Răzbunarea lui Dulamă pe Consiliul Județean Neamț

Scos din cărți din jocurile făcute în Consiliul Județean Neamț după ce PMP (unde era președinte) nu a mai asigurat majoritatea în Consiliul Local al Primăriei Piatra Neamț, Laurențiu Dulamă a început să aibă necazuri de tot felul. Totul a culminat cu execuția sa, așa ca între băieți de cartier, și scoaterea din peisajul județean, după ce i s-a fabricat ceva ce ar fi semănat cu o incompatibilitate sau un conflict de interese. Până și ultimul om interesat cât de cât de legi și-a dat seama că este o făcătură ordinară, orchestrată și aranjată de cei care s-au simțit lezați de ruperea alianței locale.

După ce a dat la spate Consiliul Județean, Laurențiu Dulamă dă și la pește

Ei bine, de la o afacere cu o firmă a lui Laurențiu Dulamă i se trage acum o decizie definitivă de incompatibilitate unei persoane cu care Consiliul Județean s-a mândrit și se va mândri, șefa DGASP Neamț, Cristina Păvăluță, o apropiată a lui Dan Vasile Constantin, consilierul lui Ionel Arsene, și el cu decizie definitivă de incompatibil la dosar. Și cel mai probabil vor fi și alte urmări pornind de la acest exemplu.

Înalta Curte de Casație și Justiție i-a respins apelul doamnei Păvăluță, la fel cum făcuse și Curtea de Apel Bacău, ceea ce înseamnă că șefia DGASP ar trebui să fie vacantă de-acum înainte. Cât o privește pe doamna Păvăluță, nu trebuie să ne face griji că nu va avea un loc de muncă, DGASP mai are posturi de directori inventate special peste noapte, dacă nu, pe modelul lui Dan Vasile Constantin, se mai pot găsi posturi de consilier pe la vreo instituție.

De ce a fost declarată incompatibilă șefa DGASP? Pentru că făcea parte din Consiliul de Administrație al SC Parking SA, societate unde director era Laurențiu Dulamă, care la acea vreme administra și SC Olimpus Trade SRL, societate de construcții. DGASP a încheiat un contract cu societatea lui Dulamă de aproape 100.000 de lei, pentru confecționarea și montarea de uși din PVC la o clădire. Cum cei doi luau deciziile și la Parking, ANI a considerat că este vorba de incompatibilitate și a demonstrat acest lucru până în fața Înaltei Curți de Casație și Justiție.(V.B.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *