Senatorul liberal Eugen Țapu Nazare îl somează pe Ionel Arsene să își ceară scuze

Senatorul liberal Eugen Țapu Nazare îi solicită public lui Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, să le ceară scuze medicilor și profesorilor nemțeni, pentru afirmațiile jignitoare ale lui Cătălin Rădulescu, colegul său de partid. În opinia senatorului liberal, orice tăcere pe această temă, înseamnă  ”o complicitate între liderii PSD  care încă nu au înțeles că poporul român le-a tras o palmă tocmai pentru atitudinea disprețuitoare cu care conduc de doi ani și jumătate. Ionel Arsene ar trebui să ne convingă că nu împărtășește astfel de abordări la adresa medicilor și profesorilor, că-i respectă și-i prețuiește, deși are atât de puține în comun cu aceștia”.

Reamintim, după pierderea alegerilor europarlamentare de către PSD, deputatul Cătălin Rădulescu a avut o reacție publică de-a dreptul furioasă și le-a cerut medicilor și profesorilor să dea banii înapoi pe care i-au luat sub formă de majorări salariale, sub guvernarea PSD. Reacția acestuia a stârnit un val enorm de critici, dar, până la acest moment, niciun lider PSD nu și-a cerut scuze.

Ne-am obișnuit ca la toate declarațiile importante ale liderilor PSD, la București, Ionel Arsene să fie în cadru, chiar dacă asta ridică semne de întrebare cu privire la eficiența muncii sale în județul Neamț, unde ar trebui să stea mai mult. Dacă îi place prim planul, atunci să le ceară scuze medicilor și profesorilor nemțeni, pentru aceste declarații. Dacă nu o va face, atunci suntem siguri că împărtășește exact aceleași idei ca ale colegului său, Cătălin Rădulescu”, a mai explicat senatorul Eugen Țapu.

Biroul de presă al PNL Neamț.

adolescenteen news

1 COMENTARIU

  1. Oare când clasa politică va înțelege că am obosit,privindu-i cum se lupta pentru putere ,pentru ciolan,făcând promisiuni prea mari,pentru niste oameni atât de mici.Atat timp cat nu exista respectul și limita bunului simt intre formațiuni,nu veți reuși nimic.Asistam din 1990 la un circ permanent,cu amenințări din partea celor care vremelnic câștigă că fac că dreg,se lupta pentru funcții(unități importante sunt conduse de nulități)care înafara de slugărnicie politica sunt 0.Maturizati-va sau lăsați oamenii în pace.Respectati toți legea,nu va mai dați legi speciale,pensii speciale și alte avantaje speciale.Puneti-va pe munca deoarece cred că observați că lumea v-a arde de fiecare data la vot,pe fiecare.A existat vre-un partid să câștige și la următoarele votări,asta ar trebui sa va gândiți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.