Premieră la Spitalul Județean: în curând se va implementa parcarea verticală!

Curtea Spitalului Județean Neamț va beneficia în viitorul apropiat de o sistematizare atât de deștept făcută, încât, în premieră, va permit parcarea autovehiculelor pe verticală. Asta pentru că orizonatala deja nu mai este suficientă.

Un nou blocaj s-a petrecut în această dimineață, pe la ora 10, în zonă, aproape de bariera care permite accesul la clădirile unității sanitare.

Spre deosebire de precedentul caz mediatizat (detalii aici), de data asta protagoniști au fost un microbuz școlar și o ambulanță de la Clinica ”Sf. Andrei”, ambele mașini fiind cu treabă în zonă, evident.

Ambulanța a rămas blocată pe când încerca să ajungă la ieșire. Microbuzul nu se putea urni, că n-avea loc. Ce-i drept, nici conducătorul acestuia nu părea foarte dornic să-și etaleze abilitățile de strecurare între vehiculele din decor. Într-un final, manevrele făcute i-au permis să-i lase loc ambulanței, dar argumentul convingător a fost coada formată, între timp, la barieră și protestele pe bază de claxon.

Nici mai departe, în curte, în spatele spitalului vechi, situația nu e mai degrevată de sarcini. Se parchează în curbă, se parchează câș, se parchează cum vor diverși mușchi și pe unde găsesc loc.

(Imagine reprezentativă: Steve Gillman)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *