Notorietatea lui Arsene a ajuns până la Bacău

Ionel Arsene, considerând că relatările presei de la procesele de trafic de influență, care se desfășurau la Tribunalul Neamț, îi sunt defavorabile, a solicitat, prin avocat, strămutarea cauzei la Bacău. Asta după ce obținuse reunirea dosarelor, pe considerentul că în ambele dosare de pe rolul Tribunalului Neamț era judecat pentru aceeași infracțiune, chiar dacă este vorba despre un context diferit. Strămutarea a fost motivată prin notorietatea inculpatului și, implicit, prin dorința de a îndepărta presa din sala de judecată. Avocații lui Arsene au încercat, în repetate rânduri, să obțină judecarea cauzei cu ușile închise, însă cererile le-au fost respinse. Au obținut, în schimb, strămutarea.

S-a admis cererea de strămutare, s-a dispus strămutarea la Tribunalul Bacău cu păstrarea actelor de procedură”, a decis astăzi, 21 martie, Curtea de Apel Bacău.

În consecință, ședința de judecată, care era stabilită pentru ziua de 26 martie, cu citarea ca martori a lui Gheorghe Ștefan și a concubinei sale Carmen Pamfil, nu va mai avea loc la Tribunalul Neamț.

C.M.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *