L5B Apărări în vacanţă-28 de goluri în 4 meciuri

Duminică, 14 aprilie, a avut loc etapa a IX-a în Seria B a Ligii a V. A fost o nouă rundă cu foarte multe goluri marcate: 28. Echipa din fruntea clasamentului a câştigat fără dubii: Moldova II Cordun-Voinţa Valea Ursului 0-6 (0-3).

”A fost un meci uşor pentru noi. Mai multe probleme ne-a pus vremea, fiind foarte frig. Am reuşit totuşi să ne facem jocul. Am întâlnit o echipă tânără, frumoasă, cu câţiva jucători buni. Dar experienţa noastră şi-a spus cuvântul, astfel că am dus scorul la 6-0”, a declarat Vlăduţ Smeria, antrenorul Voinţei Valea Ursului.

Scorul etapei l-a obţinut Arsenal Văleni, 8-0 (4-0), pe teren propriu, cu Unirea Tămăşeni. Am întâlnit pe teren propriu Unirea Tămăşeni, o echipă cu jucători tineri şi talentaţi şi cu o bancă tehnică formată din foşti jucători profesionişti. În ciuda terenului greu, acoperit pe alocuri cu apă, a rezultat un meci frumos, cu multe faze de poartă şi cu multe goluri. Felicit ambele echipe pentru jocul prestat, în condiţii vitrege, şi mă bucur că suporterii au fost alături de noi în număr mare, deşi ploua cu găleata. Marcatorii de duminică au fost Florin Aniculăesei (4), Cătălin Căutişanu (2), Cosmin Nistor şi Alex Marian, a precizat Cristian Cocea, antrenor-jucător la Arsenal Văleni.

În meciul considerat derby, rezultatul a fost neaşteptat de detaşat: Stejarul Stăniţa-Voinţa Bozieni 7-3 (2-2). Un meci disputat, mai ales în prima repriză, când am revenit de la 0-1 şi 1-2. Am întâlnit formaţia de pe locul secund, o echipă bună, dar duminică a fost ziua noastră. Cu un lot (numeric) mult sub minimul necesar chiar şi pentru Liga a V-a, cu jucători tineri şi în pondere de peste 80% din comunitate, dar cu multă dăruire, muncă şi cu ceva experiență acumulată, iată că suntem pe locul 2”, se menţionează pe pagina de Facebook a formaţiei din Stăniţa.

În fine, revelaţia începutului de retur a câştigat în deplasare: Siretul Doljeşti-AS WST Oniceni 1-3 (0-1). O victorie frumoasă şi meritată a echipei noastre, cu toate că vremea nu a ţinut cu noi. Mulţumesc echipei pentru reuşită!, a spus Ionuţ Duminică, organizatorul de competiţii al echipei din Oniceni.

Situaţia în clasament:

Etapa a X-a programează duminică, 21 aprilie, meciurile: Voinţa Valea Ursului-Stejarul Stăniţa, AS WST Oniceni-Arsenal Văleni, Voinţa Bozieni-Siretul Doljeşti şi Unirea Tămăşeni-Moldova II Cordun.

(M. CONSTANTINESCU)

pietricica turism

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.