Agonie și extaz la Spitalul Județean: Dr. Codruț Munteanu și-a retras demisia

Se pare că negocierile purtate în ultimele ore, în legătură cu demisia managerului Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț au fost încununate de succes. La final, dr. Codruț Munteanu și-a retras demisia, ceea ce înseamnă fie că a obținut niște garanții că va fi lăsat să-și facă treaba, fie că a ales o altă cale de retragere. Este foarte posibil ca decizia de a demisiona să fi fost generată și de faptul că agitația din ultima vreme a avut influențe nefaste asupra stării de sănătatea a managerului. (C.I.)

8 comments

 • PIETREAN

  aprilie 5, 2019 at 8:07 pm

  Dragilor, decizia este un act unilateral de vointa, IREVOCABIL. CUM ADICA SI-A RETRAS-O????

  Răspuns

 • GHEORGHE

  aprilie 5, 2019 at 8:22 pm

  Ma du-ti,ma vina…:))))))))))))

  Răspuns

 • Paraschiv

  aprilie 5, 2019 at 8:25 pm

  Domnule director!
  Dumneavoastra stiti mai bine motivul pentru care doriti sa parasiti acest spital al groazei, dar si daca mai ramaneti orientațiva la persoanele pe care
  le propulsati în functii de conducere, nu de de alta dar fara menajamente si ascunzis dupa degete, aveti o directoare de îngrijiri în aceasta functie, aceasta doamna Știrbu Nicolina cu apucaturi de om nesanatos si iz de dictator îsi permite de a țipa, fiinca ea nu stie a comunica cu personalul,dar mai rau, ameninta personalul ca îi da afara, ca ei nu are nimeni ce-i face, ea hotaraste cine intra la examene si cine pleaca acasa si multe altele care sunt de la lume adunate si pe care dumneavoastra ar trebui sa le stiti si nu ar trebui sa le tolerati. Domnia voadtra veniti, din cate stiu, dintr-un mediu privat si ma intreb :Oare acolo tot asa tratati personalul? amenintati la tot pasul ca dati afara, ca sunt prosti, ca ai vorbit, ca ai facut ca ai dres. Domnule director aceasta este o cale de a comunica cu dumneavoastra fiinca sunteti ferit cu mare grija, de a ajunge unele adevaruri la urechea dumneavoastra, cautati de a sonda opinia salariatilor referitor la comportamentului susnumitei si sigur, daca veti sonda cu insistenta, veti afla lucruri care va vor descumpani. Cu siguranta acest raspuns nu este un pamflet, rog insistent verificati cele mentionate, fiinca in situatia in care dumneavoastra tolerati acestea înseamna ca sunteti partas la toate, iar calea de comunicare electronica pana la forurile mai superioare, inclusiv doamna ministru Pintea, cred ca nu s-a restrictionat.

  Răspuns

 • cristian popa

  aprilie 6, 2019 at 10:55 am

  Domnul Paraschiv are dreptate .Domnule manager va rugam sa verificati camerele de luat vederi de la upu,dna Stirbu( este inregistrata cu vocea)ameninta si injura,,jegosii de la upu “. Se foloseste de numele dv,minte fara scrupule,nu asculta nimic,striga,injura si ameninta.Spitalul a devenit un loc al groazei,personalul nu indrazneste sa spuna ceva pentru ca este amenintat cu datul afara.Cu tot respectul va intreb cum de a fost promovata aceasta asistenta,fara merite si cu un comportament care arata grave tulburari de comportament.Faptul ca aceasta asistenta este incompatibila cu un post de mare raspundere a fost dovedit si la controlul de la Vaslui.In loc sa vada probleme ce se puteau remedia vedeti ca nu isi indeplineste nici atributiile de serviciu.

  Răspuns

 • Dragos

  aprilie 6, 2019 at 12:27 pm

  Acest episod reprezinta o vulnerabilitate la nivelul conducerii spitalului. Consider ca doar a fost amanat deznodamantul. Nu m-ar mira ca directorasul sa fi fost amenintat ca in situatia in care ar renunta si s-ar intoarce la clinica privata va fi sabotat si nu v-a mai primi fonduri de la CAS. Directorasul, pacalit in preajma unui altar sa lase performanta pentru decadere, este o simpla marioneta incadrata de dvc, Stirbu, Marghidan si alti cativa sclavi ai lui arsene. In orice caz, directorasul si-a pierdut din alura de profesionist si nu se diferentiaza de gasca nemteana aflata sub talpa tartorului de Neamt.

  Răspuns

 • Crina

  aprilie 6, 2019 at 1:26 pm

  Dacă dumneavoastră, cea/cei care afirmați aceste lucruri credeți ca a comunica este sinonim cu a sfida posturile de conducere va înșelați amarnic. Daca acești oameni încearcă sa schimbe în bine funcționarea acestui spital vi se pare ca este anormal. Bineînțeles dacă nu mai sunteți lăsați sa faceți ce va taie capul, fără sa întrebați superiorii, sa va faceți jocurile voastre și în favoarea voastră, normal ca o atitudine corecta a acestor oameni pentru voi este de neînțeles. Rugam și noi de asemenea instituțiile și persoanele menționate mai sus sa își mențină pozițiile și sa scoată tot adevărul la lumina. Daca cei de la Sectia Ortopedie au primit ce au meritat, cred ca nu este timpul pierdut și pentru cei de la birou, care stau degeaba pe banii noștri, ai proștilor care platim pentru voi,si pe deasupra mai pleacă din timpul programului sa isi rezolve treburile personale. Îmi doresc din suflet sa vina corpul de control al Primului Ministru sa verifice, activitatea dumneavoastră din ultimii ani și atunci sa vedem pe cine mai rugați sa va bage în seama. Mult succes domnului Manager si multă sănătate.

  Răspuns

 • F. Zdru

  aprilie 7, 2019 at 6:39 pm

  Jos palaria in fata domnului doctor Codrut Munteanu! Un mare profesionist, cu mare har, CU VOCATIE, cu multa empatie fata de pacienti si apartinatori, cu respect fata de colegi, cum rar mai intalnesti in sistemul sanitar de astazi! Cei care il cunosc stiu foarte bine ca nu spun vorbe mari. Nu este de mirare ca un OM care a condus, cu maxima responsabilitate si onestitate, un spital privat, nu isi poate incalca nici propriile principii, nici Juramantul lui Hipocrate, in niciun context. Daca, in exercitatea profesiei, toti medicii si-ar face un cod moral din Juramantul lui Hipocrate, cu siguranta ca lucrurile ar sta cu totul altfel in mult blamatul sistem sanitar de astazi.

  Răspuns

 • Tatalor

  aprilie 7, 2019 at 9:08 pm

  Cum încearcă? Ia hai să auzim un singur act de management care a schimbat in bine situația din spital.

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *