Horoscop 7-13 martie: Uranus își începe tranzitul prin Taur, după 84 de ani

”Mercur, reprezintă intelectul, mentalul, Saturn gândirea secretă, pe când Uranus este gândirea abstractă şi supraconştientul. Venus reprezintă sentimentul, Jupiter este discernământul, Neptun compasiunea şi misticismul” – D. Ciupercă.

* Berbec

Pentru nativi, 8 martie este zi propice pentru un interviu cu atribut de confidențialitate. În această zi, Soarele și Saturn sunt aliniate, ajutând Berbecii să impresioneze persoane importante, arătându-le VIP-urilor experiența lor, faptul că știu cum funcționează industria în care lucrează.

Este o zi în care Berbecii au mai mult control decât de obicei, ceea ce îi face relaxați.

O altă zi specială pentru un interviu secret este marți, 12 martie, când Soarele și Pluton sunt sincronizate. Atât Saturn, cât și Pluton tranzitează Casa faimei și a onorurilor nativilor. Pluton se referă la bani și putere, deci 12 martie ar fi o zi ideală pentru a discuta despre compensațiile care li se cuvin.

Luna Nouă din 7 martie aduce posibilități care au putere să influențeze acțiunile Berbecilor timp de un an sau mai mult.

* Taur

Uranus se îndreaptă spre zodia Taurului în martie, unde va avea periplu de șapte ani, ceea ce îi va ajuta pe nativi să fie mai inovativi și creativi, în special în ce privește științele. Vorbim despre domeniul high-tech, electronică, știința rachetelor, invenții mecanice, precum și în științele sociale și umaniste.

În următorii șapte ani, Taurii își pot aduce contribuția în mod semnificativ la dezvoltarea lumii. Uranus, în conjuncție cu Soarele, îi poate face faimoși.

Luna Nouă tranzitează zodia Peștilor, luminând Casa activităților sociale a nativilor, care vor primi invitații de a se bucura de viață și de a petrece timp cu prietenii. Viața de acum va fi în contrast cu cea din ultimele două luni, când Taurii au fost focusați pe carieră.

Saturn lucrează cu Luna Nouă, aducând în calea nativilor pe cineva interesat de ei. Fie pentru prietenie, fie pentru dragoste.

* Gemeni

Vineri, 8 martie, Soarele și Saturn sunt aliniate frumos și netezește calea Gemenilor care au de negociat sau de participat la întâlniri cu discuții grele. Ei se pot întâlni cu un bancher conservator sau cu o altă persoană din domeniul financiar, pe care îl pot impresiona cu gândirea lor realistă. Nu este o zi pentru a împărtăși ideile mari, ci mai degrabă pentru a sublinia cum se plătește pentru aceste idei. Femeile Gemeni să fie practice pe 8 martie.

Gemenii care au nevoie de un weekend pentru a se gândi liniștit la idei mărețe pentru un proiect actual îl pot alege pe cel din 9-10 martie. Marte și Neptun se vor alinia în beneficiul lor. Marte se referă la acțiune, iar Neptun la stimularea emisferei drepte, cea care se ocupă de sentimente, afectivitate.

* Rac

Uranus tranzitează zodia Taurului din 6 martie, ceea ce e o știre cu valențe miraculoase pentru nativi. Uranus este planeta care a făcut ca ascensiunea Racilor în carieră să se simtă ca un rollercoaster nebun. De acum, Uranus, planeta schimbărilor bruște, a părăsit Casa carierei Racilor.

Elementul Pământ al zodiei Taurului, unde tranzitează acum Uranus, se completează cu elementul Apă al zodiei Rac.

Viața socială a nativilor urcă pe val într-un mod pe care nu l-au mai trăit până acum. Racii își vor face noi prieteni, mai tineri decât ei, devenind destul de stimulativi și creativi.

* Leu

Vineri, 8 martie, Saturn se află în unghi perfect față de Soare. Leii pot folosi această zi pentru a participa la un interviu cu un șef puternic. Ar putea face o impresie bună, datorită înțelegerii practice și înțelegerii modului de gestionare a fondurilor, în general.

Cei care au un mentor se pot întâlni cu acesta pe 8, o zi foarte bună pentru a fi ajutați de el, o zi pentru discuții despre cele mai practice lucruri.

Miercuri, 13 martie, Soarele și Pluton sunt sincronizate. Iată o altă zi bună pentru a discuta un proiect de lucru, iar de data aceasta va fi evenimentul principal. Este timpul potrivit ca Leii să-și întâlnească finanțatorul, pentru un împrumut.

Un weekend pentru idei originale este cel din 9-10 martie, când Marte (acțiune) și Neptun (creativitate) se află într-o perfectă sincronizare.

* Fecioară

Uranus tranzitează zodia Taurului, un loc confortabil ca să le fie de ajutor nativilor. Fecioarele au parte de surprize legate de călătorii. Vor avea de călătorit în alte țări și vor dezvolta relații cu persoane din alte locuri și națiuni.

De asemenea, astrele acoperă acea parte a graficului nativilor în care se află chestiunile legate de imigrație, de soluționarea litigiilor și de chestiuni juridice care trec prin instanțe.

În plus, Uranus guvernează mass-media, în ce privește publicațiile, companiile de radiodifuziune și proiectele. Implicarea academică a Fecioarelor va deveni mai intensă în următoarea perioadă.

* Balanță

Luna Nouă tranzitează zodia Peștilor, semn care guvernează disciplinele orientale. Balanțele au acum deschiderea către lecții de meditație, tai chi. În astrologie se cunoaște că începutul unei acțiuni importante trebuie ales în funcție de poziția astrelor, pentru ca efortul depus ulterior să aducă rezultatele așteptate. Pentru Balanțe, sunt câteva zile, după 7 martie, când pot iniția acele proiecte pe care le consideră importante.

Uranus, în tranzit prin zodia Taurului pe 6 martie, după 84 de ani, tranzitează Casa banilor altor persoane, care acoperă cardurile de credit, împrumuturile pentru studenți, impozitele, moștenirile, câștigurile, comisioanele, redevențele, taxele de licențiere, sprijinul pentru copii, instanțele judecătorești și alte venituri, din alte mijloace decât salariul.

* Scorpion

Marte tranzitează Casa parteneriatelor Scorpionilor până pe 30 martie. Toată luna, nativii îl au pe partener în minte, în fața ochilor, în simțuri. Cei care nu se află într-o relație vor descoperi moduri noi de a interacționa cu persoana pe care au pus ochii.

Lună Nouă luminează Casa comunicării, iar Saturn  și Pluton sunt foarte prietenoase, ceea ce sugerează Scorpionilor că pot face cuiva o promisiune, pot primi sau oferi o propunere de căsătorie ori se află în mijlocul unei afaceri importante.

Uranus în zodia Taurului aduce nativilor informația obiectivă și gândirea rațională pe care Mercur le oferă și o reintegrează într-un mod nou și original. Uranus își aduce invențiile în domeniul geniului.

* Săgetător

Uranus, planeta de evoluții neașteptate, și-a început călătoria prin zodia Taurului, din 6 martie. Asociat cu surprize, haos, perturbare, independență și revoltă, Uranus este, de asemenea, aliniat cu științele și lumea digitală, cu toate lucrurile considerate moderne și pentru viitor. Este cunoscut pentru faptul că lovește brusc, fără avertismente. Misiunea lui este să ne arate că trebuie să fim flexibili, adaptabili și experimentali, atunci când situația o cere.

Săgetătorii care au nevoie de fonduri pentru a-și aduce visul la realitate se pot baza și pe Saturn și Pluton, care lucrează împreună cu Luna Nouă pentru obținerea acestora. Posibil ca unii nativi să fie interesați să cumpere sau să construiască o locuință.

* Capricorn

Luna Nouă primește sprijin de la Saturn, guvernatorul Capricornilor, dar și de la Pluton, care tranzitează acum zodia Capricornului. Totul face acum diferența pentru nativi! Ei pot face o afacere pe termen lung, dar trebuie să aibă răbdare. Să vorbească, dar să bată palma luna viitoare.

Nativii pot pleca în weekendul din 9-10 martie, care este special și din alt motiv. Marte și Neptun vor coopera frumos și, cum Neptun este planeta iubirii necondiționate, iar Marte luminează în prezent Casa iubirii adevărate, Capricornii au toate condițiile să-și creeze amintiri pentru o viață.

Ar fi o rușine ca acest weekend să nu fie folosit pentru dragoste și distracție.

Uranus tranzitează zodia Taurului, aducând emoție, motivații pentru viață. Entuziasmul pe care îl simt Capricornii se referă la problemele iubirii.

* Vărsător

Luna Nouă din 7 martie, în Pești, luminează Casa veniturilor obținute. E o Lună Nouă prietenoasă, care va aduce una dintre cele mai bune oportunități ale anului pentru ca Vărsătorii să-și mărească veniturile.

Soarele, Luna Nouă și Neptun se află toate în conjuncție și toate în Pești, ceea ce arată că reputația Vărsătorilor este ercunoscută acum pentru ideile inovatoare și creativitate.

Pe 8 martie, Soarele și Saturn sunt în comunicare armonioasă. Este momentul pentru o întâlnire secretă, participarea la un interviu deosebit. Toate acestea trebuie păstrate de Vărsători, fără a sufla un cuvânt nimănui!

* Pești

Marte tranzitează Casa comunicării în această lună, motiv pentru care scrisul și comunicarea vor deveni o parte mult mai mare din viața Peștilor. Acest aspect are legătură și cu Uranus, care își începe călătoria prin Tauri. E o nouă influență, pe care Peștii nu au mai simțit-o în această viață. Uranus are nevoie de 84 de ani să se rotească în jurul Soarelui, petrecând șapte ani în fiecare zodie pe care o tranzitează.

Uranus conduce viitorul, toate lucrurile care nu sunt pe deplin înțelese (încă), precum știința, tehnologia înaltă și umanitarismul. Este creativ, haotic, disruptiv, independent, rebel și un adevărat călător. Și întotdeauna lovește imprevizibil, trimițând noutăți ca un fulger.

Planetă imprevizibilă, creativă, inovatoare, independentă și uneori perturbatoare, Uranus se îndepărtează de Casa veniturilor și se apropie de Casa comunicării. Este o veste bună pe toate fronturile.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *