Horoscop 18-24 aprilie: Uranus creează dificultăți, Jupiter aduce armonie

Există nişte scrieri ce aduc mărturii despre prezenţa lui Iisus în India. Acolo se povesteşte că un bărbat foarte tânăr, pe nume Isa, a sosit în India, cu o caravană din Palestina. El a studiat câţiva ani şi, pentru a studia, a trebuit să frecventeze nişte brahmani. În final, El li s-a opus, reproşându-le spiritul de castă, rigiditatea, lipsa lor de iubire. Brahmanii, furioşi, au început să îl persecute. După câţiva ani, el s-a întors în Palestina, iar povestirea reproduce ceea ce cunoaştem din Evanghelii până în momentul crucificării. Povestirea continuă cu descrierea evenimentelor, conform cărora Iisus a supravieţuit patimilor de pe cruce, s-a reîntors în India, însoţit de mama sa şi de apostolul Toma. Va veni o zi în care cercetători vor putea explica cum s-au desfăşurat cu adevărat evenimentele şi care a fost viaţa lui Iisus.

* Berbec

Luna Plină din 19 aprilie cade în zodia Balanței și aduce unele dintre cele mai dificile și cele mai bune aspecte astrologice. Partea provocatoare este că Soarele, aflat în tranzit în Berbec, orbitează chiar lângă Uranus, aflat în Taur. Uranus este planeta evoluțiilor complet neașteptate, este în Taur, un semn financiar, și se opune Lunii aflată în Balanță.

De precizat că Uranus este în conjuncție cu Soarele și se opune în mod direct Lunii. Acest lucru ar putea provoca un șoc sau dificultăți legate de un membru al familiei sau de probleme rezidențiale. Ori ar putea aduce probleme legate de o relație de dragoste sau cu privire la o sarcină.

Aspectele bune se referă la faptul că Jupiter este foarte aproape de Soarele din Berbec, un aspect al armoniei supreme.

* Taur

Ziua de 19 aprilie aduce Luna Plină, aflată în tranzit în Balanță, în Casa proiectelor de lucru a Taurilor. Uranus se află acum în tranzit prin zodia Taurului și se opune direct Lunii Pline. Acest aspect se simte ca un șoc electric.

Nativii sunt ajutați să finalizeze un proiect, dar Uranus poate crea dificultăți cu un coleg la serviciu. Taurii își pot amâna călătoria programată pe 19 aprilie.

Pe 22 aprilie, ar putea fi o zi cu întâmplări neașteptate, deoarece Uranus va fi în conjuncție cu Soarele în Taur. Această planetă aduce întotdeauna ceva pe care Taurii nu îl văd ca pe o posibilitate. Soarele stăpânește situația la domiciliu și cu părinții, în special cu tatăl.

O perioadă plină de sexualitate. Taurii au nevoie să ardă aceste energii, fără a se opune preferințelor partenerului.

* Gemeni

Luna Plină din 19 aprilie cade în Balanță. Soarele se află acum în conjuncție și cu Uranus, iar Soarele guvernează Casa călătoriilor și a proiectelor de comunicare, precum și a acordurile contractuale. Uranus provoacă volatilitate, probabil implicând o misiune sau o negociere scrisă ori verbală cu privire la un contract.

Gemenii ar putea avea parte de ”mârâieli” neplăcute în relația amoroasă. Acest aspect se referă la Gemenii care nu sunt căsătoriți.

Pe 22 aprilie, când Uranus se întâlnește cu Soarele, nativii pot primi o sarcină surpriză, de a scrie sau de a edita ceva pentru un client străin.

Dacă au probleme cu investițiile, împrumuturile pe care le-au făcut, să fie atenți la clauzele contractuale și să depună contestație, dacă observă că partea cealaltă nu a respectat acordul scris.

* Rac

Viața de acasă sau familia Racilor au nevoie de toată atenția lor sub lumina Lunii Pline din 19 aprilie. Această Lună Plină este amestecată cu influența lui Uranus, planeta tuturor lucrurilor neașteptate. Uranus se opune Lunii Pline în Casa de acasă a Racilor, afectându-le banii. Unii dintre ei pot fi subevaluați la serviciu.

De asemenea, Uranus se află în conjuncție cu Soarele. Dacă Racii scriu un cec de plată, este posibil să primească un altul în loc, de încasare. Cu Uranus nu se știe niciodată.

Racii primesc ajutor de la Jupiter pe frontul de lucru. Casa de lucru va scoate la suprafață un subiect important ce va trebui abordat de ei.

* Leu

Luna Plină din 19 aprilie cade în Gemeni și are manifestarea unui copil cu ADHD. Faptul că Uranus se opune Lunii Pline face ca rezultanta emisiilor să fie ca a unui copil foarte obraznic.

Luna Plină cade în Casa călătoriilor scurte. Se recomandă nativilor să stea mai aproape de casă în această perioadă. Orice călătorie rapidă, scurtă, pe care Leii o fac în apropierea zilei de 19 aprilie pare să aibă un obiectiv financiar atașat, motiv pentru care se poate afirma că este legată de afaceri.

Cea de-a treia casă are de-a face cu negocierile contractuale, dar e recomandat ca Leii să nu semneze nimic până luna viitoare. Pe 2 mai e un moment mult mai bun.

Luna plină va fi prea volatilă pentru a accepta ceva aproape de 19 aprilie.

* Fecioară

Luna Plină din 19 aprilie cade în Balanță și luminează Casa veniturilor, salariilor și economiilor câștigate a Fecioarelor. Această Lună Plină va fi, probabil, dificilă și emoțională pentru aproape toată lumea, deoarece Uranus i se opune direct. Cu toate acestea, Jupiter, aflat în Săgetător, oferă Fecioarelor toată susținerea pentru a face totul mai bine pentru sine.

Această Lună Plină ar putea avea un rezultat bun, la urma urmei, dar va trebui ca Fecioarele să-și mențină inteligența la maximum pe toată durata fazei lunare.

Pe 22 aprilie, Uranus se află în conjuncție cu Soarele. Un secret va fi dezvăluit în fața nativilor. Unul care îi privește.

* Balanță

Luna Plină din 19 aprilie cade în zodia Balanței. Uranus, aflat în prezent în Taur, se opune Lunii și e în conjuncție cu Soarele. Aceste configurații astrologice ar putea provoca o anumită volatilitate cu finanțele sau pe frontul de lucru al nativilor.

Balanțele care se află în proces de divorț sau care încheie o afacere trebuie să fie atente, pentru că discuțiile pot merge în orice direcție. Negocierile ar trebui mutate spre sfârșitul lunii mai sau începutul lui iunie. Pentru moment, nativii să se asigure că totul este scris și că avocatul lor îi poate reprezenta.

Uranus poate lucra pentru Balanțe și în scopul de a le aduce foarte mulți bani. Fiind imprevizibil, orice este posibil.

* Scorpion

Un secret, al lor sau al altora, pe care care au încercat să-l țină ascuns de Scorpioni, poate ieși la suprafață sub lumina Lunii Pline din 19 aprilie.

La trei zile după Luna Plină, pe 22 aprilie, Uranus este în conjuncție cu Soarele. O persoană din anturajul Scorpionilor va acționa destul de sălbatic, rebel sau în afara caracterului său cunoscut. În mod alternativ, sănătatea unei persoane importante pentru ei îi poate îngrijora pe nativi. Scorpionii pot oferi ajutorul și de la distanță, dacă li se va cere acest lucru, mai ales că acea persoană se află la mare depărtare de ei.

Din punct de vedere romantic, indiferent dacă sunt singuri sau într-o relație, toți Scoprionii ar trebui să aibă câteva zile de amor maxim. Știu ei ce înseamnă acest lucru.

* Săgetător

Luna Plină din 19 aprilie, în Balanță, aduce probabil tensiuni, deoarece primește opoziție din partea lui Uranus. În plus, Soarele se află pe o orbită apropiată de Uranus, care tranzitează acum zodia Taurului.

Cei mai mulți dintre Săgetători se pot simți trădați de unul din prieteni. Din nou, banii par să fie centrul conversației, dar motivele nu vor fi destul de clare.

Jupiter, în Săgetător, va ajunge la Soarele aflat în Berbec și la Luna Plină în Balanță, într-o poziție pozitivă. Jupiter este una dintre planetele care favorizează miracolele, astfel că toate cele de mai sus pot lua turnuri pozitive, neașteptate, în favoarea Săgetătorilor.

* Capricorn

Pe 19 aprilie, Luna Plină îndreaptă rapid atenția Capricornilor spre o poziție în compania în care lucrează. Uranus se află acum în conjuncție cu Soarele, în Casa de acasă a Capricornilor, opunându-se Lunii Pline. O veste legată de carieră va ajunge la nativi și îi va perturba prin conținutul neplăcut.

O chestiune de carieră va atinge punctul culminant, precum o ofertă pentru o promovare sau un loc de muncă nou. Dar nativii au de lucru cu obligațiile casnice, la domiciliu, și vor fi nevoiți să se implice acolo.

Jupiter transmite mesaje pozitive către Luna Plină și către Soarele aflat în tranzit în Berbec. Rezultatul final este că nativii vor ateriza în picioare, având fața luminoasă.

* Vărsător

Luna Plină în Balanță aduce nativilor un eveniment legat de Casa publicării, a difuzării, a chestiunile legale, precum și a problemelor legate de imigrație. Unul dintre aceste domenii va necesita atenția deplină a Vărsătorilor. Uranus se opune Lunii Pline și, în același timp, va fi în conjuncție cu Soarele.

Vărsătorii vor observa o răsucire bruscă a evenimentelor la care nu se așteptau, ceea ce va necesita atenția lor în mod instantaneu.

Jupiter își continuă tranzitul prin Casa prieteniei Vărsătorilor, astfel că un prieten, văzând ce se întâmplă sub efectele Lunii Pline, va sări în ajutorul lor. Vărsătorii vor fi și mai bucuroși că acest prieten există în viața lor.

* Pești

Luna Plină din 19 aprilie este una dificilă pentru mulți oameni. Peștii să-și păstreze credința, deoarece Jupiter veghează asupra lor.

Luna Plină luminează Casa banilor altor persoane, guvernând acum impozitele, plățile de asigurare, împrumuturile pentru studenți, ipoteca sau chiria, taxele de tabără ale copiilor Peștilor.

Problema cu această Lună Plină este că Uranus se opune Lunii și va fi în conjuncție cu Soarele, ceea ar putea aduce o cheltuială foarte neplăcută și neașteptată Peștilor.

Jupiter va forma un sextil cu Luna, transformând, pe cât e posibil, problemele în oportunități. Tot Jupiter aduce, pe final de aprilie, ceva bani pentru Pești.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *