L4 Ozana lansează cursa de urmărire a formaţiei din Borca

Duminică, 21 aprilie, este programată etapa a XVI-a în cadrul Ligii a IV-a. Cel mai interesant meci al rundei se anunţă cel dintre lidera clasamentului, Bradu Borca şi echipa de pe locul trei, Ozana Târgu Neamţ.

”După cum am mai spus, totul se va juca în play-off. Pentru noi, nu este decât un meci pe care îl jucăm acasă și nu ne dorim să pierdem vreun punct. Important este să terminăm sezonul regulat pe prima poziţie, astfel încât să avem măcar un minim avantaj faţă de contracandidate. Probabil Ozana va veni să forţeze victoria şi cred că va ieşi un joc frumos!”, a declarat Florin Pintilii, antrenorul formaţiei Bradu Borca.

”Pentru noi, este un meci de totul sau nimic, deoarece avansul lor s-a mărit la 5 puncte. Noi sperăm să micşorăm distanţa faţă de ei la numai două puncte, întrucât mai au un singur meci dificil, cel de la Răuceşti. Îmi doresc ca băieţii să se mobilizeze ca la partida de duminica trecută şi să devină apţi şi jucătorii accidentaţi. Dacă vom avea aceeaşi atitudine ca la meciul cu Răuceşti, nu cred că Borca poate să ne bată. Per total, cred că va fi un joc dificil, nici terenul nu e foarte bun. Nu va fi o partidă plăcută ochiului, ci mai curând pentru rezultat. Presiunea mai mare cred că este la noi, având în vedere condiţiile de care beneficiem şi faptul că suntem în urma lor în clasament. Noi va trebui să atacăm. Sper să şi reuşim”, a precizat Victor-Andrei Isache, preşedintele Ozanei Târgu Neamţ.

Etapa mai cuprinde o partidă relativ echilibrată – Victoria Horia-Moldova Cordun -, dar şi meciul Speranţa Răuceşti-Energia Pângăraţi, în care gazdele sunt favorite certe.

În meciul vedetă al rundei de duminică, 14 aprilie, Speranţa Răuceşti şi Ozana Târgu Neamţ au încheiat la egalitate, scor 0-0. Partida a fost, în general, una echilibrată, cu ocazii de ambele părţi, parcă ceva-ceva mai multe în dreptul gazdelor. Cei doi antrenori au avut declaraţii moderate.

”Meci tare de campionat. Echilibrat. În a doua repriză, per total, trebuia să câştigăm jocul. Au fost foarte multe ocazii de partea noastră, dar la finalizare suntem pe minus. Sperăm ca, la jocurile viitoare, să vină şi victoriile cu echipele din fruntea clasamentului”, a menţionat antrenorul Daniel Zavate (Speranţa Răuceşti).

”Părerea mea este că a fost un rezultat echitabil. Ambele formaţii au avut ocazii. Cu noroc puteam să câştigăm. Felicit ambele echipe. Noi, spre deosebire de meciul cu Horia, am avut atitudine şi sper să mergem pe acelaşi drum în continuare”, a spus Florin Dăscălescu, antrenorul Ozanei Târgu Neamţ.

Situaţia în clasament:

(M. CONSTANTINESCU)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *