Târgu Neamţ: Vasile Secară, noul administrator special al Centrului de Întreţinere Urbană

În ședinţa Consiliului Local din 28 februarie aleșii locali au votat alegerea domnului Vasile Secară, ca fiind noul administrator special al Centrului de Întreținere Urbană, societate subordonată legislativului. Propunerea a trecut la vot chiar dacă cei cinci consilieri locali PNL s-au abținut de la vot.

Numirea lui Vasile Secară în noua funcţie vine ca urmare a demisiei înaintate de fostul administrator special, Constantin Boroianu,  numit pe funcţie prin HCL nr. 369/22.12.2017.

“În primul rând vreau să menţionez faptul că, C.I.U este într-o situaţie deosebită aflându-se din ianuarie 2018, deci de mai bine de un an de zile, în reorganizare judiciară. Însă beneficiază de o susţinere importantă din partea primăriei oraşului, a domnului primar Daniel Harpa şi a domnului viceprimar Vasile Apopei. Având la bază sprijinul acordat de către primarul Daniel Harpa şi a echipei sale, sperăm să ne achităm cu succes de toate sarcinile legate de aspectul şi funcţionarea oraşului, chiar dacă resursele bugetare sunt limitate şi cumva compromise de faptul că adoptarea bugetului national este întârziată de atacarea sa, de către preşedintele Iohannis la Curtea Constituţională. Fapt care afectează buna funcţionare a administraţiilor locale”, ne-a declarat Vasile Secară.

Este de apreciat poziția domnului Secară după ce a ajuns pe o funcție de răspundere, în condițiile în care sub numele de Amadeus Bach avea intervenții diametral opuse.

Valentin Bălănescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.