Viorel Măstăcăneanu mai vrea un spațiu de la Primăria Piatra Neamț

Fostul șef peste clubul de fotbal Ceahlăul Piatra Neamț, cunoscutul Viorel Măstăcăneanu, revine în actualitatea imobiliară pietreană cu o nouă cerere adresată Primăriei pentru un spațiu într-o zonă de maxim interes investițional din oraș. Considerând că lumea a început să uite multiplele avantaje de acest gen de care a beneficiat în trecut, Măstăcăneanu anunță încă din august 2018 că intenționează să cumpere un spațiu- folosit înainte de Direcția Taxelor și Impozitelor Municipiului Piatra Neamț- aflat în vecinătatea unui alt spațiu, și el cândva proprietate a Primăriei, ajuns tot la investitorul strategic amintit.  Este vorba despre parterul blocului E2, de pe Bulevardul Decebal, adică exact în buricul târgului.

Primarul Dragoș Chitic, întrebat despre această doleanță, ne-a precizat că atunci când un cetățean, oricare ar fi el, face o cerere de concesionare, cumpărare, închiriere, compartimentul de specialitate din Primărie, dacă nu se încalcă vreo lege, este obligat să o transmită celor care pot lua o decizie, în cazul nostru consilierilor locali. De aceea a apărut proiectul de HCL cu nr. 29, prin care se propune trecerea unor spații și terenuri din proprietatea publică a municipiului în cea privată, ca prim pas spre demararea procedurilor.

Punctual, dl. primar a adăugat că actualul consiliu s-a dovedit foarte atent când vine vorba de înstrăinat bunuri ale municipiului și că este sigur că aceștia vor cântări oportunitatea înstrăinării acestor terenuri și spații.

În privința lui Viorel Măstăcăneanu se mai poate adăuga doar că a reușit, folosindu-se de prietenia lui Gheorghe Ștefan, să devină unul dintre marii beneficiari de spații, terenuri și de alte asemenea avantaje din Piatra Neamț. Evident, după ce consilierii locali au considerat oportune toate cererile acestuia. (V.B.)

pietricica turism

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.