Deputatul Iulian Bulai: ”Mi se pare fantastică mobilizarea românilor! Fac promisiunea solemnă că vom introduce votul electronic și prin corespondență!”

Mi se pare fantastică mobilizarea românilor!”, declară deputatul Iulian Bulai. ”Este un vot dat românilor care vor să fie altfel de români decât cei care ne-au reprezentat la Bruxelles, printre care și hoți dovediți și persoane mai mult decât incompetente. Este o mobilizare uriașă a diasporei, care a fost primită un burete și gaze lacrimogene în 10 august (2018) și care acum nu se revanșează, dar își recunoaște potențialul de a schimba lucrurile în țară”, adaugă acesta.

Parlamentarul de Neamț și-a exprimat public speranța ca Biroul Electoral Central să răspundă favorabil solicitărilor de prelungire a programului la secțiile de votare unde alegătorii stau la coadă pentru a-și exprima votul, mai ales la secțiile din străinătate, însă, în urmă cu puțin timp, BEC a anunțat că toate secțiile se vor închide la ora stabilită, 21.

FOTO: Facebook/ Iulian Bulai

Alianța 2020 a cerut prelungirea programului de vot, aud acum că BEC a decis să închidă, totuși, urnele la ora 21. Așa se vedea, acum o oră, coada de la secția de votare din Aarhus, Danemarca. Dacă nu reușim până atunci, când ajungem la guvernare, fac promisiunea solemnă că vom introduce votul electronic și prin corespondență!”, precizează deputatul Iulian Bulai.

În continuare, într-o postare pe pagina sa de Facebook, parlamentarul transmite un mesaj nemțenilor: ”Vedeți cozile chinuitoare la care stau, ca să voteze, familiile noastre din diaspora? Haideți la urne, putem duce prezența la vot în Neamț peste 40%, mai e nevoie de un mic efort!”.

Pentru Mesagerul de Neamț, Iulian Bulai a declarat că, din punctul său de vedere, indiferent care va fi rezultatul, Alianța 2020 USR PLUS va câștiga aceste alegeri: ”Orice s-ar întâmpla, Alianța USR PLUS va câștiga aceste alegeri, indiferent pe ce loc ne vom situa”.

pietricica turism

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.