Horoscop de aprilie

Se poate presupune că, pentru activarea forțelor vitale ale organismului și mobilizarea lor în lupta cu factorii externi nefavorabili, avem nevoie să ne purificăm organismul de izotopii grei și de complexele lor biogene, la fel cum ne purificăm organismul de substanțele toxice. Una din posibilități ar fi îmbogățirea apei sărăcite în deuteriu cu izotopi ușori, care vor antrena o stimulare specifică a metabolismului.

* Berbec

Viața nativilor primește un impuls, ceea ce va accelera ritmul derulării evenimentelor. Mercur iese din mișcarea sa retrogradă pe 28 martie, trimițând o explozie de energie. Evenimentele capătă o nouă amploare.

De asemenea, la sfârșitul lunii, Marte se desprinde de zodia Taurului, greoaie, telurică. Posibil ca nativii să fi avut cheltuieli mai mari decât de obicei. Marte se mută în Gemeni, anunțând un aprilie cu călătorii spontane și rapide.

Soarele și Jupiter se află în armonie pe 14 aprilie, o zi bună pentru parafarea unor înțelegeri. Până atunci, doar negocieri.

Planeta surprizelor, Uranus, se întâlnește cu Soarele pe 22 aprilie, zi cu schimbări bruște în toate planurile. Veștile bune alternează rapid cu cele neplăcute. Uranus încurajează inovația și ingeniozitatea Berbecilor.

* Taur

Interviurile coordonate de nativi pentru întregirea echipei lor trebuie finalizate cu angajare abia în aprilie. Adică până își intră Mercur deplin în drepturi, după 28 martie.

Este loc de căutări, mai ales dacă Taurii doresc o colaborare intimă.

Venus se află în tranzit prin zodia Peștilor până pe 20 aprilie, tranzit special pentru Tauri.

Peștii se îmbină armonios cu zodia Taurului, iar Venus în Pești amplifică iubirea nativilor, relațiile de dragoste, sentimentele. Zodia Peștilor permite și încurajează exprimarea dragostei. Taurii căsătoriți vor primi un cadou de la partener.

* Gemeni

Mercur, guvernatorul zodiei, își începe mișcarea directă pe 28 martie. Aproape în aceeași perioadă, Venus își începe tranzitul în Casa premiilor și a onorurilor nativilor, până pe 20 aprilie. Gemenii se pot ocupa de avansarea lor profesională, își pot programa interviuri, pot trimite CV-ul actualizat, atât la șeful lor, cât și la alte firme.

Marte părăsește Casa secretelor și a singurătății la sfârșitul lui martie și se mută în Gemeni pe 30 martie. Astfel, luna aprilie devine importantă pentru Gemeni.

Energia și optimismul îi învăluie în această lună. Ei își manifestă curajul, îndrăzneala, vor fi mai bine văzuți în mediul social.

O mulțime de piese din puzzle-ul ultimelor două luni își vor găsi locul în tabloul vieții Gemenilor.

* Rac

Marte iese din zodia Taurului pe 30 martie. Viața Racilor a beneficiat de lumină socială în această perioadă, au descoperit rapid că viața a luat o strălucire socială.

Între 16 și 25 aprilie, Mercur va amplifica ritmul vieții nativilor, care pot constata o creștere a activităților mentale, înmulțirea comunicațiilor, excursii scurte și facerea de comisioane pentru tot felul de persoane. Aceste mici favoruri se vor întoarce în mod pozitiv pentru Raci, dacă vor ști să le ceară la timpul potrivit.

Perioada 19 aprilie – 4 mai stă sub semnul Lunii Pline. Aprilie aduce nevoia de schimbare, amplifică necesitatea de libertate.

Evenimentele neprevăzute și comportamentul imprevizibil al Racilor ar putea adăuga multă tensiune în relația lor. Aceasta s-ar putea încheia sau poate intra într-o zonă de pauză.

* Leu

Soarele, în conjuncție cu Uranus pe 22 aprilie, aduce o mulțime de vești bune pentru Lei, care nu pot intui despre ce e vorba, dar să se aștepte la surprize plăcute.

Uranus are puterea de a-i face faimoși pe Lei, dacă aceasta este o dorință a lor. De acum înainte, oportunitățile vor veni ca fulgerul, dar vor și neajunsuri neașteptate.

14 aprilie este una dintre cele mai bune zile pentru Lei. Soarele și Jupiter sunt sincronizate și este o zi excelentă pentru semnarea, încheierea unor acorduri. Până atunci, se recomandă răbdare!

Mercur și Saturn lucrează împreună pe 7 aprilie, ziua devenind un maraton plin cu realizări.

Între 30 martie și 10 aprilie, calmul și echilibrul interior, plus armonia relațiilor Leilor îi vor face productivi.

* Fecioară

Marte părăsește zodia Taurului pe 30 martie și intră în Gemeni, începând să lumineze Casa onorurilor și a premiilor, a realizărilor. Important este că Mercur nu mai e retrograd.

Saturn se află în prezent în Capricorn, așa cum este și Pluto. Zodia Capricornului are o compatibilitate superbă cu zodia Fecioarei, deoarece Fecioara, Taurul și Capricornul sunt semnele Pământului. Saturn va rămâne în Capricorn până în decembrie 2020, iar Pluton va rămâne în Capricorn până în noiembrie 2024. După cum se observă, pentru Fecioare, există o perioadă întinsă pe ani, în care șocurile financiare tind către zero, iar averea tinde să se acumuleze. Acest fapt îi pune pe nativi în poziții de invidiat de ceilalți.

Viața Fecioarelor revine la liniște.

* Balanță

Odată ce Mercur își începe mișcarea directă, din 28 martie, nativii vor simți din nou implicarea în proiecte energice. Se recomandă păstrarea unui ritm destul de molcom, nu este înțelept să sară etape în desfășurarea lucrurilor.

Mercur se comportă ca un copil sălbatic în ce privește zilele din calendar. Trebuie lăsat cât mai mult spațiu între diferitele activitățile pe care le au de executat nativii.

Vestea interesantă la sfârșitul lunii este că, pe 30 martie, Marte intră în Gemeni, loc important pentru Balanțe, și va rămâne acolo până pe 15 mai. Gemenii sunt un semn de Aer analitic. De semnalat că sporește curiozitatea, conversația și învățarea.

Marte în Gemeni convinge Balanțele să călătorească în luna aprilie, în prima jumătate a lunii mai sau în luna iunie.

* Scorpion

Mercur intră în mișcare directă pe 28 martie. Mai trebuie așteptate câteva zile înainte de a acționa! Dacă nativii sunt presați de diferite situații pentru a semna un contract sau o înțelegere, să aștepte până pe 14 aprilie. Altfel să nu se supere că vor apărea evenimente neconforme cu hotărârile luate și parafate.

Uranus, considerat o octavă superioară a lui Mercur, primește informația obiectivă și gândirea rațională pe care Mercur le-o oferă și o reintegrează într-un mod nou și original. Uranus își aduce invențiile în domeniul geniului nativilor în aprilie și după.

Din 19 aprilie și până pe 1 mai, Soarele atrage presiuni din partea concurenților sau a superiorilor. Poate părea că aceștia le fac nativilor viața dificilă. Scorpionii să identifice situația care le provoacă dificultăți și să caute motivul pentru care primesc aceste reacții. Să se gândească la ce încearcă și dacă asta este cea mai bună opțiune.

* Săgetător

Mercur, retrograd în Pești până pe 28 martie, a blocat activitățile imobiliare ale nativilor. Aprilie se anunță o lună deschisă către acest tip de tranzacții, mai ales după 5. Semnarea unui contract de închiriere se poate face pe 2 aprilie sau, și mai bine, pe 14 aprilie.

Uranus îi face pe Săgetători sensibili la politică. Ei sunt atenți la drepturile persoanelor care au devenit marginalizate și ignorate de societate. Soarele și Uranus discută armonios pe 22 aprilie, iar Săgetătorii sunt atrași și atrag lucruri care îi propulsează în viața socială, personală, la serviciu.

Dacă doresc să joace la bursă, 21 aprilie este o zi bună pentru tranzacții financiare. Trebuie ținut cont de faptul că nativii pot fi atinși de stări de nervozitate, care le pot bruia intuiția.

* Capricorn

Pentru aceștia, cele mai bune zile din aprilie se anunță a fi 2 și 14. Sfârșitul lunii martie aduce un suflu puternic energetic, atunci când Mercur merge direct din 28 martie. Nativii vor face diferența! Programul Capricornilor începe să se realizeze cu o viteză mult mai mare decât până acum.

De asemenea, Venus, în Pești până pe 20 aprilie, reprezintă o destinație foarte dulce pentru Capricorni. Venus îi va face să comploteze în aprilie.

Din 30 martie, Marte se mută în Gemeni până pe 15 mai. Se anunță începutul unei atmosfere de birou foarte ocupate, dar nativii vor avea parte de weekend-uri romantice.

* Vărsător

Marte se mută în Gemeni din 30 martie. Vărsătorii își pot găsi un loc nou unde să trăiască. De menționat că Marte va vizita Casa dragostei adevărate, din 30 martie până pe 15 mai. Este o perioadă foarte pentru romantism, pentru dragoste și, de ce nu, pentru aventuri. Vărsătorii sunt recunoscuți pentru aventurile de o zi sau două, iar acum se pare că astrele îi împing către așa ceva.

Până pe 17 aprilie, Marte oferă energie și pasiune, bine optimizate, echilibrate.

Nativii vor fi bine văzuți de superiori și de bărbați. Extra-carisma și magnetismul sexual al nativilor îi transformă în adevărați amanți în viața amoroasă și doriți în viața socială. Vărsătorii să-și urmeze instinctul spre succes.

* Pești

Venus, în Pești în luna aprilie, reprezintă o sursă de infinite așteptări pentru nativi. Mercur își începe mișcarea directă din 28 martie, iar Marte își începe tranzitul prin Casa comunicării Peștilor. Din când în când, viața oferă și bucurii neașteptate, iar aceasta este una dintre perioadele fericite când se petrece acest lucru.

Între 29 martie și 17 aprilie, Marte creează o acumulare de energie și o nevoie puternică de afirmare pentru Pești. Pentru a evita argumentele și conflictele, ei să-și elibereze mânia și frustrarea prin exerciții fizice, sport, sex etc. Tensiunea din relația lor poate dispărea, dacă Peștii se vor transpune în pielea partenerului.

Între 5 aprilie și 4 mai, Luna Nouă aduce oportunități privind onoarea, bogăția, promovarea, prietenii și succesul în afaceri.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *