Pediatria de la Piatra Neamț – declarații oficiale de ultimă oră

pietricica turism

Situația de la secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, unde încă este șantier, dar lucrările sunt suspendate, a fost subiect în conferința de presă organizată de Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, în 21 mai 2019.

După ce a prezentat finanțările de ultimă oră pentru dotarea spitalelor nemțene, președintele Ionel Arsene a declarat: ”În ceea ce privește Pediatria, acolo tot ce a fost prevăzut în contractul inițial a fost realizat. În acest moment, avem în curs inventarierea lucrărilor, ca să vedem ce a rămas de executat și n-a fost prins în contract. Urmează proiectare și execuție”.

La rândul său, dr. Codruț Munteanu, managerul spitalului județean, conchide, în completare, că soluția pentru Pediatrie este un nou proiect: ”În corpul A este un șantier neterminat, suntem cu lucrările în conservare. La ora actuală, este imperios necesară inventarierea riguroasă a ce a mai rămas de făcut. Cu noul proiect se va merge mai departe, la licitație. Licitația trebuie făcută cu multă înțelepciune și pace”. (C.I.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.