot fi utilizate de Scorpioni pentru a-și relaxa prietenii și familia. Acest lucru se extinde și vineri, 22 martie, și sâmbătă, 23 martie. Cuvintele de admirație rostite de Scorpioni la adresa oaspeților îi vor ajuta săptămâni și luni după aceea.

Aceasta este o perioadă rară, așa că nativii să fie pregătiți să o folosească. Dacă au nevoie de finanțare pentru a-și materializa visul, pe 21-22 martie să caute aceste resurse. Este foarte posibil să le găsească.

* Săgetător

Pe 21 martie, Venus și Jupiter lucrează împreună, pentru a aduce tot felul de vești bune și de fericire Săgetătorilor. E una dintre cele mai bune zile ale lunii.

Venus este planeta iubirii și a frumuseții și are putere asupra profitului. Jupiter este guvernatorul zodiei Săgetătorului și coordonează fericirea, expansiunea, câștigul financiar și norocul.

Cu aceste două planete, Venus și Jupiter, aflate în conversație pe 21 martie, Săgetătorii își pot programa să lanseze o inițiativă majoră, pentru ca ”forța să fie cu ei”.

Este o zi deosebită pentru a avea o întâlnire, pentru a călători, a vedea rudele, pentru o prezentare, pentru a fi filmat sau pentru a face ceva important pentru propria persoană.

* Capricorn

Această Lună Plină, în Balanță, are suportul lui Venus și al lui Jupiter pe 21 martie. Venus tranzitează Casa veniturilor câștigate a Capricornilor, care pot avea o discuție la serviciu, despre o promovare sau un loc de muncă nou. Aici este vorba despre mai mulți bani la salariul lor.

Venus își începe tranzitul prin zodia Peștilor prin 26 martie, ceea ce îi va ajuta pe nativi să ”comploteze” pe diverse teme în aprilie.

Starea de sănătate nu pare să fie una bună, dar energia lui Marte îi ajută pe Capricorni să depășească momentele de slăbiciune fizică.

* Vărsător

Venus tranzitează zodia Vărsătorului până pe 26 martie, iar Jupiter se află în semnul de Foc al Săgetătorului, în Casa prieteniei Vărsătorilor. Unii dintre ei ar putea călători până la un prieten sau ar putea primi vizita unuia.

Această interacțiune dintre Venus și Jupiter este semn sigur al unui rezultat minunat pentru orice excursie pe care doresc să o facă. Venus se va asigura că programul nativilor are și evenimente distractive în luna martie.

Ziua favorită pare să fie 21 martie, când Venus și Jupiter vor porni distracția cu prietenii.

Calea de mijloc este înțeleaptă, iar Vărsătorii se află cam de multișor pe o pantă extremă. Ar fi înțelept să-și reconsidere opiniile cu privire la tot. Aprilie se anunță o lună a echilibrului.

* Pești

Venus și Jupiter vor ajunge la aliniere perfectă pe 21 martie. Este una dintre cele mai frumoase zile ale lunii pentru cariera Peștilor, deci cei care au de susținut un interviu important sau trebuie să facă o prezentare să o programeze pentru 21 martie.

În mod alternativ, nativilor li se poate cere să vorbească la televizor, radio sau în public.

Pe 26 martie, Venus se mută în Pești, așa că nativii pot începe să-și facă planuri pentru aprilie. Lucrurile trebuie ordonate în mintea lor, iar obiectivele trebuie să fie clare. Aceste mici detalii vor oferi eficiența scontată de Pești în următoarea perioadă. Și le va oferi suficient timp liber pentru a se relaxa, pentru a-și reface unele depozite de energie pe care le-au consumat în ultima perioadă.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *