Horoscop 9-15 mai: Călătorii și imobiliare

aleho

În 1997, Sunday Telegraph dezvăluia că Robert Jahn, de la Centru de Cercetări privind anomaliile în tehnică din Princeton, desfășura o serie de proiecte care aveau ca scop influențarea generării numerelor aleatorii prin intermediul telechineziei. Subiecţii erau rugaţi să se concentreze asupra unui monitor de calculator care prezenta rezultatul generării numerelor aleatoare, ca secvenţe de 0 şi 1. După mai bine de 12 ani de experienţe, în care au fost implicați mii de subiecţi, profesorul Jahn a demonstrat că instrumentele electronice sunt influenţate de mintea omului, prin telechinezie.

* Berbec

Planurile pentru a călători trebuie făcute în prima jumătate a lunii mai, pentru că, odată ce Marte intră în zodia Racului, pe 15 mai, Berbecii își îndreaptă atenția spre casa proprie.

Marte e disponibil în Gemeni pentru a-i ajuta pe nativi cu mutarea, renovarea, repararea apartamentului sau o curățenie profundă.

Venus tranzitează Berbecul până pe 15 mai. Nativii au o prezență strălucitoare. Este un moment prielnic pentru a cheltui un pic din banii făcuți până acum. Activitatea socială trebuie îmbinată armonios cu afacerile și relaxarea. Partenerii lor își pot schimba radical poziția, fără a-i mai anunța, dar Venus veghează ca nativii să cadă frumos în picioare.

* Taur

Dacă este vorba de o sumă mare de bani, data de 9 mai trebuie marcată în calendarul Taurilor. Atunci, Venus în Berbec primește influențe de puternice de la Jupiter în Casa banilor altor persoane. Țineți această întâlnire privată!

O altă zi bună pentru întâlniri confidențiale este 14 mai. Taurii pot folosi această zi pentru întâlniri ”de taină”, mai ales dacă se anunță oportunități de a face profit.

Până pe 15 mai, este o perioadă optimă pentru ca nativii să cumpere lucruri clasice, de valoare.

Astrele le aduc posibilitatea de a se căsători, de a pleca într-o călătorie lungă sau de a găsi materiale și o echipă să le renoveze locuința.

De amintit că Venus își începe tranzitul în zodia Taurului pe 15 mai. Imaginea financiară a nativilor se îmbunătățește, mai ales că, după 15 mai, cheltuielile lor vor scădea.

* Gemeni

Astrele indică retragerea în singurătate pentru câteva zile. Chiar dacă au de lucru foarte mult, Gemenii își pot lua un laptop cu ei, să lucreze departe de zgomotul cotidian.

De remarcat accentul pe care îl pune Venus, în Taur, pe costuri. Gemenii, geniali de altfel, reușesc să se facă ascultați de persoane importante atunci când vorbesc despre costuri. În orice domeniu. Unii dintre ei simt nevoia de a-și exprima originalitatea. Uranus este cel care le stimulează fantezia.

Pe 9 mai, când Venus și Jupiter lucrează împreună, cu Venus în Berbec în Casa prieteniei Gemenilor și Jupiter în Casa parteneriatelor și a căsătoriei, nativii să se înconjoare de oameni.

* Rac

Pe 9 mai, Venus și Jupiter depun eforturi pentru ca nativii să lase o impresie favorabilă tuturor celor de care sunt interesați. Și Luna contribuie la aceasta, aflându-se în tranzit prin zodia Racului.

În ceea ce privește cariera, acum este momentul potrivit pentru pregătirea strategică privind noua abordare de la locul de muncă.

Toți Racii să-și amintească de faptul că Marte le guvernează Casa premiilor și realizărilor. Iar conjunctura actuală îl are pe Marte într-o poziție în care susține realizarea fundamentului pentru cum vor lucra nativii în perioada următoare. Și mai ales că Marte se va deplasa prin Rac pentru prima dată în ultimii doi ani, începând cu 15 mai.

* Leu

9 mai este o zi foarte specială pentru nativi, Venus și Jupiter se vor alinia perfect. Venus potențează Casa faimei Leilor, iar Jupiter se află în prezent în Casa creativității acestora. Pe 9 mai, cariera și creativitatea merg împreună. Leii vor străluci în orice activitate legată de carieră. Dacă își propun o întâlnire, dacă doresc să facă o prezentare sau să semneze documente.

Pe 13 mai, Soarele, guvernatorul zodiei, se află în unghi magic cu Pluton. O zi în care Leii se pot întâlni cu o persoană de nivel înalt, cu care să discute despre un nou proiect. Este foarte probabil ca ei să facă o impresie foarte bună și vor primi proiectul.

* Fecioară

Mulți dintre nativi sunt concentrați asupra casei. Acum, există aspecte astrale foarte bune pentru ca Fecioarele să-și îmbunătățească condițiile de locuit. Proprietatea lor se poate cumpăra, vinde, închiria sau renova cu succes.

Pentru 9 mai, când Jupiter lucrează din plin pentru ei, nativii se pot concentra pe un obiectiv legat de acasă. Pot cumpăra ceva mobilă sau alte acareturi ori pot alege un decorator care să le refacă bucătăria.

Dacă Fecioarelor le place casa lor așa cum e acum, pot folosi această energie a astrelor pentru a-și ajuta părinții, dar tot în același sector.

Marte tranzitează Casa premiilor și realizărilor până pe 15 mai. Pe plan profesional, nativii sunt foarte bine.

* Balanță

Ultima zi a lui Venus în Berbec este 14 mai. O zi spumantă, deoarece Venus primește semnale sexy de la Marte, în Casa călătoriei Balanțelor. Marte își continuă deplasarea prin zodia Gemenilor până la 15 mai și va lumina strălucit casa nouă, care guvernează, printre multe părți ale vieții, călătorii interesante pe distanțe lungi. Asta înseamnă că ar fi o idee bună ca Balanțele să călătorească în această perioadă. Orice excursie îndepărtată, chiar peste hotare, se va dovedi fructuoasă pentru nativi.

Una dintre zilele cele mai bune pentru călătorie este 14 mai, când Marte și Venus comunică frumos. Dacă au pe cineva intim lângă ei, nativii vor petrece o noapte de poveste.

* Scorpion

Pe 9 mai, Venus în Berbec primește ajutor de la Jupiter în Săgetător și le poate aduce Scorpionilor un proiect potrivit, care le permite să-și etaleze talentele. În același timp, Jupiter, în Casa veniturilor obținute a Scorpionilor, se va asigura că aceștia sunt plătiți bine.

Marte părăsește zodia Gemenilor pe 14 mai, dar va interacționa cu Venus în Berbec, ceea ce aduce nativilor știri plăcute la serviciu. Jupiter nu este singura planetă care aduce știri financiare și profituri. Venus are dominația asupra banilor.

În general, 14 mai este o zi bună pentru Scorpioni.

Pe 11 mai, Saturn și Soarele în Taur formează un trigon de 120 de grade, un semn deosebit al armoniei. Se poate adăuga 13 mai, când Pluton ajunge la Soare, susținând formarea unei alianțe în afaceri. Toate aceste zile sunt deosebite pentru a face o promisiune.

* Săgetător

Dacă nu și-au făcut încă examenele medicale anuale, cele pe care le făceau de obicei, ar fi bine să le programeze în cel mai scurt timp. O oră la cabinetul medicului poate face diferența dintre o viață sănătoasă și una în care te lupți cu o problemă care, dacă ar fi fost descoperită în fază incipientă, ar fi putut fi tratată mai ușor.

Marte intră în zodia Racului pe 15 mai, luminând Casa banilor altor persoane. Săgetătorii pot solicita fie un împrumut, o linie de credit sau o plată în asigurare, fie un avans în numerar, de exemplu dacă au scris o carte.

Marte aduce uneori conflicte, dar acum colaborează cu Jupiter, iar această conjunctură astrală netezește asperitățile nativilor cu partenerii.

* Capricorn

În această lună, 9 mai e una din zilele cele mai strălucitoare pentru dragoste și distracție. Venus, planeta iubirii, care guvernează Casa dragostei și a sarcinii nativilor, este sincronă cu Jupiter, care lucrează deja cu Venus și va crește șansele Capricornilor de se bucura de dragoste. Călătoria este indicată și le poate crește șansele de a face dragoste și mai mult.

Sâmbătă, 11 mai, Soarele și Saturn sunt în armonie supremă. O altă zi minunată pentru iubire. Soarele tranzitează Casa iubirii adevărate, iar Saturn se află în Casa personalității nativilor. În această zi, o promisiune pe care Capricornii o fac iubitului sau chiar copilului devine o promisiune pe mai multe vieți.

Și deciziile financiare luate în această zi au succes.

* Vărsător

Casa locuinței și a imobilelor este guvernată de Venus. 9 mai, când Venus primește ajutor de la Jupiter, devine importantă pentru a închide o locuință sau un imobil, pentru a angaja un antreprenor care să renoveze.

Mai sunt zile în care Vărsătorii pot face progrese palpabile în cazul proiectelor de acasă sau de familie. Universul le transmite un mesaj clar că aceasta este luna în care trebuie să se concentreze asupra acestei zone a vieții lor.

Sâmbătă, 11 mai, dar și luni, 13 mai, Saturn și apoi Pluton trimit raze puternice Soarelui. Vărsătorii pot primi o favoare excepțională de la o autoritate.

* Pești

Venus și Jupiter se află în armonie pe 9 mai. și, probabil, vor aduce o zi excepțională pentru cariera Peștilor. Profilul lor din social media va fi promovat, le va crește popularitatea. Jupiter tranzitează Casa premiilor și realizărilor pentru prima dată din 2007 și va rămâne acolo până în 2 decembrie 2019.

Tot în 9 mai, trecerea lui Venus în Berbec va fi în Casa venitului. Peștii vor primi semnale și de la Jupiter benefic. Este o zi în care influența lor va crește, iar Peștii vor culege și recompense financiare, care ar putea fi generoase.

Cei care trăiesc din scris sau din vorbit au de partea lor astrele în 11 și 13. În aceste zile, Soarele tranzitează Casa comunicării Peștilor.

pietricica turism

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.