Dilemă în Consiliul Local Târgu Neamț: ce culoare or avea ouăle consilierilor PNL?

pietricica turism

Adrian Năstase, fostul premier al României, a fost cel care a introdus în viața politică număratul ouălor. Vasile Dron, doar încă un simplu consilier local PSD, a dovedit o grijă deosebită față de cromatica ouălor celor de la PNL: ”Apropo, în ce culoare îşi vopsesc ouălele cei de la PNL de Paşte? În galben sau în roşu?!

Dincolo de aluzia străvezie la tradiția vopsitului ouălor de Paști, consilierul s-a gândit probabil la modul în care unii peneliști votează la Târgu Neamț, dar și, probabil, la viitoare transferuri de la echipa albastră la cea roșie, evident pe sume confidențiale.
Un alt pesedist, viceprimarul Vasile Apopei, a mers mai departe în privința amestecului de culori pentru ouă: ”Din amestecul culorii galbene cu roşu, iese culoarea portocalie”, cu aluzie la foştii pedelişti din actualul PNL.
Singura reacție la obiect din PNL a venit de la Maria Vrînceanu, care a punctat: ”Nu îmi uit obârşia”, neprecizând care este exact aceasta, dacă este albastru pur sau galben amestecat cu roșu.
La finalul şedinţei, aleşii locali au ciocnit un pahar de şampanie, de post, s-a îmbrățișat frățește și l-au felicitat pe colegul Gică Onu, în acest caz Gheorghe. (V.B.)

FOTO: Pixabay

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.