Liga a V-a: Cine va ”prinde” marea finală?

Impresionaţi de succesul ediţiei trecute a Ligii a V-a, oficialii AJF Neamţ au organizat play-off şi pentru această competiţie în sezonul 2018-2019. Cele două semifinale au fost decalate cu o săptămână (de pe 26 mai pe 2 iunie), deoarece mulţi dintre componenţii celor 4 echipe sunt implicaţi în procesul electoral de duminica aceasta. Pe 2 iunie, de la ora 11, sunt programate partidele Vulturul Costişa-Voinţa Valea Ursului şi Arsenal Văleni-Bravo Bodeşti. Retururile vor avea loc pe 9 iunie. Finalele se vor disputa pe 16 iunie, pe un stadion ce urmează a fi stabilit, dar sunt mari şanse ca localitatea aleasă să fie municipiul Roman.

”Va fi un duel de care pe care, pentru că ambele echipe ne dorim în finala mare. Ne străduim să avem lotul complet, sper să îşi revină şi Nuţu, care e, în continuare, accidentat. Ne-am descurcat foarte bine în sezonul regulat, nu am avut emoţii ca anul trecut. Suntem mulţumiţi că am câştigat seria, avem şi golgeterul şi cel mai bun atac. Sperăm să facem meciuri frumoase în semifinale. La noi terenul este foarte bun, dar la Văleni, din câte ştiu, vor fi probleme”, a declarat Florin Busuioc, antrenorul formaţiei Bravo Bodeşti.

”În această ediţie de campionat, targetul nostru a fost atins, acela de a ne califica în play-off. Vom disputa două meciuri spectaculoase şi pline de ambiţie în compania prietenilor noştri de la Bravo Bodeşti, campioana seriei A, care este o echipă cu jucători cunoscuţi, tehnici şi talentaţi. Vom avea la dispoziţie aceiaşi jucători care au dus greul întregului campionatul, întrucât formăm un grup unit, care ne simţim în joc unii pe alţii şi e bine să avem omogenitate. Dorim să ne calificăm în finala mare, să încununăm un campionat frumos, muncit din greu. Consider că cele 4 echipe calificate în play-off sunt, la momentul actual, cele mai bune din Liga a V-a, însă lejer puteau face parte şi echipele din Timişeşti, Oniceni sau Urecheni, formaţii cu jucători foarte buni. Le urez mult succes tuturor echipelor calificate în play-off şi fie ca cea mai bună să câştige trofeul L5!”, a precizat Cristian Cocea, antrenor-jucător la Arsenal Văleni.

”Suntem foarte bine pregătiţi. Obiectivul nostru este calificarea în finala mare a competiţiei. Am avut o evoluţie constantă până în prezent, dând totul cu fiecare adversar în parte. Abia aşteptăm să jucăm cu Vulturul Costişa! Nu ştim prea multe despre ei, dar, profitând şi de această amânare, o să ne mai interesăm. Bănuim că sunt o echipă foarte bună, altfel nu ar fi terminat pe locul II, dar şi noi ne pregătim foarte bine”, a menţionat Vlad Smeria, antrenorul formaţiei Voinţa Valea Ursului.

”Din câte am văzut, jucăm primul meci la Costişa. Nu ştim prea multe despre ei, nu i-am văzut în absolut niciun joc. Cred că va fi foarte dificil, nu au câştigat seria romaşcană atât de detaşat din întâmplare. Noi vom avea lotul complet la ambele partide şi încercăm să accedem în finala mare. Am avut în acest retur problema portarului, am folosit ca înlocuitor jucători de câmp, dar, pentru play-off, ne vom întări cu un portar foarte bun”, a spus Dorel Berbecariu, reprezentantul formaţiei Vulturul Costişa.

(M. CONSTANTINESCU)

pietricica turism

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.